Şimdi Ara

SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
10.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsung_teknikeri

quote:

Orijinalden alıntı: shadowman-35

merhaba bu model nezaman türkiyede olur bilginiz var mı?
    Samsung Series 7 Chronos 770Z5E

gecen yılın nisanından beri şatışta zaten türkiyede satışta hatta mikrofonun bulunduğu kısımda kabarma olan bir ürün değişim olmuştu.

Bahse konu model ces 2013'te tanıtılan yeni cronos i7 işlemci,8870m ekran kartlı,16gb ram 1tb hdd olan model,fhd ekran daha ince daha hafif.Mart ayından önce gelmez geçen sene olduğu gibi.
  • şimdi ben daha notebook almadım ama merak ettim (yakın zamanda alacağım). Tek sorum var. Soruma gelirsek; SSD alsam size (sizden kastım evime en yakın teknik servis) getirsem garantiden çıkmayacak şekilde (ssd arızası hariç tabiki ) Siz ücretiyle veya ücretsiz HDD yerine takıyor musunuz? [tabi ücretliyse ücreti de söylersiniz]
  • Asus, Dell, HP Markali garanti içinde Laptoplarda Kendiniz Ram, Hdd,Optik disk değişimine izin veriyor. Samsung da öyle değil Teknik servise götürüp değiştirebiliyorsunuz.

L.enova, Sony Ace rve diğer markalar izin verilmiyormuş.

Her markaların 2013 yılı garanti şartları okusanız anlarsınız.
  • Ben samsung kullnıyorum ram değiştim hdd'yide başka arkadaşlarınkini test etme maksatlı defalarca söktüm taktım.Kendi hatamdan dolayı bir sefer garantiye gitti hiçbir sorun olmadı meyve suyu dökülmüştü alt kapağı komple söktüm taktım anakarta sıvı bulaşmışmı diye klavye korumasından tek damla geçmedi üst kapak değişti ve normal devam ediyorum.
  • quote:

MERHABALAR

BEN SAMSUNG BALIKESİR SERVİS MERKEZİNDE ÇALIŞIYORUM.

SORUN YAŞADIĞINIZ VEYA CEVAP BULAMADIĞINIZ SAMSUNG LAPTOPLAR İÇİN YAZINIZ......

laptop demişsiniz ama telefon için birşey sorayım belki diğer arkadaşlardan yanıt bulurum

http://www.bimeks.com.tr/urun/124657/turkcell-samsung-galaxy-mini-2.aspx

linkteki telefonu aldım. kutudaki bandrolu açtığımda altta bir tane daha bandrol vardı. ikiside samsung bandrolü. ayrıca kutuda çatlaklık vardı. yani kutu açılıp kapatılıp tekrar samsung bandrolü yapıştırılmış. fakat yeni bandrol açılmamış. telefonun jelatini çıkarılmamıştı.

bu ürün refurbishedmidir veya neden açılmıştır bi fikriniz var mı?

• harddisk bozuldu ne almamı önerirsiniz 5400 rpm mi 7200 rpm mi yoksa ssd mi
    bi yerde ssd desteklemediğini yazıyordu takılıyormuş ama hızı sata hızında oluyormuş falan. bu konuda pek bilgim yok cevaplarsanız sevinirim
    r522 fs03tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlax67

harddisk bozuldu ne almamı önerirsiniz 5400 rpm mi 7200 rpm mi yoksa ssd mi
    bi yerde ssd desteklemediğini yazıyordu takılıyormuş ama hızı sata hızında oluyormuş falan. bu konuda pek bilgim yok cevaplarsanız sevinirim
    r522 fs03tr

Ssd desteklemediğini kim söylediki sadece çipseti sata2 hızı destekler sata3 desteklemez,sata3 ssd taksanız bile sata2 hızında çalışır bu bile hızlıdır normal hdd'nin 3 katı hızlı çalışır.Eğer depolama sıkıntı olmayacaksa yeri gelmişken ssd alın,depolama gerekli bana derseniz,ssd fiyatlarında içinde ssd barındıran hibrid diskler var onlardan alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEG37

şimdi ben daha notebook almadım ama merak ettim (yakın zamanda alacağım). Tek sorum var. Soruma gelirsek; SSD alsam size (sizden kastım evime en yakın teknik servis) getirsem garantiden çıkmayacak şekilde (ssd arızası hariç tabiki ) Siz ücretiyle veya ücretsiz HDD yerine takıyor musunuz? [tabi ücretliyse ücreti de söylersiniz]

merhaba

sorun olmaz kardeşim dediğim gibi servis tarafından değişim olur ise değişim sonrası kapaklara garanti etiketi yapıştırılır.(biz servisimizde öyle yapıyoruz). bu etiketi yırtmadığınız sürece değişimin makinenizi garanti dışına çıkarma ihtimali olmuyor.tabiki bu etikette servis tarafından herhangi bir arıza gizlenmeye çalışılan durumlara mudehale yapılmasını engellediği için sorun olmuyor.

yani servise yollayarak takılmasını istediğiniz parçanızıyla beraber değişimini 75 tl karşılığında yapıyoruz. garantinizde devam ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EternalFK

Merhaba. Samsung NP700 G7C sahibiyim. Space tuşuna 1 damla kola döküldü ve bu da yapışıklık yarattı. Space tuşuna basmakta zorlanıyorum. Temizlemem gerek fakat tuşu nasıl çıkaracağımı ya da nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum, korkuyorum da açıkcası. Temizlemek için hangi ürünü tavsiye edersiniz köpük ya da sprey olarak? Tuşu kırmadan çıkarabilmem mümkün mü? Bi' yolu yordamı var mıdır? Teşekkürler, kolay gelsin...

tuşu temizlemek için yağsız temizleyici kullanınız. tuşu sökmek içinde önden geriye dogru hafif kaldırın ve bir cımbız yardımıyla kitleme yataklarından kibarca tuşu çıkarabilirsiniz. korkmayın yaparken ve alttaki hareketli mekanizmaya dikkat edin ve kırmamaya çalışın. kırılırsa ben size hediye olarak yollarım parçalarını kargoyu siz ödersiniz ama :)

Ben bir pm attım size. Ya da buraya da yazayım, bana aynı modelin Enter tuşu lâzım, ben de temizlerken kırdım tuşu. Ücreti ne ise verebilirim, mümkün müdür böyle bir işlem/iyilik yapmanız?

• @samsung_teknikeri kolay gelsin.

Samsung 550P5C S04TR modelinde şöyle bir sorun var tarıyıcı olarak Chrome kulandıgımızda sayfalar nedense tam yüklenmiyor sayfayı tazeledigimizde tam yükleniyor benim gibi bu sorunu yaşayanlar var
    sorun neyden kaynaklanıyor anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    sayfamıza bakabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_60660112/mpage_21/key_/tm.htm
  • Merhaba. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Pc açılırken Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key hatasını veriyor. Ve ne yaptıysam biosa hiç bir şekilde ulaşamadım. Biosu açmanın bi yöntemi mi var da ben bilmiyorum? Bu hata donanımsal değildir değil mi? Çünkü cihazı normal kapattım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalFK

Merhaba. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Pc açılırken Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key hatasını veriyor. Ve ne yaptıysam biosa hiç bir şekilde ulaşamadım. Biosu açmanın bi yöntemi mi var da ben bilmiyorum? Bu hata donanımsal değildir değil mi? Çünkü cihazı normal kapattım...

ÇÖZÜLDÜ:

Arkadaşlar. Sistemi uyku moduna alarak kapatmıştım (power tuşuna 1 kere bastım) pc böylece 12 saatte fazla kapalı kaldı. Açtığımda bu hatayı aldım. Çözümü ise basitmiş fakat neden öyle olduğu kanısında hala bir fikrim yok. F12 ye basılı tutarak power tuşuna basıp açtığımızda WİNDOWS sürdürülüyor gibi bir ibare geliyor karşımıza tıpkı Windows 7 kur dosyalarını yükler gibi. Daha sonra pc kaldığı yerden devam ediyor. Ecel terleri dökmeye başlamıştım nihayetinde çözdüm. Bu gibi sorun yaşayan arkadaşlara cevap ve çözüm niteliği taşıması için mesajımı değiştiriyorum. Herkese kolay gelsin, iyi forumlar...

• Online destek hattı neden yurt dışında 24 saat çalışıyor da bizde 11 saat hizmet veriyor, nasıl cep telefonu operatörleri 24 saat sesli hizmet veriyorsa Samsung da 24 saat yazılı hizmet sunabilir, ona göre ödeme yapar elemanına, çok zor ya da külfetli değil.

Bir saat önce yurt dışından bir hanımefendi ile görüştüm, hizmetlerinin Amerika ile sınırlı olduğunu, Türkiye'deki Samsung'un bana yardım etmek zorunda olduğunu ama etmezse de bir şey yapamayacaklarını, parça satışı yapan şirketin telefon numarasının Samsung servisinde olduğunu, yalnızca Enter tuşunun alınabileceğini ama o tuşu takmak için yetkilinin yine Samsung olduğunu söyledi. Ben yalnızca Enter tuşu istediğimi, iç kısmındaki mekanizmada değil yalnızca basılan kısımda sıkıntı olduğunu ve onu istediğimi, garantili olan laptopumu servise bırakarak zaman kaybedemeyeceğimi söyledim. Eski bir dostum da yurt dışına çıkmış, Samsung Türkiye'de yetkiliymiş, eğer samsung_teknikeri dostumuz yardım ederse ne âlâ, etmezse sadece Enter tuşunu temin etmeye çalışacağım. Bir iki hafta içerisinde sonuç alamazsam Tüketici Mahkemesi hâkimleri ile bir görüşüp onlardan bilgi almayı düşünüyorum. Bu laptopu sadece bir tuşundan ve 10 saniyelik yapılacak işlemden ötürü garantiye vermek istemiyorum.

• Merhaba, benim sorum recovery alanıyla ilgili fabrika görüntüsünü aldım sonra formatta recovery i sildim bunu tekrar oluşturmak için nasıl bi yol izlemem lazım samsung recovery solution admin tool 5 pek işime yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaytunali

Merhaba, benim sorum recovery alanıyla ilgili fabrika görüntüsünü aldım sonra formatta recovery i sildim bunu tekrar oluşturmak için nasıl bi yol izlemem lazım samsung recovery solution admin tool 5 pek işime yaramadı

laptop açılırken f4 e bastığınızda birşey çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

quote:

Merhaba, benim sorum recovery alanıyla ilgili fabrika görüntüsünü aldım sonra formatta recovery i sildim bunu tekrar oluşturmak için nasıl bi yol izlemem lazım samsung recovery solution admin tool 5 pek işime yaramadı

Sildiğim için çıkmıyo zaten ayrıca samsung forumu başındaki konuyuda recovery alanını geri getirme adındaki onuda denedim ama olmadı
  • quote:

quote:

quote:

Sildiğim için çıkmıyo zaten ayrıca samsung forumu başındaki konuyuda recovery alanını geri getirme adındaki onuda denedim ama olmadı

Kurtarma Bölümünü Silme
    Kurtarma bölümü başka bir işletim sistemi yüklemek veya veri depolamak için silindiğinde kurtarma çözümü artık kullanılamaz. Bu nedenle, bir sorun meydana geldiğinde bilgisayarı fabrika ayarlarına veya yedeklenmiş olan ayarlara döndüremezsiniz. Tüm sistemi yedekleyebileceğiniz harici bir depolama cihazınız yoksa sistem kurtarma medyasını satın almanız gerekebilir. Lütfen kurtarma bölümünü silmeden önce bunu göz önünde bulundurun.

Kurtarma Bölümünü Geri Yükleme
    Aşağıdaki adımları uygulayarak bilgisayarın kurtarma bölümünü geri yükleyebilirsiniz.
    Kurtarma bölümü yalnızca kullanıcı harici bir depolama cihazı kullanarak bir önyükleme diski oluşturduğunda ve fabrika görüntüsünü ya da yedekleme görüntüsünü harici cihaza yedeklediğinde geri yüklenebilir. Görüntüler D: sürücüsü gibi başka bir sürücüye yedeklendiyse veya ağ üzerinden yedekleme kullanılarak yedeklendiyse kurtarma bölümü geri yüklenemez.

1 - Harici depolama cihazını sisteme bağlayın.
    2 - Bilgisayarın önyükleme sırasını harici depolama cihazı, dâhili sabit diskten önce gelecek şekilde belirleyin.
    3 - Sistem önyüklemesi Kurtarma Modu açılacak şekilde gerçekleştirilir ve Kurtarma ekranı görüntülenir.
    4 - Kurtarma seçeneğini tıklayın ve tam bir sistem kurtarması gerçekleştirin. Tam bir sistem kurtarması gerçekleştirdiğinizde sabit diskteki (veya SSD’deki) bölümlerin yanı sıra diskteki tüm veriler silinir.
    5 - Kurtarma işlemi bittiğinde Tamam seçeneğini tıklayın ve sistemi yeniden başlatın.
    6 - Artık önyükleme sırasında F4’e basarak Kurtarma Modu’na girebilir ve Recovery programını kullanabilirsiniz.

samsung recovery programının yardım bölümünden kopyala kapıştır yaptım.

• eğer siz de d: ye yedeklediyseniz, d: deki SamsungRecovery klasörünü harici hdd ye atıp yukardaki çözümü bir deneyin bakalım
  • quote:

eğer siz de d: ye yedeklediyseniz, d: deki SamsungRecovery klasörünü harici hdd ye atıp yukardaki çözümü bir deneyin bakalım

Çözümü aklımda bulundururum fakat yeni bi yükleme yaptım düzeni kurdum ayrıca hdd den dosyalar gözükmüyo ve maalesef flash belleğim 100 mb eksikle dosyayı almıyo ama yinede bi ara denemeyi düşünürüm ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_39268485/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.