evet arkadaşlar bugün yarın alacağım ama hangisi kararsızım bu model haricide önerebileceğiniz telefon varsa yazın bütçem 800 tl benim için önemli olan kamerası iyi olsun yeter 120 ekran ledtvmde iyi görüntü versin çektiğim fotolarda bu iki telefon arasında kamerası hangisinin iyidir kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Neo V değilde Neo alın kamerada üstündür.
Wave 1 piyasaya kamerada iddialı olarak girmişti Neo V ise Neo'nun kamerada kırpılmış hali olarak yani kameraya fazla önem vermeyenler için daha ucuza çıkmıştı.
Wave 3 ile Neo v'yi aynı fiyata ise Wave 3 almanız daha mantıklıdır hem kasa olarak kalitelsidir oturaklı bir işletim sistemi vardır Tizen desteğide büyük ihtimalle alacaktır.
Neo alabiliyorsanız alın yoksa Wave 3 diyorum
Kamera + android için bence neo al fazla fiyat farkı yok
kesinlikle neo al.ben eski bir wave kullanıcısı olarak söylüyorum telefonun donanımı kalitesi iyi güzel.bada da fena sayılmaz ama gel gelelim samsung app diye bir uygulama mağazası var dersin ki çöplük.bi kaç oyun ve uygulama dışında kayda değer birşey yok.eminim alıp satarsın 2 ay sonra.bada 2 çıkacak çıkacak şöyle olacak böyle olacak dediler birşey olmadı.tavsiyem wave hariç herşey.
neo al diyorsunuzda neo piyasada yokki üretimi durmuş durumda neonun yerine neo v çıkardılar dana ucuz ama vatan bilgisayarda yok bimekste yok wawe 3 ise neo v ye göre 100 tl fazla neo v alma aşamasındayım yorumları bekliyorum
neo v ile neo arasında fark yok sadece neo nun kamerası neo v ye göre daha iyi ikisinden biri olabilir
Bada varken Wave almanın pek de bir mantığı yok gibi uygulamaları seven özellleştirme yapan kurcalayan biri için