Şimdi Ara

Samsungu hakem heyetine verdim sonuc sizce nasil olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar galaxy alpha cihazimi en az 10 defa servise gidip verdim ilk bastaki sorunlarim
    -sarjinin kendiliginden yukselmesi (%1 %2)
    -parmak izi okuyucusunun surekli hata vermesi (home tusu degisti)
    -sarj aletimden fazlasiyla rahatsiz edici bir cizirri gelmesi
    İdi bu sorunlarimdan sadece ilk basta parmak izi yapildi ve su parcalar degisti:
    -assy sub pba usb (sm g850f)
    -home key assy-sm-g850(silver)
    -a/s-svc rework kit sm g850
    Ve burda sadece parmak izi sorunum duzeldi ancak telefonumda kasa acikligi olustu ve arkasindaki vidalarindan birini takmayi unutmuslardi geri gittim yaptirdim ancak bir müddet sonra yine kasa acildi sonra ben bataryam bu sekilde hala daha devam ediyor diye gittgimde telefonumda yazilim atildi sonra ben yine defalarca gittim ve beni hep oyaladilar sonra sinirlenince batarya degisecek dediler ve cihazinizida teste alicagiz dediler. Sonra telefonunuzu alabilirisinkz dediler gittim aldim ve telefonumda sebeke sorunu basladi goturdum bana ordaki bayan nisan dan sonra devam ederse gelin su anda baz istasyonlarinda degisimler var dedi tamam dedim 1 ay sonra bataryam yine kendiliginden yukseliyordu bende artik yine goturdum ordaki ler bana bunu ispatlarsaniz servise alicagim dedi beni geri çevirdi eve geldim ve bunun videosunu cektim pil istagisigine girip videosunu cekip imei numarasini gosterdim ve servise gittim kadin bana orda samsungla bizzat kendi konusarak telefonun iadesini almayi isteyecegini soylemisti ancak gittigimde yan cizmeye basladi sonra baska bir bayana soyledim bu yan ciziyor ne yapiyim ben artik diye o da bana pişkin pişkin hakem heyetine verin dedi servis fislerimin hepsininin ciktisi verin dedim ve sistemde bir hata oldugunu yalnizca 3 adet cikarabilecegini soyledi hakem heyeti samsungla irtibata gectiginde eski kayitlari bulabilecegini soyledi ciktim kaymakamliga gittim dosya mi hazirladim ve verdim mayis ayinin 28 inde sonuclanacak bilirkisiyede fotograflarimi gostericegim telefondaki kasa acikligini ayrica zaten cd ye videolari cekip attim arkadaslar sizce olumlu sonuclanirmi cok ugrastim karsiligini alirmiyim para iadesi istemiştim
     Samsungu hakem heyetine verdim sonuc sizce nasil olur? Samsungu hakem heyetine verdim sonuc sizce nasil olur? Samsungu hakem heyetine verdim sonuc sizce nasil olur?

• Ve diger sorunlari soylemeyi unuttum sonradan guc tusunda tutukluk yapmaya baslamisti yapildi servisten geldikten sonra ön kameramda toz vardi yaptilar gibi hala daha icinde kucuk bir parça var
  • geçmiş olsun, telefon ilk üretimlerden biri falan mıydı çok fazla sorun yaşamışsın
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Çıkar çıkmaz aldim kardesim sence nasil sonuclanir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baran.471 kullanıcısına yanıt
    ilk üretim telefonlar hep böyle, arabalar bile çok sorun çıkartıyor, dava konusunda malesef bi bilgim yok tahmin yürütmedim, umarım istediğin gibi biter
  • Kasa açıklığı her telefonda var artık o kronik sorundan sayılmaz, diğerleri içinse geçmiş olsun merak etmeyin uzun bir süreç sonucunda paranızı alacaksınız.
  • Baran.471 kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetini her zaman tüketiciden yana olmuştur. İnşaAllah lehinize sonuçlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servise vermeden once yekpare bir kasasi vardi ama servis isin icine etti

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam insallah

• yukari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.