Şimdi Ara

Sanırım Power Supply'ı yaktım yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Power Supply konusunda yardım istiyorum. Bir işyerinin kapanmasından dolayı elime 4 kasa toplama bilgisayar geldi. Bende bu bilgisayarların içini açıp hoşuma giden parçaları alıp tek bir kasada birleştirdim. şöyle oldu

Asus A2-VM
    AMD Athlon 4600 Dual Core 2,40GHz
    ATI Radeon x1600 series 512 MB
    2GB RAM

Bu bilgisayarda 250 watt power supply vardı onu değiştirmem pek mümkün olamadı malesef. Bilgisayar normal bi şekilde çalışıyordu. Ancak ben bu bilgisayarda bir oyun(Prototype) çalıştırmayı denedim. Çalıştırdı bir süre oynadıktan sonra bilgisayar kendi kendine kapandı. Eğer varsa ya power supply'ın sigortasını attırdım ya da yandı. Şimdi ben ne yapmalıyım? Bilgisayar açılmıyor.

• Aslında bu sistem için pek yeterli değil ama yinede sorunsuz çalıştırması gerekiyor işlemcinin soğutucusunun tam oturduğuna fanın döndüğüne ve macunun olduğuna varsa ekran kartının fanının döndüğüne emin olunuz.
  • Anakartın ışığı yanıyor mu ?
  • sistem zaten çalışıyordu. bir de işlemci zaten anakartın üstünde olduğu için onun üstünde herhangi bir değişim yapmadım. güç kaynağının üstünde regular 200W, peak 250W yazıyordu. yeni bir güç kaynağı alıp dışardan bağlarsam sorun çözülür mü acaba. zaten buna 350-400W'lık bir güç kaynağı almayı düşünüyordum sağlam olsun diye.
  • anakartın ışığı yanıyor evet baktım şimdi.
  • Hem psu'yi hemde anakartı yakmış olabilirsin diye sormuştum. Başka çalışan sağlam bir psu bağla eğer bilgisayar açılırsa tek sorun Psudadır. Yeni psu alıp onu takarsın artık yapcak başka birşey yok.
  • Arkadaşlar başka bir bilgisayarın psu'sunu alıp taktım yine çalışmadı. düğmeye bastığımda bütün fanlar çalışırmış gibi olup tekrar kapanıyor. anakart ışığı yanıyor. sorunun ne olduğunu anlamadım. bir de yandı dediğim psu'yu da başka bilgisayara taktım diğer bilgisayar çalışabildi. anakartı mı yaktım anlamadım acaba!?
  • hard diske dikkat.Sorun o olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.