Şimdi Ara

ŞANS OYUNLARINI KİM NASIL KAZANIYOR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu şans oyunlarında ayda trilyonlarca para dağıtılıyor... acaba bu gerçekten şans ile mi ilgili yoksa kazanmak için bir sistemi var mı bunun... ben misal makinadan otomatik oynuyorum. nedense ne hikmetse kolon daki sayıların bir öncesi yada bir sonrası çıkıyor hep ... çok oynuyorum ama her defasında hep aynı bir altı yada bir üstü sayılar çıkıyor.... varmı bunun yolunu bulan lütfen yazsın... kazanıyorsak ta hep beraber kazanalım... söz ben kazanınca forum üyelerini tophane de nargile keyfine götüreceğim herşey benden.... anlaştık ....

• adı üstünde şans oyunu yok bir formülü
  • quote:

Orjinalden alıntı: poyrazmk

Arkadaşlar bu şans oyunlarında ayda trilyonlarca para dağıtılıyor... acaba bu gerçekten şans ile mi ilgili yoksa kazanmak için bir sistemi var mı bunun... ben misal makinadan otomatik oynuyorum. nedense ne hikmetse kolon daki sayıların bir öncesi yada bir sonrası çıkıyor hep ... çok oynuyorum ama her defasında hep aynı bir altı yada bir üstü sayılar çıkıyor.... varmı bunun yolunu bulan lütfen yazsın... kazanıyorsak ta hep beraber kazanalım... söz ben kazanınca forum üyelerini tophane de nargile keyfine götüreceğim herşey benden.... anlaştık ....

o zaman önce makinaya oynat sonra o sayıların 1 kupanda altını 1 kuponda üstünü oyna. Öyle yap kesin çıkar

• bu işlere fazla umut bağlıyorsun yapma...

adu üstünde şans oyunu. bi taktiği yok. ve de bütçeni sarsmadan oyna lütfen
  • umut satın alacak kadar zengin değilim
  • Çınaraltı falan hikaye zaten oralar tuzak
  • şu programda gerekli ayarlrı yap genelde 3 4 yakalarsın

http://www.inndir.com/AKINSOFT_Çekiliş-24371p.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dayım son 2 yıldır 10 numara isimli oyunun istatistiklerini tutuyor

hangi numaralar kaç kere çıkmış, hangi numaralar hangi numaralarla daha çok çıkmış vs..vs.. :)
    1-2 yıl daha veri topladıktan sonra oynamayı düşünüyorum diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 18 Şubat 2009; 10:07:48 >
  • şans oyuunlarının hepsinde hile olduğu kanaatindeyim.

insanlar oynadıkları kuponları bayilere yatırmaya gittiklerinde makina ana bilgisayara o rakamları işliyor daha sonra tüm oynanmış rakamları ve hiç oynanmamış rakamları karşılaştırıyor ve en büyük ikramiye çıkmayacak şekilde yada devir edecek şekilde toplara bir chip yerleştiriliyor (aslında topların hepside chip var ve ağırlıkları aynı) ve çekiliş sırasında istedikleri topların chipleri uyarılarak sadece o topların düşmesi sağlanıyor.
    yani büyük ikramiye yine hazineye kalıyor ama bunların dışında kalanlara ikramiye çıkıyor zaten o çıkan ikramiyeleride görüyorsunuz çok ufak miktarlar.

yine milli piyango çekilişinde de elinize 1 yıllık çekiliş listelerini alınız bakınız. büyük ikramiye çıkan bilet numaralarına dikkat ediniz peş peşe aynı rakamlar çıkmış sanki telekomdan torpille yada parayla seri telefon numarası alıyorsunuz. ama diğer küçük ikramiyelerde rastgele çekiliyor.
    bu güne kadar ve hiç kimseyi ne duydum nede gördüm şans oyunlarından zengin olmuş diye heee ufak tefek ikramiyeler almıştır ama büyük ikramiye alanı kesinlikle görmedim

• quote:

Orjinalden alıntı: muzo86

büyük ikramiye alanı kesinlikle görmedim

bende görmedim fakat bu forumdan @Jiraya isimli üyenin küçük kardeşinin sınıf arkadaşı olan çocuğun babası 6 tutturdu geçen yıl eskişehirden :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.