Şimdi Ara

SANDISK SANSA MX5 c150 radyo var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SANDISK SANSA MX5 c150 2GB mp3 çalar da radyo olduğunu söylediler bana.Başka arkadaş sormuş zaten ama benim yazdığım bir başka mode.Bu ürüne sahip olup radyoyu kullananlar cevap verirse memnun olurum. Radyo var mı?

• C140 ile aynı firmware kullanıyorlar ve benim topicte vardı nasıl yapabileceğin. c140 olarak arat bulursun.
    Saygılar.
  • sağol.Ama birileri de, sadece radyo yazısı menüde çıkıyor,radyo çalışmıyor diyor.Yani sen radyoyu kullanıyorsun değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oaltintop

sağol.Ama birileri de, sadece radyo yazısı menüde çıkıyor,radyo çalışmıyor diyor.Yani sen radyoyu kullanıyorsun değil mi?

hocam aynından ben kullanıyorum senin söylüyo dediklerin sansa e250'den bahsediyolar... Senin alette radyoda var yükle firmware ı bak keyfine...
  • arkadaşlar bizim bi arkadasta c150 var.. sesinin bayagı bi kısık olduğunu söyledi.. aletin kendinden mi kaynaklanıyor? firmware update mi gerek ne yapmak lazım sesini açmak için? yardım ederseniz sevinirim...
  • firmware update değilde firmware ini ameirkan versiyonuyla değiştirmesi gerekiyor. bu konu ayrıntılı bir şekilde forumda daha önce tartışıldı.(update etmeye kalkarsa her seferinde tekrar avrupa versyonlu firmware i bulur)

http://forum.donanimhaber.com/m_10023138/mpage_1/key_c150%252Cfirmware//tm.htm#10034055

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansae200 -- 24 Kasım 2006; 17:51:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.