Şimdi Ara

SAMSUNG YP-U3 1GB MP3 PLAYER 93ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasalar yp-u serisinin dewamı olan bu seri dikkatimi çekti açıkçası ama herzamn ki gibi radyo sorunuu ile karşı karşıyayız ne dir bu radyodan cektiğimiz ? bu model t3 dergisinin yaptığı arastırmda radyolu diye belirtiliyor ama hepsiburada.com da radyo belirtilmemiş(radyo yokda da denmemiş) . alan kullanan arkadas war mı firmware ile belki radyo geliyordur bilen arkadsalar varsa sevinirim ??eğer oyle ise kaçmaz..

http://www.t3.com.tr/mercek5.html

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49871

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamaha077 -- 27 Eylül 2007; 22:18:08 >

• tr de radyosuz samsung un çogu modelinde olduğu gibi
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuceeren

selam bende ürünü aldım gayet hoş ve karizmatik bir arkadaş kendisi araştırmalarım sonucu yurtdışında radyolu versiyonun oldugunu da gördüm ama firmware ile update etmek istediğimde elimde bulunan iki firmwareden birini(1.09 tr) sorunsuz update edebilirken amerika fransa ve avrupabirliği versiyonu olan firmware i update edemiyorum cünkü dosya adı bile değişik mp3 player tanımıyor bu yüzden sanırım fm radio özellikli firmware de benim yapamadıgım şimdi benim sorum şu dosya adını değiştirip tr versiyonunkiyle aynı hale getirsek alet tanır update eder mi yoksa iç yapısını mı uçururuz ?

üzgünüm ama firmware ile fm özellikli hale getiremezsin çünkü içinde radyo entegresi yok.o dediğini yapma çünkü yanlış model sürümü yüklemekle mp3 ü ziyan edebilirsin...U3ün tam olarak ellibeş farklı modeli üretilmiş.dolayısıyla elindeki radyosuz sürümü...

quote:

Orjinalden alıntı: yamaha077

bu model t3 dergisinin yaptığı arastırmda radyolu diye belirtiliyor ama hepsiburada.com da radyo belirtilmemiş(radyo yokda da denmemiş) . alan kullanan arkadas war mı firmware ile belki radyo geliyordur bilen arkadsalar varsa sevinirim ??eğer oyle ise kaçmaz..

hepsiburada da satılan radyosuz sürümü T3ün incelediği ise radyolu sürüm arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat_ozturk2003 -- 21 Ekim 2007; 10:34:11 >

• slm arkadaslar bende samsung u3 almayı dusunuyordumda radyo kafama takıldı samsungun turkiyedeki sitesinde tum u3 modellerinin kullanım klavuzlarını indirdim bazılarında fm radyo ozelliği varken bazılarında yok mesela u3-ab de fm radyo var; u3QB de yok; u3QW de var.

bazı alısveriş sitesindeki modellerde radyo var deniyor bazısında yok deniyor ayrıca..

deneyen ve olmadıgına kanaat getiren arkadaslar varsa tam modelini yazarlarsa sitedeki blgileri teyit etmiş olucaz... bu arada samsunga da mail attım konu ile ilgili ne cevap gelecek gelen cevabı paylasıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.