Şimdi Ara

SANALPAZAR.COM Ödeme Yapmıyor Satış Yapmayın !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOLD Kuruluşu SANALPAZAR’dan Kesinlikle satış yapmayın. Yakındır böyle giderse Sanalpazar batar veya batmanın eşiğinde, Hesabıma yatması gereken para 38 gündür gelmedi. Ve sanalpazara mesaj yolladım. Aramızdaki mesajlaşmayı aşağıda paylaşıyorum Lütfen okumadan satış ve alışveriş yapmayın. Bu kadar rezillik olmaz. Sanalpazar eski sanalpazar değil kendini toplayamadı. Bu durumdan herkes şikâyetçi, Google yazın yüzlerce ödemesi yapılmayan veya çok geç yapılan insanlar var benim gibi, Resmen insanların parasını kullanıyor, mağdur ediyor… Siz siz olun sanalpazardan ne satış nede alışveriş yapmayın !!!

Sanalpazar ile aramdaki mesajlaşma;
    Mesaj: 38 GÜN ÖNCE YAPMIŞ OLDUĞUM ALIŞVERİŞİN ÖDEMESİNİ NE ZAMAN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?
    Cevap: İşleminiz sanalpazar.com tarafından onaylanmıştır. Ödemeniz yapılacaktır.
    Mesaj: Aldığınız yanıt yeterince bilgilendirici / çözüm sağlayıcı oldu mu? * HAYIR
    Cevap: Yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz.
    526,96 TL'lik ödemenizin 21.06.2016 Salı günü mesai saatleri içerisinde transfer edileceğini belirtmek isteriz.
    Mesaj: Siz dalgamı geçiyorsunuz ? 21.06 ne demek ? alışveriş tarihine bir bakın isterseniz !!!
    Cevap: Transfer tarihiniz bir önceki mesajımızda sizinle paylaşılmıştır. Sürece herhangi bir müdahalede bulunulamayacağını bilginize sunarız.
    Saygılarımızla,
    SanalPazar

• Yanıyor. Kaptım hemen 3 tane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Rica ederim. Arkadaşlar Satış yapmadan düşünün herkes parasını kurtarmak için çırpınıyor, google bakın paranızla rezil olmayın !
  • sanalpazar'ın patladığından haberin yokmuydu ?
  • 1 aya yaparlarsa parani kurtardigin icin sukretmelisin sanalpazarin durumu ortada kullanmayin...

• 2 ayda ne güzel işletilir o paralar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paypal ile Ödeme Yapma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nebiliyim yaa düzeldik sanalpazarda herşey eski haline döndü falan diyince deneyeyim dedim denemez olaydım
  • crazy_wanted C kullanıcısına yanıt
    savcılıga suc duyurusunda bulunun

yaptıkları parayı bekletip faiz elde etmek

zira sanal pazar aracı kurum dolayısı ile komisyonunu alıp insnalrın parasını vermeli aksi dolandırıcılık ve gasp demektir

savcılıga suc duyurusunda bulunucam diyin yarın hesabınıza yatar

yatmaz ise dolduracagınız bir dilekçe en yakın savcılıga gidin

orada zaten sisteme kendiler tekrar dilekçeyi giriyor siz kabataslak bir şey yazın
  • sanal pazar baktı millet şikayet etmiyor faiz gelirine devam ediyor gittigi yere kadar götürecekler

bankalarla konustum sanalpazarın parasını falan beklettikleri yok tamamen sanal pazar çıkar saglama peşinde
  • Teşekkürler Boramat şimdi bununla ilgili bir mesaj atacağım bakalım nasıl bir cevap gelecek merak ediyorum.
  • Gold da mı böyle, gold nasıl böyle yapabiliyor, prestij kaybediyor o da.
  • Prestije bakan mı var. Gold batar, Platin açarlar küllerinden doğarlar. İki reklama bakar.
  • kaç zamandır uyarı üzerine uyarı yapıldı ,buna rağmen hala alım satım yapan varsa işi kumar gibi bir durum
    bu saatten sonra düzelmesi mümkün değil
    bir yer için batıyor desen ve büyük kitle inanırsa ,batmayacak şirket bile batar
    bunlarınkisi ayyuka çıktı
  •  SANALPAZAR.COM Ödeme Yapmıyor Satış Yapmayın !!!

27.04.2016 satış ve onay işlemi gerçekleşti. bu gün 31.05.2016 hala ödeme yapılmadı.

alacağım rakam komisyon hariç 1550 tl. bunlara karşı açılacak bütün dava veya şikayetler her ne varsa hepsine varım. benim gibi madur olan arkadaşlar toplu olarak hareket edilecek bi durum olursa bana pm den yazın ne yapılması gerekiyorsa yapalım.

• Bende mağdur edildim,
  • adam akıllı biri satın alsa da kurtulsak
  • bende okumadan bakmadan ilan açıp satış yapan bişi dicem kendim içinde diğer arkadaşlara ayıp olacak

15 gündür alamıyorum paramı 3200 tl az da değil,

dava açan savcılığa giden kimse varmı ?

anlamadığım şey neden mahkeme tedbir kararı almıyor bu site için;
  • Hemen ödeme yapmıyor, benim 1 ödememi yaklaşık 2 ay sonra yaptı, küçük bir rakam olduğu için önemsemedim. Neticede ödeme yaptı.
  • Benimde 2 haftadır yatmiyor ,ne yapmak lazım.

Birde cevap olarak şikayet edebilirsiniz dediler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.