Şimdi Ara

SAMURAY KILICI - SATILIK -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
23.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ELİMİZDE DEĞİŞK MODELLERDE SAMURAY KILIÇI VE DİĞER KILIÇ MODELLERİ MEVCUTTUR,
    FİYATLARI 75 YTL DEN BAŞLAMAKTADIR
    İLGİLENEN ARKADAŞLAR BİZİ ARAYABİLİR VEYA SİTEMİZDEN DE GÖREBİLİRLER
    TANER TEKİN
    0216 680 04 60
    0533 477 64 24
    tekinhediyelik@hotmail.com
    www.tekinhediyelik.com

• Keskinmi peki
  • orjinal kılıçlar fakat koleksiyonluk oldukları için keskinlik verdirmiyoruz, keskin kılıçların tr ye girişi ruhsat dahilinde izin verilmektedir, buda maliyetini 4 katına çıkarmaktadır,
  • Hatori Hanzo kılıcı mı
  • evet vardı elimizde yok sattık ve bitirdik malesef,3 ay sonra tekrar geliyor.
  • BUnların çinde yapılmış malzeme kalitesi düşük kılıçlar oldugunu tahmin ediyorum, biraz daha geniş bilgi verir misiniz? Nerden geliyor,kim üretiyor bunları.
  • ewt kimin ürettiği mallar bunlar ???
    Bir de malum bu ürünler ağır olur genelde, satıon alırsak kargosu sizden mi acep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babalar gününde verilebilecek en sakat hediye bu heralde
  • cin mali ise tokyo olmali kilic konusunda onlar daha iyi aslinda en iyisi caponlar tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

babalar gününde verilebilecek en sakat hediye bu heralde

iyiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

babalar gününde verilebilecek en sakat hediye bu heralde

iyiydi

hele tamda karne gunu geldıyse.herkeste bı kılıc.haydaaaaaa dıyıp kutlama yaparlardı

• Sanırım bazı ürünlerinizde keskinlik var. (ninja yıldızı,kama gibi?) Hangi ürünlerinizin sadece koleksiyonluk, hangi ürünlerinizin koleksiyonluk değilde keskinlik verdirilmiş halde olduğunu listeleyebilirmisiniz?
  • ürünlerimizin çoğu koleksiyonluk parçalar, ninja yıldızı ve kamalardan bir kaç tanesi keskin. kılıçlara keskinlik verdirmiyoruz, gümrükten geçmediğinden dolayı. ruhsat çıkartıldığı takdirde gümrükten keskin olarak sokulabilir fakat buda maliyetini 4 bazen 5 katına kadar çıkartıyor.

• napıcan bunları spin felan diyon. Korkutma milleti.

• İnsana atmayacağız herhalde. Korkmayın canım ne gereği var? Bunları tamamen spor yaparken kullanacağım.
    Bunlarla çalışınca konsantrasyon artar. Dexterity'mi arttıracağım... Çok mu RPG oynuyorum acaba?
    Bu arada başlığı da iyice kirlettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fremdal -- 18 Haziran 2007; 10:03:28 >

• MALESEF İSTEDİĞİNİZ ÜRÜN BİZDE YOK,
  • Ben de ciddi anlamda öğrenmek istiyorum ancak izmirde bunun profesyonel bir öğreticisi var mıdır ...savunma amaçlı canım
  • istanbulda var ama izmir konusunda bilgim yok
  • bunların keskin olanları hangileri? yani kargodan gelir gelmez kullanmaya başlayabileceğimiz türlerden?
  • aksesuar olarak duvarda güzel durur herhalde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.