Hayatına ’heyecan katmak’ için internetteki arkadaş bulma sitelerine giren 51 yaşındaki bir Çinli, burada tanıştığı genç kızla buluşmasında büyük bir sürpriz yaşadı.
Çin’de İngilizce yayımlanan China Daily gazetesinin haberine göre, ismi sadece ’Zhu’ olarak açıklanan adamın 1 hafta boyunca yazıştığı kız kendi kızı çıktı.
İnternette yazışırken ’Playboy’ takma adını kullanan Zhu, Hubey eyaletinde yazıştığı genç kızla sürdürdürdüğü bir haftalık internet sohbetinin ardından, aralarındaki ’ilişkiyi’ biraz daha ileriye götürmek için ona buluşma teklif etti. Ancak Zhu, buluşmada bu kızın öz kızı olduğunu görünce belki de hayatının en kötü sürprizini yaşadı. (Hürriyet)
kızının yüzüne nasıl bakacak bir daha o adam kimbilir neler konuştular netten
bide kız babasının yüzüne nasıl bakacak.
quote:
Orjinalden alıntı: sanchalf666
kızının yüzüne nasıl bakacak bir daha o adam kimbilir neler konuştular netten
bunlar birbirlerine organlarını da göstermiş olabilir
bkz. old boy ayrıca aynı olay bi senatörün başınada geldi telekız çağırdı adam otel odasına gelen kız kızıymış nasıl bir cümle olduysa artık ama izlemeyenler için tavsiyem old boy ülkemizde eski kahramanlar adıyla sunuldu olayı anlatmak isterdim ama burası sinema bölümü olmadığı için anlatmayacam bu arada old boyun sonunu söylemişim
quote:
Orjinalden alıntı: dokuzharf
bkz. old boy ayrıca aynı olay bi senatörün başınada geldi telekız çağırdı adam otel odasına gelen kız kızıymış nasıl bir cümle olduysa artık ama izlemeyenler için tavsiyem old boy ülkemizde eski kahramanlar adıyla sunuldu olayı anlatmak isterdim ama burası sinema bölümü olmadığı için anlatmayacam bu arada old boyun sonunu söylemişim
oldboy da organ göstermiyolar baska bişeyler oluyor ohehehey
boşuna dememişler dünya küçük diye
yalan bunlar ya.. gazetede sayfa dolsun diye sallamadıkları şey yok bunların.
Ulan 2 milyar kişi içinden nasıl bulmuşlar birbirlerini beaaa. Yuuuhhh diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: DieScheisse
Ulan 2 milyar kişi içinden nasıl bulmuşlar birbirlerini beaaa. Yuuuhhh diyorum.
yemin ederim şimdi onu yazcaktım gerçi çinliler birbirine benziyo belki karıştırmıştır
quote:
Orjinalden alıntı: SLIPKNOT
quote:
Orjinalden alıntı: dokuzharf
oldboy da organ göstermiyolar baska bişeyler oluyor ohehehey
bende değişik bi versiyonunu duymuştum bunun.. bi p*rn film yönetmeni (çok yaşlı gözleri bozuk) filmleri incelerken kadının birini kızına benzetiyor ve üzüntüden kalp krizi geçirip ölüyor..
yalnız şu ilk verilen haber asparagas olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme