Şimdi Ara

Sanat yeteneği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben lise öğrencisiyim anadolu lisesine gidiyorum fakat sanata karşı çok ilgim var.Müzik dinlemeyi çok severim ve bazı insanlar sesimin güzel olduğu hakkında yorumlar yaptı.Başta şarkıcı olmak gibi bi lüks düşünmedim sonrasında eve mide midi klavye (org fakat bilgisayara takılarak çalışıyor) tarzında bir şey aldık.Sevdiğim bir parçayı sadece kulağımla dinleyip izleyerek iki elimle çalabildiği mi farkettim.Abime anlattığımda geliştirebilirsin dedi.Kendisi de birkaç sene önce bir kaç kez piyano dersi almıştı.kendimi biraz olsun geliştirdim.Küçükken bir hevesle aldığım kemanımda da çeşitli şarkıları notaları bilmeden çıkartıyordum buna kulak deniyor sanırım.Daha sonra resimde ve yazı yazmakta (edebiyat hakkında deneme vb.) bu gün hocama denememi verdim.Edebiyat hocasına beğendiğini sorduğumda bir kaç imla hatası dışında güzel bir konuya değinmişsin fakat daha çok okuyup kendini yazı için geliştirmen gerek dedi.Bir çay bardağı hakkında bir kaç söz söyledi fakat tam anlamış değilim.Resim de ise annem çizimlerimi beğeniyor ama bu küçük bir şey sanırım...

Kısaca sanat hakkında eğitim almak istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim aileme anlatıyorum ama her şey lafta kalıyor ayrıca sanat eğitimi pahalı bir şey malesef.Bu yüzden yardım istiyorum şimdiden teşekkürler..

• İsmek kurslarından bedava ders alabilirsin dostum, ben 2 sene ebru kursuna gitmiştim...
  • evet bunu düşündüm fakat oturduğum yakınımdaki ismek te o dersler verilmiyor verilen yer ise bana uzak kalıyor.Ayrıca oradan ders alıp çıksan sonrası var bu işin diye düşünüyorum hobi olarak değil meslek olarak edinmek istiyorum bana orada yardım edeceklerinden eminmisiniz?
  • Dostum o'zaman hiç vakit kaybetmeden kaydını aldırıp güzel sanatlar lisesine başvuru yapıyorsun ... Yada okuluna devam edip bu arada kendini geliştirip üniversitede konservatuara girmen gerekiyor.
  • Ailem güzel sanatlar akelademisina gitmemi
    Kabul etmedi defalarca denedim malesef ol
    madî

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobi olarak yapmayı dene?
  • Hobi olarak deneyimlerim bunlar zaten geliştirmek istiyorum bir şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyward

Ailem güzel sanatlar akelademisina gitmemi
    Kabul etmedi defalarca denedim malesef ol
    madî

O'zaman birinin seni keşfetmesini bekle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.