Şimdi Ara

Sanki Modemime Bağlanıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa bir süre içersinde köyden ilçeye taşındık ağıma telefon wifi siyle falan bağlanıyorlar gibi hissediyorum kendimi önceden ağımda şifre yoktu şimdi ben koydum Lan İstemci Listesinde Birtek ben varım sanırım ama yinede ağımı güvende hissetmiyorum Hotspot Shield bile yükledim bazen bilgisayarımı açtığımda ev iş ağı seçmem gereken yer geliyor bilgisayarı sadece babam kardeşim ben arada sırada annem kullanıyor ortak ağımız falan yok burda hangisini seçmeliyim ev iş ağımı yoksa ortak ağmı ? lütfen ağıma bağlanmamaları için ne yapmalıyım kendi telefonumdan ağıma bağlanmaya çalışıyorum kilit kodumu yazdımmı direk bağlanıyor :( ama ben şifre koymuştum çok uzun yazdım kusura bakmayın ama okuyun lütfen :( hotspot shieldde bağlı gizlilik açık yazıyor biraz bilgi verirseniz sevinirim :)

Airties RT-204v2SM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sxcro -- 5 Temmuz 2013; 11:16:48 >

• ev iş ortak ağ sormasının sebebi windows un bir özelliği kimseyle ilgisi yok dosya paylaşımlarında kullanılabilir. Ortak ağı seçebilirsin.
    kablosuz ağına wpa2 şifre koyarsan kimse kolay kolay giremez. airtiesin fazla açığı yok. için rahat olsun.
    son dönemlerde bazı modemlerin wps açığından dolayı wpa2 bile kırılıyordu fakat Airties te böyle bir açık bile yok. Airties e dışarıdan girmek zor anlayacağın.
    boşuna şüpheleniyorsun bence...

Kolay gelsin...
  • teşekkürler ederim ya rahatladım :)
  • Şifren güçlüyse sıkıntı yok, rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sxcro

teşekkürler ederim ya rahatladım :)

rica ederim ne demek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.