Şimdi Ara

Sanalpazar.comdan aracıyla çinden telefon getirtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler bu telefonlara hasta oldum ben bir tanesi şu mesela getirtmek istiyorum forumda kullanan da varmış 3-5 kişi

Star s5 Butterfly

Sanalpazar.comdan aracıyla çinden telefon getirtmek

Elin çinlisi 200dolardan satıyor. 410 liraya geliyor Türkiyeye. Ama gümrük işleriymiş falan araştırdım bayağı sorun var anlaşılan. Ben de bu riske girmek istemedim.

Sanalpazar.com'dan bir satıcı buldum yurtdışından siparişi benim adıma verecek aracı olacak kısaca 540 liraya getirtecek. Eğer geçerse parayı onaylayacağım.

Sanalpazar.com daki satıcıyla konuştum. Eğer gümrükten geçmezse siteden paranı geri iade alırsın dedi. Gümrüğe benim adıma gelirse cezası falan olur mu sizce?

• cinden kendin getirttiginde de gecmezse parani iade alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle diyorsun da kaç kişi getirtmiş gümrükte takılmış. Gidip gümrüğe vergi ödeyip dosya onaylayıp da bir ton para ödeyip de geri göndermek için uğraşmış. Galiba ülkenin gümrüğünden de kendimiz sorumluymuşuz eğer geçemezse.
  • Sen adama 540 vercen onun kredi kartindan 400 cekilcek adam hic bir sey yapmadan 140 alicak buyuk ihtimal gumruge takilicak sonra yine sen ugrasican

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama adam daha önceden de alışveriş yapmış böyle baktım. Geri ödemiş takılanların parasını. Onaylamam zaten telefon gelmediği sürece beklerim. Elime ulaşmazsa paramı geri çekerim. Adamın hesabından sipariş verilecek sonuçta. Benim adıma da olsa.
  • gümrüge takılmış ürün için gümrüğe gidip vergi ödemessiniz. zaten ürünü elinize almıyorsunuz neyin vergisiymiş o? bir ara ceza var dediler ama gümrüğe takılan ürünü gidip almassanız 7 gün sonra işlem yapılmadan geri dönüyor, ceza felan yok en azından 3-4 ay önce benim telefonum takıldığında öyle olmuştu. sanalpazar alacağınız gümrüğe takılırsa satıcı anında tam para iadesi yapıyorsa güzel çinden alsanız ürünün geri dönmesi 1 ayı alır.

ayrıca arkadaşında dediği gibi ürün gümrüğe geldiğinde sizin adınıza gelmiş olacak adam altı üstü sipariş veriyor. ceza durumu olursa (bilgim yok öyle bir ceza varmıdır yokmudur) üstlenmeye hazır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 12 Kasım 2013; 18:16:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.