amazon Sınırlı süreli fırsat: SanDisk Ultra MicroSDHC 32GB, C10, UHS-1, 100MB/S R, 3X5, 7Y https://www.amazon.com.tr/dp/B08HYDH7JF/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_F27XKSGBRXZ79BSSMW5S< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sandisk 32 GB hafıza kartı 19.90 TL Amazon
-
-
1 adetten baska alinmiyor galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
birkaç yorum okudum, hepsi olumsuzdu; ondan sonra diğer yorumlara da bakmama gerek kalmadı. Konuyu açan da benim gibi yapsayyı, bu konuyu asla açmazdı
-
3 parça elektronik alışverişimiz oldu diye 5 liralık kablo bile aldırmıyor artık hemen iptal ediyor. Neymiş bunları yeniden satıyormuşum. Çok saçma. Bunun çözümünü bilen var mı? Koskoca amazon sattırmıyor ya
-
Hocam linkiniz çalışmıyor mobilde nedense :) ama sayenizde yararlandım uygulamaya girip teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler prime %10 la birleşti 18 e geldi
-
evet ilginç yorumlar var şimdi gördüm bende. sıcaktan dolayı plastiğin eriyip pinlere yapıltığı şeklinde şikayetler var. ama son yorumlarda bu şikayet yok yazın verilmiş şikayetlerde var. bakalm bu soğukta nasıl gelecek bize
-
Aldık bakalım teşekkürler
Teşekkürler paylaşım için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
prime %10 nedir hocam?
-
www.amazon.com.trAmazon.com.tr: T&C: Sepette İndirim Fırsatıhttps://www.amazon.com.tr/b/ref=s9_acss_bw_cg_BFSprLP_2a1_cta_w?node=26920151031&pf_rd_m=A1UNQM1SR2CHM&pf_rd_s=merchandised-search-2&pf_rd_r=2RY4MND2PK3CMRRW9RGH&pf_rd_t=101&pf_rd_p=54b6aadf-0e91-48ad-97b8-ac14ecee6ded&pf_rd_i=26248552031
-
Ah anladim hocam sepete dahil ettiniz yani
Tamamdir tesekkurler cevap icin gule gule kullanin
-
evet bi kaç tane daha ürün vardı tamamladım hepsini 10 a
-
Bitmiş
32 GB ne ise yarar ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2 yıldır bu ürünü araç kamerasında kullanıyorum. Hala 8-16 GB telefon kullananlar var. Onlar da takviye depolama için kullanıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
araç kamerası ev kamerası gibi cihazlar için ideal. bu cihazlar doldukça üstüne yazdığı için 32 64 gb ideal. yoksa telefonlar ve foto makineleri için artık bi esprisi yok tabi
-
Kullanmadığınız varsa alabilirim.
-
Yeniden stokta.
-
Sepete eklediğimde indirim yansımıyor hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- yanımda premium
- reeder s19 max pro bir alana bir bedava
- bimcell hediye internet kazanma
- vodafone hediye internet
- yalın fırsat 30 gb
- sıcak fırsatlar amazon
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X