arkadaşlar acil yardım lazım çok yaralıyım sevgilime deliler gibi aşıktım ama bugün yaşadığım olay aldatılıyorum sanırım bugün sevgilim ile starbucksa gittik soğuk kahve siparişlerini verdikten sonra oturduk muhabbet ediyoruz daha sonra lavaboya gitti kız arkadaşım ve telefonu masada kaldı şifresini biliyorum haliyle bir anda whatsapptan mesaj geldi beni oyalama ayrılacağını söyleyeceksen söyle diye ben bu kadar bekleyemem şeklinde bir mesaj yazıyordu önce anlam veremedim daha sonra sevgilim geldi lavabodan konuştuk bu mesaj ne lan dedim bir sinirle kendimi kaybetçek durumdaydım bu mesajı atan kim dedim biraz kıvırmaya başladı ama sonra kendide itiraf etti sıkıldım senden ayrılmak istiyorum diye bende sinir tavan yaptı tam elimi kaldırdım eski sevgilim bir anda kıpkırmızı olup zebaniye dönüştü ve gittiğimiz starbucks lokasyonu zebomağarasına dönüştü beni bir yere sürükledi oradan kurtulamıyorum yardım lazım işte arkadaşlar durum bu sanırım aldatıldım şuan psikolojim acayip bozuk delirmemek üzere kendimi zor tutuyorum hak mı reva mı bu arkadaşlar biz erkekler o kadar emek veriyoruz sevgi için aşk için yapılır mı yav hala ağlıyorum sinirden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 23 Mayıs 2024; 23:35:48 > |
Bildirim