islemci- intel Q6600 ram-4gb ddr2 non-ecc cl5(5-5-5-15) dımm kingston harddisk-wd 500 gb 16mb cache sata2 ekran karti-leadtek PX8800gts tdh 320mb dx10 pcı ex ana kart-asus striker extreme nvdia nforce 680i slı lga775 an kasa-cooler master ammo 533 atx gumus-siyah kasa guc kaynagı-tagan silpower 600w lcd monitor-samsung 971p 1500:1 6ms dvı 19 lcd drw-asus 1814bl 18x double player lightscribe sata dwd-rw
size nasi?
64Bit Vista kullanmayacaksanız 4GB bellek abartı. 8800GTS için Leadtek ki doğru bir karar. Anakart galiba 45nm işlemcilere Bios güncellemesi ile destek sağlıyor, onu iyi araştırın. Harddiski 2*250 Raid0 yapın. Monitörü geniş ekran tercih edin derim. Biraz fazla eleştirdim ama genelde güzel.
bnm kullanıcagım islemci 65nm.hardiski ole yapmamın ne yararı olucak bana?.
quote:
Orjinalden alıntı: tek
bnm kullanıcagım islemci 65nm.hardiski ole yapmamın ne yararı olucak bana?.
45nm işlemciler gelecek nesil olacak. Hazırlıklı olasınız diye. Ama elbette siz bilirsiniz.
Yüksek kapasiteli tek harddisk zamanlama ve okuma açısından zorlanabilir bunun yerine 2 tane alırsanız yarı kapasitede, hem zamanlamalar güzel olur hem zorlanmadan dolayı çıkacak sesler azalır hem de performans artar.
tavsiyelerin icin tesekkur ederim onelerini dikkate alicam.peki ekran kartı uzun zaman goturur dimi bni mb az gibi sanki digerlerine gore ama
quote:
Orjinalden alıntı: tek
tavsiyelerin icin tesekkur ederim onelerini dikkate alicam.peki ekran kartı uzun zaman goturur dimi bni mb az gibi sanki digerlerine gore ama
MB olayından kurtulalım artık. Bit de önemli saat hızları da. Hiçbir ekran kartı 1 yıldan fazla en üst seviyede oynatmaz ama benim emektar 9250 bile her oyunu açtıktan sonra sizi Üst->Orta şeklinde rahat 2 sene götürür.
sistem kaynaklarını tam kullanabilmek için 64bit vistaya alternatif olarak osX kullanabilirsiniz. (elbette ki lisans dışı; zira osX ler by-pass yapılmadan mac dışı makinalarda donanımsal koruma nedeni ile çalışmamakta )
anakartın markasını değiştir wd yerine segatech al.Ram 4 e gerek yok ilerde eklersin lcd samsung iyidir diye alma hp ve lg lere de bak ms yi önemse 5 ms ve altı kontras ve görünebilirlik açılarına dikkat et panelini araştır.
quote:
Orjinalden alıntı: nighteen
anakartın markasını değiştir wd yerine segatech al.Ram 4 e gerek yok ilerde eklersin lcd samsung iyidir diye alma hp ve lg lere de bak ms yi önemse 5 ms ve altı kontras ve görünebilirlik açılarına dikkat et panelini araştır.
Öncelikle Seagtech değil Seagate. Ayrıca Seagate ve Samsung genelde daha iyi olmasına rağmen 1-1,5 sene sonra sapıtıp inanılmaz derecede gürültü yapabiliyorar. WesternDigital'in en azından belli bir standartı var.
önemli olan anlatılmak isteneni anlatmak sadece harddisk markaları olmadığından karışabiliyor bunu düzeltmenin ne kadar gerekli olduğunu ve önemli bir şey olduğunu ve neden olduğunu bu forumda anlamadım.Millet genelde yazmasını öğreniyor.Wd ler çok sorun yaratan disklerdir harddiskte yüklediğin değerli verilerin kaybolması da hoş bir şey değildir.
Bu sistem kac dolara mal olur?!?!
4gb ram gereksiz kanımca
tavsiyeleriniz icin tesekkurler arkadaslar.fiyat yaklasık olarak 3.200 ytl buluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme