Şimdi Ara

SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
1
Favori
10.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim np350v5c-s0etr model laptobumda bir
    programin calismamasi nedeniyle sistemi geri yukleme
    yapmayi denedim ama pc kapandi ve tekrar acilmadi ekran
    pir pir yapip duruyo ama acilmiyo bu konuda yardimci olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Cihazım NP550P5C T01TR cihazda irili ufaklı bi kaç sorun yaşıyorum ve en rahatsız edeni ölü piksel değişimi yapılıyor demissiniz, aşağıda resmini ekledim bu panel değiştirilirmi garanti kapsamında? Eğer kapsamaz ise boştan yere bilgisayarsız kalmayım. Birde bu modele en fazla kaç gb ram takabiliyoruz? ram için 2 slot var ama bazı yerlerde max 8 gb destekliyor bu modeller diye okumuştum mesela 8+4 gb taksak destekler mi?

Teşekkürler.
     SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ

• quote:

Orijinalden alıntı: aratcankut

yukardaki resimler işte sizce garanti kapsamına alır mı

EVET G.D BİR DURUMDUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcyumrutepe

Merhabalar,

Cihazım NP550P5C T01TR cihazda irili ufaklı bi kaç sorun yaşıyorum ve en rahatsız edeni ölü piksel değişimi yapılıyor demissiniz, aşağıda resmini ekledim bu panel değiştirilirmi garanti kapsamında? Eğer kapsamaz ise boştan yere bilgisayarsız kalmayım. Birde bu modele en fazla kaç gb ram takabiliyoruz? ram için 2 slot var ama bazı yerlerde max 8 gb destekliyor bu modeller diye okumuştum mesela 8+4 gb taksak destekler mi?

Teşekkürler.
     SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ

4+4 RAM UYGUNDUR. 8+4 TE SORUN CIKABİLİR CİHAZININZIN HATASI G.DAHİLİDİR. GÜVENLE YOLLAYINIZ.Ç SAYGILARIMLA

• Teşekkürler. Sorunlar çıkabilir derken ne gibi sorunlar olur sizce tahminen?
  • Selam samsung np530u4c-s01tr ultrabook a akasa n.stor ODD adaptör hblink takmayı planlıyorum, ancak optik sürücü yuvasının boyutlarına ulaşamıyorum. Linkteki ürün uyar mı kullanabilir miyim? yoksa daha incesini mi aramalıyım? SSD takıp eski harddiskimi bu bölüme alırsam bir sorun olur mu Yardımınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: challenger444

Selam samsung np530u4c-s01tr ultrabook a akasa n.stor ODD adaptör takmayı planlıyorum, ancak optik sürücü yuvasının boyutlarına ulaşamıyorum. Linkteki ürün uyar mı kullanabilir miyim? yoksa daha incesini mi aramalıyım? SSD takıp eski harddiskimi bu bölüme alırsam bir sorun olur mu Yardımınız için şimdiden teşekkürler

Bu HDD kutuları ya 12.5 mm oluyor ya 9.5 mm oluyor ama %90'ı 12.5 mm. oluyor.

Bendeki Chronos 7 var, dvd sürücüsü slim olduğu için Silverstone 9.5 mm olanı aldım.
    Ama sizin notebook kasasına baskınca dvdrom'u standart gözüküyor. Bence %95 ihtimalle 12.5 mm'dir.
  • Teşekkürler.
    Samsung np530u4c-s01tr optik sürücü yuvasının boyutlarını hiç bir yerde bulamadım, boyutlarını ya da slim olup olmadığını belirtir herhangi bir iz veya işaret var mıdır üzerinde
    ya da ölçerek öğrenebilir miyim:-)
  • Samsung Notebook'umun pilini kalibre etmek istiyorum ne yapmalıyım? Cihaz NP370R5E
  • Biosta battery calibration diye geçer oradan yapabilirsiniz boot bölümünde yazar genelde.Pili tam doldurun dediğim seçenekteyken fişi çekin kalibrasyonu çalıştırın komple pil bitiyor sonra tekrar fişe takın 10dk sonra bilgisayarınızı açıp kullanmaya devam edebilirsiniz.Bu kalibre işlemini bazı programlar aracılığıyla da yapabilirsiniz mesela battery care programını kurun otomatik kalibre yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Biosta battery calibration diye geçer oradan yapabilirsiniz boot bölümünde yazar genelde.Pili tam doldurun dediğim seçenekteyken fişi çekin kalibrasyonu çalıştırın komple pil bitiyor sonra tekrar fişe takın 10dk sonra bilgisayarınızı açıp kullanmaya devam edebilirsiniz.Bu kalibre işlemini bazı programlar aracılığıyla da yapabilirsiniz mesela battery care programını kurun otomatik kalibre yapar.

Teşekkürler hocam buraya yazdıktan sonra zaten buldum çözümü Samsung'un sitesinde Peki kalibre sıklığı ne kadar olmalı?
  • ayda bir olabilir dediğim programı kurarsan biostakini yapmanada gerek kalmaz.
  • benim ekranda aşağı yukarı 1 cm lik daha parlak bir kısım var çizgi gibi değil ve dikkatli bakınca anlaşılıyor ancak arkası beyaz bir sayfada anlayabiliyorum bu sorun nedir öncelikle bunu öğrenmek istiyorum ayrıca ekranda çok çok ince bir leke vardı silmek çıkarmak için çok hafif ıslak bez hatta çok az antibakteriyel sürerek bile çıkartmayı denedim antibakteriyelin bir zararı olur mu ekrana ayrıca bu ilk anlattığım şeyle bir alakası var mıdır merak ediyorum garantiye göndersem kullanıcı hatası denilir mi ?
  • Laptop düştü ve sorun resimdeki gibi. Hdmi ile görüntü alıyorum ancak kendi ekranındaki sorun bu. Ne yapabilirim. Birde ayrı bir sağlamken de sorun ısınmadan dolayı ekranın alt işlemci egzozu bölümüne tekabul eden yerde parlama oluyor. Ne yapılabilir?
     SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ

• Yokmu kimse?

• Merhaba size sormak istediğim NP700G7C Gamer serisi notebook'uma SSD takmak istiyorum. Bende 256 GB SSD var fakat müşteri hizmetleri kendin takarsan garanti dışı kalır diyor. internetten araştırıyorum forumlarda bakıyorum kullanıcılar değiştirmiş zarar vermediğin sürece kalmaz deniyor. bunun doğrusu nedir. Şimdi takacaz mı taktıracağız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung_teknikeri

MERHABALAR

BEN SAMSUNG BALIKESİR SERVİS MERKEZİNDE ÇALIŞIYORUM.

SORUN YAŞADIĞINIZ VEYA CEVAP BULAMADIĞINIZ SAMSUNG LAPTOPLAR İÇİN YAZINIZ......

hocam elimde np5 s04 modeli var modelde 1tb hdd+8 gb express cashe var bu 8 gb expresscahse yi biçimlendirmedim resimdede anlarsın eccmd.exe-info yazınca yazılım kurulu değil hatası alıyorum ne yapmam lazım?ayrıca bu expresscashe ssd mi oluyor?
     SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ

• samsung i5 3230m nasıl bir notebook almayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim 1500 tl civarı bütcem var i5 almamı tavsiye ediyorlar ben genelde autocad 7 8 kullanıyorum ve solidwork automation stüdio genellikle bunların güzel seri çalışacağı grafiğininde iyi oldugu bir bilgisayar düşünüyorum bunun iyi olacağını düşündüm ve oynadığım oyun knight ve most wantedin son cıkan oyunu tek bunlar olacak. bi tavsiye kimseyi fakir etmez arkadaşlar teşekkürler :)

SAMSUNG ATIV Book
    NP370R5E-S06TR

i5-3230M
    2.6GHz
    4GB
    500GB
    2GB hd8750M

15.6" Windows 8 Notebook

1299 tl fiyatı var uygunmudur bilgisayar nasıl teşekkürler :)
  • haswell serisi cikti (4xxx)
    bu saatten sonra sandy(3xxx) alma hocam.
    ben de 3d modellemeyle ugrasiyorum. haswell de onboard grafik sandy e gore 2 kat performans sagliyor deniliyor. harici ekran kartina gerek kalmadan calisabilirsiniz boylelikle(tasinabilirlik acisindan super)

• arkadaşlar merhaba,
    elimde np700z modeli var..
    bu modelde ekranı tamamen karartma ayarı / tuşu nedir bilen var mı?
    teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.