Şimdi Ara

Sanırım Mac Adresinden ban yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sürekli misafir isimle girdiğim bir siteden ban yedim. İP ban falan değil evdeki diğer bilgisayardan girilebiliyor. Diğer tarayıcıları hatta tor browseri bile denedim ancak olmadı. Sanıyorum Mac adresi vb. bir ban söz konusu. MAC adresi değiştirme programlarını denedim olmadı.

Tavsiyeleriniz nelerdir?

• Özür dile belki banı kaldırırlar.
  • Yok olmaz o yöntem imkansız
  • bu arada mac değiştirme programlarını denedim malesef hala giremiyorum. Tabi programların düzgün çalışıp çalışmadığını bilemiyorum. Ayrıca HDD seriali de değiştirdim. yine olmadı.
  • B.SAYARA ÇEREZ ATMIŞ OLABİLİRLER.. CCLEANER İLE TEMİZLİK YAP.. KULLANDIĞIN TARAYICIDA ÇEREZ TEMİZLİĞİ YAP.. MODEMİ KAPAT 10 SN SONRA AÇ.. MOZİLLA KULLANIYORSAN ANONYMOX EKLENTİSİNİ YÜKLE ACTİVE YAPIP TEKRAR SİTEYE GİRMEYİ DENE..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker87 -- 24 Ocak 2015; 23:44:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker87

B.SAYARA ÇEREZ ATMIŞ OLABİLİRLER.. CCLEANER İLE TEMİZLİK YAP.. KULLANDIĞIN TARAYICIDA ÇEREZ TEMİZLİĞİ YAP.. MODEMİ KAPAT 10 SN SONRA AÇ.. MOZİLLA KULLANIYORSAN ANONYMOX EKLENTİSİNİ YÜKLE ACTİVE YAPIP TEKRAR SİTEYE GİRMEYİ DENE..

Önce çerezleri manuel temizledim olmadı sonra CC cleaner ile temizledim olmadı anonymox ile denedim ki zaten hot spot ile denemiştim yine olmadı. aynı sorun. Mac adresi hard disk ban tarzında başka ban türleri var mı? öyle bir durum olabilir. ya da bu mac değiştiren programlar işe yaramamış olabilir.
  • Mac adresi değiştirme programları yalandolan hocam. Mac adresi LAN(ethernet) kartına özeldir ve değişmez. Sadece arayüzü yani gosterme amaçlı değiştirilebilir ama hala ayni kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: carttman

Mac adresi değiştirme programları yalandolan hocam. Mac adresi LAN(ethernet) kartına özeldir ve değişmez. Sadece arayüzü yani gosterme amaçlı değiştirilebilir ama hala ayni kalır.

hmm. format denesem işe yarar mı acaba? ya da başka fikir? Y da wireless bağlanıyorum kabloluya geçsem? Modem değişmiş olmuyor mu? MAC adresi de modemde değil miydi?

Düzeltme: Kablo ile bağlanmayı denedim o da olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criss1985 -- 25 Ocak 2015; 1:21:02 >
  • criss1985 C kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç birşey değiştirmez. Çünkü anakarttaki lan yani ethernet kartinin numarasidir o değişmez hiç bir şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format da attım ancak değişiklik yok. Ethernet kartını değiştirmeden olmaz o zaman. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.