Şimdi Ara

Sanırım oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kızla tanıştım ve kız benim kafadan.Kendisi biraz asosyal fakat ben suan değilim bir süre yaşamıştım o yüzden onla cok iyi anlasıyorum.Ona,onu düzeltebiliceğimi felan dedim güven verdim hayat dışarıda vs. Hiç bir kızla bulusmadım fakat bunla tanısınca bulusalımmı kelimesini ben dedim :) şimdi tecrübeli arkadaşlar bu buluşma işleri nasıl oluyor?biraz komik gelebilir bazılarınıza bu soru ama hiç biriyle bulusmayan biri olarak ne yapcagımı bilmiyorum kız suan olmaz ama sözüm olsun dedi baya samimiyiz suan.Bekleniyorsunuz yardım lütfen.

• Ooo kardesim yaptin mi sonunda :) hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyal kız mı? Kıymetlimiss... Yıllardır arıyorum dostum. Kıymetini bil, değiştirme kızın doğasını.
  • Ikk önce rahat ol kardeşim. Ne yapacaksıniz bilmiyorum ama ilk buluşma çok önemli. Akılda hep ilk buluşma kalır çünkü. Ilk öncelikle hava güzelse mumkunse çevrede bilinen güzel büyük parklara gidin. Hava kötü ise açık alanlara. Kendini kasma. Güzel bir kızla geziyorsun işte. Şimdi gelelim kızın karakterine.
    Eğer bir yerde birsey yaptiginizda yani hesabi ödeme zamanı geldiği zaman eğer ödemiyorsa o kızdan uzak dur. Fakat asosyal dediğin için kız büyük ihtimal alman usulü yapacaktır hesabı, yani herkes kendinden sorumlu.

En önemli kuralın rahat davranmak olsun. Sonra konuşacak konu. Kontrolün sende olmasını sağla. Sorun olursa sor bana

• Vermeyecekse uğraşma :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı rahat ol gidin bir kahveciye veya bir pastane veya deniz varsa gidilecek görülecek yer varsa gidin sohbet edin bol bol.ilk saatlerde biraz sessizlik olabilir ama açılırsınız

• İnsanın canı çekiyor lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ‏‏‎ ‎
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kız asosyal ise iyi birşey

İlk buluşmada kız da iyi etki bırak pot kırma

İlk buluşmada bi kafeye filan gidin uygunu o

• Yemege gidin önce,sonra da sinemaya falan gidersiniz.. oradan çıkın kahve içmeye davet et onu,sohbe tmuhabbet et,hayata dair sorualr sor ne bileyim deniz falan varsa sahile de gidebilirsiniz,ya da kahvaltıya davet et,sabahtan başlasın gününüz sonra da sinema falan yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansikafiyesi

Arkadaşlar bir kızla tanıştım ve kız benim kafadan.Kendisi biraz asosyal fakat ben suan değilim bir süre yaşamıştım o yüzden onla cok iyi anlasıyorum.Ona,onu düzeltebiliceğimi felan dedim güven verdim hayat dışarıda vs. Hiç bir kızla bulusmadım fakat bunla tanısınca bulusalımmı kelimesini ben dedim :) şimdi tecrübeli arkadaşlar bu buluşma işleri nasıl oluyor?biraz komik gelebilir bazılarınıza bu soru ama hiç biriyle bulusmayan biri olarak ne yapcagımı bilmiyorum kız suan olmaz ama sözüm olsun dedi baya samimiyiz suan.Bekleniyorsunuz yardım lütfen.

kızın asosyal numarası yapmadığından emin ol yeter..
  • Ben de zamanında bulmuştum. Sonra öğrendim ki kapmışlar bile. Kızın gerçekten sosyal ortamı yoksa sana değer verecektir diye düşünüyorum. Güveni ver ama kızı boşa çıkarma. Mesela genelde ne yapsak sorusu olur. Kızın fikrini almalısın ama kendine önceden yer belirle. Sonra sen bilirsin diye paslaşıp durursunuz, ikiniz de sıkılırsınız. Yukarıda dendiği gibi, yemek ve sahil iyi olur. Bir de, kız biraz çekingen davranabilir. Telefondaki gibi de pek konuşmaz bence. Konuları sen aç ilk başlarda pek uzamaz ama sonra konudan konuya zıplarsınız. Tecrübeyle sabit.
  • hocam kızı bende beğendim senle olmazsa kızın face linkini atarsan sevinirim
  • Quesnay kullanıcısına yanıt
    kısmet bugüneymiş dostum :)
  • dostum valla doğaçlama gideceğim o gün kızdada tecrübe yok zaten :) kafeye götürmeyi düşünüyorum çay felan derken geçicek işte bi şekilde.Fakat su hesap konusuna gelince ben ödetemem ya içim acır o konuda rahat edemem :)
  • Yavaş lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansikafiyesi

Yavaş lütfen :)

olmazsa dedim :D
  • veriyim mi la evin anahtarını

• Deniz varsa en iyisi denize karşı oturmak. Böylece ikiniz de önce bi rahatlarsınız. Sonra bi cafeye gidebilirsiniz. Rahat ol espri yap ama gereksiz yapma. Gulmesse kalırsın öyle.
    Kendisi ödemek isticektir anladığım kadarıyla ama centilmenlik gereği aşırı bi durum olmadıkça ücreti sen öde. Ve de şöyle bi tavsiyem olucak. Kızın zevklerini bilmiyosan eğer hani kızın adına kendine söylediğin şeyi ona da söyleme. Hani bana güven seviceksin falan deme yani.
    Ayrıca ne söyleyeceğini bildiğin bi yere git. Adını yanlış telaffuz etme rezil olma.
    Eğer olursa öyle bi durum rezil olduğun bi durum yani gül bence utanma utanırsan daha da kötü duruyo. Hemen şakaya vur işi.

• hocam gidin bi parka oturun muhabbet edin dolaşın güzel bi mekana rastlarsanız oturun çay için sen heyecanlanırsın şimdi ilk defa biriyle buluşuyosun ama belli etme heyecanlandığını sakin ve rahat ol gerisi önemli değil
  • Nasıl asosyal eğer cs go lol mol atıyorsa onu sosyal biri yapmakla uğraşma direk skype yapın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.