Şimdi Ara

Samsung Wonder vs Galaxy ace 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok bilgim yok bu telefonlar konusunda ne almalıyım nasıl olur hangisinde daha rahat olurum bilmiyorum o yüzden. aralarında 100 lira fark var yaklaşık olarak. bi de teknik terimlerden ziyade daha basit terimlerle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çünkü ilk akıllı telefonum olacak. 800 tl ye kadar çıkabilirim maksimum bunlardan daha iyi bi telefon önerebilecek var mı? üstüne daha fazla katabileceğimi sanmıyorum malum öğrencilik anca toparlayabildik

şimdiden çok teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hinzir18

Arkadaşlar çok bilgim yok bu telefonlar konusunda ne almalıyım nasıl olur hangisinde daha rahat olurum bilmiyorum o yüzden. aralarında 100 lira fark var yaklaşık olarak. bi de teknik terimlerden ziyade daha basit terimlerle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çünkü ilk akıllı telefonum olacak. 800 tl ye kadar çıkabilirim maksimum bunlardan daha iyi bi telefon önerebilecek var mı? üstüne daha fazla katabileceğimi sanmıyorum malum öğrencilik anca toparlayabildik

şimdiden çok teşekkür ederim :)

ben 900 tlye çıkabiliyorum yinede ace 2 alacam sanırım izmirde 730 tlye distribitör garantili buldum aslında gönlüm sola daydı ama düşük ve gömülü bataryası gibi nedenler uzaklaştırdı beni sonra yine gönlüm sony olan başka model arc s e gitti ama onuda almak nasip olamadı bi türlü a101 e distribitörlü gelmiş şu distribitör yazmakta ne zor bu arada inşallah doğru yazıomdur neyse ordada asya karta bölüyorlarmış alamadım ithalat garantiyede kanım ısınmıyor bakalım yarın ace 2 yada arc s birini alacam ama ace 2 yakın şuanda aslında htc one v de olabilir gibi ama onu inceleyemedim müzik konusunda baya iyimiş ama

• quote:

ben 900 tlye çıkabiliyorum yinede ace 2 alacam sanırım izmirde 730 tlye distribitör garantili buldum aslında gönlüm sola daydı ama düşük ve gömülü bataryası gibi nedenler uzaklaştırdı beni sonra yine gönlüm sony olan başka model arc s e gitti ama onuda almak nasip olamadı bi türlü a101 e distribitörlü gelmiş şu distribitör yazmakta ne zor bu arada inşallah doğru yazıomdur neyse ordada asya karta bölüyorlarmış alamadım ithalat garantiyede kanım ısınmıyor bakalım yarın ace 2 yada arc s birini alacam ama ace 2 yakın şuanda aslında htc one v de olabilir gibi ama onu inceleyemedim müzik konusunda baya iyimiş ama

Şimdi bi 800 lira param var işte ilk akıllı telefonum olacak
    xperia arc s sanırım 1000 e yakın bi fiyattı. tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum. HTC ONE serisinin de sanırım bataryası gömülü o yüzden pek sıcak değilim. genelde bu ikisini önerdiler. Bu ikisi arasında bi karşılaştırma yapabilmek mümkün müdür?

• Degerli Arkadaslar, wonder guzel fakat ace 2 gibi cift cekirdek degil ve ace 2 nin kasasi daha guzel duruyor, sonu ericsson arc s e gelince bu telefonun uretimi durdugu icin ellerinde kalanlari 750 tl ye kadar dusurerek satacaklar, bime bile gelebilir fakat 4.0 guncellemesi vermez gibi, solaya gelince evet dedikleriniz dogru bataryasi da cikmiyor, sonucta samsung bir telefon uretirken en azindan garanti suresince kullaniciyi koruyor. Fiyat-Performans bakimindan ace 2 kacirilmayacak bir telefon, dun aldim gorur gormez iste bu dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.