Şimdi Ara

Sanayi esnafı niye haramdan korkmuyor ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
0
Favori
26.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
302 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakın çok ülke gezdim diyemem ama bi kaç ülke gördüm internetten de görüyoruz tabi bazı şeyleri ama bunu kendimce açık net yazarım dünyadaki en şerefsiz esnaf bizim milletimizdir o ile başlayan bi kelimeye mensuptur bunlar
  • - facebookta ya da forumlarda aracınızın üyelerinin toplaştığı sayfalara üye olun
    - araçla ilgili sorununuzu yazın tartışın fikir alın
    - her ilde denenmiş ve güvenilir usta listeleri vardır grup üyelerinin sürekli gittiği
    o ustalar gidin
    bu tip gruplarda çoğu zaman yetkili servis indirimi bile alabilirsiniz

hatta bazen bazı fanatik manyaklar gelip yardımcı olabilir, ufak bir şeyse sorununuzu kendileri bile çözebilirler
  • Herkes lafla sözle insan ne zaman başkalarının hatalarını aramaktan vazgeçip kendi hatalarımızı arayıp kapatırsak o zaman kaliteli insan ve kaliteli işler ortaya çıkacak.Herkes müslüman en kötüsü cumaya gider insan olamadıktan sonra neye yarar. insanı hayattan soğutur sanayideki insanlar.

volvo s60 araca rot kolu takmış usta Trabzona gittim geldim tabi hızları düşünün uzun yolda bazen 180-200 de yaptığım oldu sonra istanbul a döndüm kaldırımdam çıktım inerken araba durdu gitmiyor rot kolu çıkmış Allah korusun o hızlarda olmadı ustanın verdiği cevap ne olsa iyidir lastikçiye verdim volvo s60 rot kolu o şerefsiz renault arabanınkini takmış diyor. ne yaparsın bu adamı kaliteli insan , iş kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patojenyc

Gösterdiğim bir kaç özel servis motor inmeden net bisey soyleyemeyiz deyince motorun inmesine razi oldum. Yakin bir arkadaşımın tavsiyesiyle sürekli gittigi ustaya gittik ve usta motoru indirip sekmanlar gitmiş dedi. Rektefiye felan olacakmış. Yasadigim bunca şeyden sonra artik güven problemi yaşamaya başladım. Allah sonunu hayretsin.
    Bu arada ortalama olarak bu işlemlerin ne kadar maliyeti olur bir fikriniz var.mi ?

Alıntıları Göster
    Rektefiyenin 5-6 bin TL den az olacağını düşünmüyorum.2 sene önce KKTC'den Türkiye'ye 2001 model Mr2 spyder getirmiştim.1.8Vvti 1jz motora sahip bir araç.Tanıdık bir ustaya götürdüğümde bana durumu anlatıp 6000 TL civarında tutar ama bence yaptırma götür sat demişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Rektefiyenin 5-6 bin TL den az olacağını düşünmüyorum.2 sene önce KKTC'den Türkiye'ye 2001 model Mr2 spyder getirmiştim.1.8Vvti 1jz motora sahip bir araç.Tanıdık bir ustaya götürdüğümde bana durumu anlatıp 6000 TL civarında tutar ama bence yaptırma götür sat demişti.

Alıntıları Göster
    Ortalama 10 bin civarinda tutacak gözüküyor. Başlarda satıp kurtulayim modundaydım ama bu kadar bakım yaptiktan sonra niye satayim ki. Kendim sifir motora binerim en azından.
    Motor yapıldıktan sonra belli bir km rodaj meselesi var mıdır peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: patojenyc

Ortalama 10 bin civarinda tutacak gözüküyor. Başlarda satıp kurtulayim modundaydım ama bu kadar bakım yaptiktan sonra niye satayim ki. Kendim sifir motora binerim en azından.
    Motor yapıldıktan sonra belli bir km rodaj meselesi var mıdır peki ?

Alıntıları Göster
    Ortalama 8 ile 10 bin km arası rodaj olur tabi ustanız daha iyi bilgilendirir sizi.İlk 1000 km de normalin 2 katı yakar büyük ihtimalle.

• İmam cemaat örneği gibi, devlet büyüklerini örnek alıyorlar, geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllarca kendi arabamı sanayiye Götüren birisi olarak. Öncelikle orijinal parça sanayi esnafı için, arabaya ilk monte edilen parçadır. Firma atıyorum delarto ile anlaşır ve ilk montaj parçasını delarto üretir. Aynı firma bikaç yıl sonsa aynı parça için sagem ile anlaşır ve tüm servisler sagem kullanmaya başlar. Sagem ile sözleşmesi biten firma aynı parçayı simens’e yaptırır. Servisler siemens kullanır. Aynı servis dün yan sanayi dediği parçaya bugün orijinal der. Yada tam tersi. Sanayi esnafı herzaman ilk montaj malına orijinal der.

• AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Başlığı okur okumaz aklıma gelen tümce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Nasıl ki hristiyanlar papaza gidip günah çıkartıyor, sanayi esnafı da cuma günleri camiye gidip kendini rahatlatıyor.
    Yüzde yüz aynı görüşteyim ilaveten güya din adamı denilen zatlar çıkıp her günahın affı vardır, dua edin, af dileyin dedikçe millet her türlü yanlış işi yapıp sonra Allah'ım beni affet deyip dua, namaz vs. ile vicdanını rahatlatıp, bu yaptıklarından kurtulduklarını sanıyorlar. Böylece bu iş sürekli devam edip gidiyor. Bu dini görüş ile insanlardan ne dürüstlük ne de doğruluk beklememek gerekir.

• İnsanımız bu arkadaşım, bozuk bir toplumuz. Sanayici, bakkalı, iş adamı, işçisi, memuru, esnafı, yöneticisi, aklına kim geliyorsa bozulmuşuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Bahsettiğim kaportaci nerede ?

Güvenmek istediğim bir kaportaci varda :)
    Turgut oto kaporta Uluyol da gitmek istersen PM at iletişim bilgilerini veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adamlara bak beni alıntılamadan nasıl sallıyorlar arkamdan.

Sunduğum argumanlara bak verdikleri cevaplara bak.Harbi siz ıslah edilmezsiniz.

Anca birbirinize alıntılar hak verirsiniz.Deistim diyorum ateizim diyor.Aynen moruk dinsizim ben, çeşmeler huriler falan siz aynen devam edin.
    Buradayım, yüzüne söylüyorum,gel, önce mesajları anlayarak okumayı öğrenmelisin.

• Arkadaşlar, burada kotuniyetli, İslam düşmanı, hiçbir şey bilmeden sallayan çok, İslami öğrenmek isteyen araştırır, anlayamaya çalışır, İslami araştır, burada şu şu var de, ne istiyorsan yaz saygı çerçevesinde, bu başlıkta olduğu gibi boş boş sallayarak birbirinizin gazını almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 30 Ekim 2019; 19:9:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Buradayım, yüzüne söylüyorum,gel, önce mesajları anlayarak okumayı öğrenmelisin.

Alıntıları Göster
    Soru sordun cevabımı yazdım.Boş yere demogoji yapma.2 cümle ezberletmişler, aynı tornadan çıkmış robot gibi başka birşey yazamıyorsunuz.Yazık.

• quote:

Soru sordun cevabımı yazdım.Boş yere demogoji yapma.2 cümle ezberletmişler, aynı tornadan çıkmış robot gibi başka birşey yazamıyorsunuz.Yazık.

Alıntıları Göster
    Demagoji, anlamını bildiğinden şüpheliyim, yazdıgim mesajı iyi oku, sana ateist diyen olmuş mu, anlamazsan anlayana kadar oku.

Gelip burada boş bos Müslümanlara sallamaya kimsenin hakkı yok, içini doldur, oyle yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

Kapak sesi buraya kadar geldi inanır mısın ?

• ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun tavsiyeniz için. Ata sanayi biraz ters bana. Ben konak tarafındayım. Yinede aklımda olsun teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Demagoji, anlamını bildiğinden şüpheliyim, yazdıgim mesajı iyi oku, sana ateist diyen olmuş mu, anlamazsan anlayana kadar oku.

Gelip burada boş bos Müslümanlara sallamaya kimsenin hakkı yok, içini doldur, oyle yaz.

Alıntıları Göster
    Sanayi esnafı niye haramdan korkmuyor ?

O kadar boşsunuz ki.Göz göre göre yalan söylüyorsunuz.Benim yalancılarla daha fazla işim olmaz.Hadi yoluna hadi

• quote:

O kadar boşsunuz ki.Göz göre göre yalan söylüyorsunuz.Benim yalancılarla daha fazla işim olmaz.Hadi yoluna hadi

Alıntıları Göster
    Okuduğunu anla önce, sonra yazarım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.