Şimdi Ara

Sanırım ekran kartım yandı acil yardim lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Yanlışlıkla g29 drive kitimin usb girişini ekran kartına taktım. İlk başta problem yoktu fakat kapatıp açtım sorun var mı diye kontrol etmek için, görüntü gelmiyor. Ekran kartının ışıkları ve fanı çalışıyor. G29 bir adaptörle prize takılıyor usb ile de anakarta bağlanıyor, usbyi ekran kartına taktığım için akım aldığını düşünüyorum. Yeni ekran kartı aldım sistem çalışıyor. Eğer ekran kartım yandıysa tamiri olabilir mi? Msi gtx 1070 Gaming X kullanıyordum. Bu şekilde çöpe gitmesini istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• MErak ettim...g29 drive kiti nedir, tam olarak ne işe yarar ? Ayrıca bu kitin usb ile bağlandığını söylüyorsun. Usb çıkışını ekran kartına nasıl taktınız ?
  • G29 drive kiti bi direksiyon seti. Hem adaptörle prize bağlaniyor hem de usb ile bilgisayarin anakartina bağlanarak işlem yapiyor. Ben bu kiti prize taktim ve anakart yerine yanlislikla ekran kartinin portuna taktim usbyi

• Kullandığın kart dandik değil ki dediğin gibi olsun.. ilginç bir durum 1070 de USB girişi yok ki sen nasıl taktın ona nasıl karıştırabildin düşünceler içerisindeyim kasanı kablonu monitör seçeneklerini bi kontrol et dediğin şey mümkün değil.
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    Fan ve ışıkları yanıyor kartın. Acaba korumaya vs mi aldı kendini diye düşündüm şuan. Tam olarak usb girişi yoktu ama arka portlarından birine oturdu bi şekilde. Bakalım çözülür umarım

• esheal123 E kullanıcısına yanıt
    korumaya mı aldı boks maçında sanırım :D.. Senin kartın çalışıyor sen görüntü alamıyorsun kablon takılı olmaya bilir kontrol et o taktığın USB giriş dediğin Display Port dur. Söylemlerine göre ufak bir kardeşsin sen babandan yardım iste bu konularda tek başına bişiler yapma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    21 yaşındayım. Yaşanan olay bu sonuç olarak görüntü alamıyorum şuan aynı kablolarla farklı bir ekran kartı kullanıyorum zaten. Kablolarda bir problem yok yani. Boks maçı benzetmesi yerine akım alıpta bişeylerin yanlış gittiğini farkedip görüntü vermiyor olabileceği üzerinde düşünebilirsin. Olayın nasıl olduğunu açıkca anlatmışım, yardımcı olabilecek bişeyler biliyorsanız buyrun.

• İlginç konularda bugün..
    Lütfen bahsettiginiz USB girişinin fotoğrafını çekip atabalir misiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diğer çıkışları denediniz mi ekran kartının?
  • eğer girişe zarar verdiysen o giriş ile irtibatı kesersin sorun çözülür gibi geliyor tamiri fazla bir şey tutacağını sanmıyorum forumda ekran kartı tamiri yapan birisi var ona danışın yada bir tv tamircisine götürün bence o da halledebilir en azından bir şeylerin yanıp yapmadığını devrelerin voltajlarını ölçer anlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.