Şimdi Ara

SamsunG yp T9 mu? yoksa K3 Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mp3 player alma arefesindeyim istedigim sey güzel bi o kadar da sesi olsun bu iki model hiç te fena diil peki hangisi hangi özelliğinden dolayı alınır??ya da alınmaz ??
    İstegim kullanan arkadaslardan tecrubelerini yazmaları bu iki cihazı karşılaştırmaları ve bizi daha bilinçli hale getirmeleri biz de ona göre davranızırız.Alan arkadaşlar nerden ne kadara ve kaç tl ye aldıklarını yazarlar ise güzel olur bizim icin ve ayrıca bunları deneyebileceğimiz magazalar varmıdır ?Şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum

Samsung YP-T9
     SamsunG yp T9  mu? yoksa K3 Mü?

Samsung YP-K3
     SamsunG yp T9  mu? yoksa K3 Mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkooL -- 27 Ekim 2007; 20:36:32 >

• head fi de t9 ses kalitesi bakımından çok övülüyor ama geri tuşu yanda bu kullanım zorluğu çıkarırsa k3 te çok güzel bir cihaz...
  • K3 benim kulağıma daha iyi geldi t9'a oranla onun yanında k3'ün al benisi çok fazla çok şık pırıl pırıl bir alet ilk gördüğünde bu ne ya dedirtiyo adama.
  • ikisinde de aynı ses chipi var,ses kaliteleri birbirinin aynısı , t9'da birkaç fazladan ses efekti var,video gösteriyor ve pil ömrü daha uzun.

t9'un 2 sürümü var bildiğim kadarıyla, bluetooth olanda radyo yok,radyo olanda bluetooth yok.TR'den aldığında bluetooth olanı almış oluyorsun.Ama bu son cümlemi araştır,sadece ben böyle biliyorum yanlış olabilir.
  • slm.
    ben k3 kullanıyorm, bi ark.ımdada t9 war
    ses kaliteleri aşağı yukarı aynı we çok kaliteli (ikisnide i-pod nano 2 ile karşılaştrdm ve samsunglar daha iyi)
    görüntü açısından k3 ün güzelliği tartışılmaz (herkes bu ne ya böle? fln diyo)
    içerik olarak k3 te müzik, fotoğrf, text(yazı) war, t9 da ise müzik, fotoğrf, text, video, oyun, bluetooth, radyo war. (bu durumda k3 biraz eziliyor)
    kullanım açısndan bi akadşnda dediği gibi t9 un geri tuşunun yanda olması büyük sorun yaratıyo, k3 te ise böle bi problem yok (k3 ün tuşları birde dokunmatik olnca mp3 e ayrı bi hava katıyo)
    k3 ün inceliği 6.9 mm, t9 ise 10-12 mm civarlarında(k3 cepte belli bile olmuyor)
    fiyat olarak k3 ün sadece 2 gb lık olanı war teknosada 199ytl + casio bilmsel hesap mak. ile birlkte
    t9 yine teknosada 2gb lık olanı 219 ytl + casio bilmsel hesap mak. ile birlkte
    t9 4gb teknosada 259 ytl + casio bilmsel hesap mak. ile birlkte
    k3ü tawsiye ederm çünkü kendmde kulnıyorm
    karar senn ben çok konuştm bye

• Paylaşımlar için saolun son olarak klimanjaro_633 un verdıgı bilgilerle tercıh yapmak daha kolay olacak fiyatlarda son durum başka sitelerde k3 190 t9 230 ytl ye mevcut ama ne kadar guvenılır bılemem
  • nokia n73
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.