Bildirim
Samsung yakında telefonlarında daha yüksek şarj hızı sunabilir
Crocs Crocband Stucco/Melon TerlikUnisex Yetişkin : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B01J1LQ188
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Samsung zamanında note 7 serisi ile dersini aldı, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali. hızlı şarj konusunda sürekli çekimser kaldı, artık adamın atması gerek, geç bile kaldı.
-
o olayın hızlı şarjla alakası yoktu.
-
Pil ile alakalı bir durum sonuçta. Ben de o olaya bağlıyorum Samsungun çekimser kalmasını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes ona bağlıyor ama aslında konunun onunla ilgisi yoktu. Apple dan daha önce piyasaya sürmek için cihazları test etmeden aceleyle satışa sundular. Telefonlar milletin cebinde, elinde falan patladı hep.
-
Konunun hızlı şarjla ne alakası var çözemedim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonuçta hala iPhone dan hızlı şarj oluyor. S23 ultra kullanıyorum. Rahatlıkla günü çıkarıyor ortalama 6 saat aktif kullanıyorum
-
Piller arızalı imal edildi işte, gidin araştırın. Samsung o günden beri rakipleri olan huawei ve xiaomı ye nazaran pil konusunda ''temkinli'' davrandı.
-
hadi bakalım umarım.
-
S23 Ultra kullanicisiyim 45w bile aşırı hızlı geliyor. Gece 1 yatmak uzereyken pilin %12 oldugunu farkedip şarja takıyorum diş fırçalama traş derken geldigimde 65 oluyor ve diğer gunün akşamına kadar götürüyor.
-
Şu anki şarj süresi gayet yeterli 10 15 dakikada 0 dan yüze gelse de fark etmez 0 dan 70 e 30 40 dakikada da gelse fark etmez şimdiki güzel bence
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
o olayın hızlı şarjla alakası yoktu.
|
Samsung zamanında note 7 serisi ile dersini aldı, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali. hızlı şarj konusunda sürekli çekimser kaldı, artık adamın atması gerek, geç bile kaldı.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X