Şimdi Ara

SANSUNG TEKNİKERİ YARDIMINIZA HAZIR ÖR: EXPRESSCACHE VEYA NP700G7C SERİSİ GİBİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
10.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: milk&sugar

quote:

Orijinalden alıntı: samsung_teknikeri

merhaba kardeşim ölü piksel için şarta ihtiyacın yok garanti belgesi (kaşeli onaylı) ve faturasıyla birlikte servisimize yönlendirebilirsin.

Ekran degişimi icin mi diyorsunuz yoksa ürünün sıfırı ile degişimi icinmi 3 ay önce basımıza geldi birebir degişim istedik bir ölü pixel icin degişim yapılmaz denildi bize

evet ekran değişimi için demiştim. ürününüzü bire bir komple değişimini istediği iseniz bazı şartların oluşması gerekli. örneğin satın alınalı 30 günü aşmaması ve teşhir ürünü olmaması şartı vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

sevgili arkadaslarım samsung ürünleri ile ilgili garanti durumları çok geniş yelpazeye sahiptir ve kullanıcı açısından oldukça avantajlı durumları vardır. tabi son 2 aydır yeni bir uygulama geldi ürünlerin değişimi gerekir ise garanti harici durumlar için bile dahil garanti belgesinin kaşeli imzalı ve faturasının ibrazı istenmektedir.

ör: 4 sene önce almış olduğunuz bir fotograf makinesinin lcd paneli kırıldı.servisimize yolladınız. biz sizi arayıp ücretin 30 tl olduğunu fiyatının onayını istediğimizi söyledik.sizde kabul ettiniz. ben parçayı temin edemedim Koreden dahil parçanın temin edilemediğinin mailini aldığım an sizin için çok avantajlı bir duruma dönüşüyor. nedir bu avantaj..

panel temin edilemiyor eski cihazınız bizde kalıyor ve size parça fiyatını ödemenizi yani o parça 30 tl demiştik 30 tl ödemenizi istiyorum ve yerine size sıfır yeni model bir cihaz veriyorum. yeni uygulamaya göre de sizden faturasını ve garanti belgesini istiyorum. biraz gereksiz gibi görünüyor ama uygulama şartı budur. bu yüzden cihazlarınızın mutlak belgelerini saklayınız,

diğer konular için;

piksel adeti sayısı garantiler için önemli değildir. 1 tane olsun yeter.
    garantiniz son gününe kadar geçerlidir. çoklu parça değişimlerinde belki problem olabilir oda batarya ve adaptör için yani aksesuarlar
    sıvılı- darbeli ve yetkisiz mudehale kesinlikle kabul edilemez

Bu durum çok iyiymiş. Öğrendiğim çok iyi oldu..

merhaba

yetkili bir serviste değişimini yaptırıp değişim yapılan kapağa etiketle güvenliğe aldırırsanız çok sağlam bir değişim yapmış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

öncelikle böyle bir hizmet verdiğiniz için teşekkür ederim sizde bilirsiniz ki lap top alan bir kişinin ilk aklına gelen ssd taktırma konusu oluyor şimdi bende laptobumu alalı 2 ay oldu şimdi soruma gelirsek
    1-ssd taktırmak için garanti bozulmasın diye uyumlu parça olması gerektiğini söylemişsiniz örnek verebilirmisiniz ana kartla uyumlu bir ssd olması yetmez mi ?
    2-ssd yi nereye takacaksınız hdd yi söküp eski yerinemi yoksa dvd rw yerine isteğe göre takabiliyormusunuz
    3-böyle bir isteğimiz olsa kargo ücreti ni bizmi ödüyoruz
    Aklıma gelen sorular bunlar teşekkür ederim.

şimdi yapılması istediğiniz işlemler ücrete tabidir. kargo ücretinide siz ödüyorsunuz. değişim yapıldıktan sonra servisimiz tarafından kapak üzerine garanti bandı yapıştırılır. böylelikle cihazınıza yapılan işlem yetki servis tarafından güvenceye alınır. sonradan takılan parçaya garantiyi servis vermez ve takılan parçadan dolayı oluşturabileceği arızalardan yine sorumluluk kabul etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

Merhaba

Benim bir sorum var SSD taktırmak için Antalya Servisine götürdüğümde biz takamayız dediler. Özel Servise götürdüm taktılar garanti dışı mı kaldı acaba ?
    Daha önce Antalya samsung servisine şikayete bulunduğum için hala ilgilenmiyor sanki bana kusmuş gibiler bu şekilde yapmaya devam ederse ne yapmam gerekiyor.

bana yollayın takarız biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

MERHABALAR

BEN SAMSUNG BALIKESİR SERVİS MERKEZİNDE ÇALIŞIYORUM.

SORUN YAŞADIĞINIZ VEYA CEVAP BULAMADIĞINIZ SAMSUNG LAPTOPLAR İÇİN YAZINIZ......

öncelikle ilginiz için teşekkürler buradaki arkadaşlar samsung laptoplardaki en büyük sorunu yazmamışlar hala ilginç..

Samsung rv500 ve rv5xx serisi laptoplardaki "imleç atlama sorunu" ile ilgili bilginiz var mıdır?

Bahsettiğimiz sorun laptopta yazı yazarken touchpad ile hiçbir el teması olmamasına rağmen imleç kafasına göre sağa-sola atlıyor..ve bu sorun bios güncelleme ile de çözülemiyor.

kullanım deneyimlerime göre, Samsung bu serilerinde,touchpad harici kenarlara el koyma yerlerinin tamamı yine touchpadi algılıyor ve meselede buradan kaynaklanıyor.
    klavyede yazı yazarken touchpad dışında kalan bölge eliniz değdiği anda sorun başlıyor..

sıf bu yüzden daha bir yıl garantisi olan Samsung laptopumu değiştirmeyi düşünüyorum olacak şey değil word de bir sayfa yazarken imleç kendi kafasına göre hareket ediyor bir yazı yazana kadar akla karayı seçiyoruz

diğer sorum ise,laptoplar da sisteme uygun işlemci değişimi yapıldığı takdirde garanti durumu nedir,garanti dışımı kalıyor cihaz acaba?

kargo numarası yazıyor kardeşim yolla çaresi bizde g.dahilinde pad değişimiyle bu sorunu çözeriz.

• quote:

quote:

MERHABALAR

öncelikle ilginiz için teşekkürler buradaki arkadaşlar samsung laptoplardaki en büyük sorunu yazmamışlar hala ilginç..

Samsung rv500 ve rv5xx serisi laptoplardaki "imleç atlama sorunu" ile ilgili bilginiz var mıdır?

Bahsettiğimiz sorun laptopta yazı yazarken touchpad ile hiçbir el teması olmamasına rağmen imleç kafasına göre sağa-sola atlıyor..ve bu sorun bios güncelleme ile de çözülemiyor.

kullanım deneyimlerime göre, Samsung bu serilerinde,touchpad harici kenarlara el koyma yerlerinin tamamı yine touchpadi algılıyor ve meselede buradan kaynaklanıyor.
    klavyede yazı yazarken touchpad dışında kalan bölge eliniz değdiği anda sorun başlıyor..

sıf bu yüzden daha bir yıl garantisi olan Samsung laptopumu değiştirmeyi düşünüyorum olacak şey değil word de bir sayfa yazarken imleç kendi kafasına göre hareket ediyor bir yazı yazana kadar akla karayı seçiyoruz

diğer sorum ise,laptoplar da sisteme uygun işlemci değişimi yapıldığı takdirde garanti durumu nedir,garanti dışımı kalıyor cihaz acaba?

işlemci için cevap vereyim takmak istediğiniz işlemci laptopun modeline uyugn alt üst parça katogorisinin içinde ise değişiminden sorun çıkmaz fakat takmak istediğiniz işlemci laptopun altüst parçasında yer almıyorsa garantisini bozar

• quote:

quote:

quote:

MERHABALAR

işlemci için cevap vereyim takmak istediğiniz işlemci laptopun modeline uyugn alt üst parça katogorisinin içinde ise değişiminden sorun çıkmaz fakat takmak istediğiniz işlemci laptopun altüst parçasında yer almıyorsa garantisini bozar

altüst parça kategorisi dediğiniz nedir ?

işlemci p6100 dü aynı grupta anakartın desteklediği i3 380 işlemci takıldı diyelim,bu durumda sorun olrumu?

birde yukarıdaki imleç atlama sorunu ile ilgili pad değişince sorun kalkacakmı bari..çünkü touchpadde bir hata yok hata elimizi koyduğumuz yerin tamamını pc touchpad olarak algılıyor?

• İşlemci çipseti (hm55) desteklediği ürünleri takabilmen gerekir ki birçok model var 1. nesil i7 940xm gibi bir işlemci bile takılabilir bunda kısıtlama olmaz olursa saçma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

İşlemci çipseti (hm55) desteklediği ürünleri takabilmen gerekir ki birçok model var 1. nesil i7 940xm gibi bir işlemci bile takılabilir bunda kısıtlama olmaz olursa saçma olur.

haklısın tabii yalnız burası Türkiye olunca dünya firmalarıda ülkeye göre hizmet veriyolar müşteriye
  • quote:

quote:

quote:

MERHABALAR

SAMSUNG R525 WİN8 YAPSAK SORUN OLURMU (ACİL CEVAP LÜTFEN)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba bu model nezaman türkiyede olur bilginiz var mı?
    Samsung Series 7 Chronos 770Z5E
  • cronos'un yeni serisi en erken mart gibi türkiye'de olur.
  • Merhaba. Samsung NP700 G7C sahibiyim. Space tuşuna 1 damla kola döküldü ve bu da yapışıklık yarattı. Space tuşuna basmakta zorlanıyorum. Temizlemem gerek fakat tuşu nasıl çıkaracağımı ya da nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum, korkuyorum da açıkcası. Temizlemek için hangi ürünü tavsiye edersiniz köpük ya da sprey olarak? Tuşu kırmadan çıkarabilmem mümkün mü? Bi' yolu yordamı var mıdır? Teşekkürler, kolay gelsin...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

MERHABALAR

altüst parça kategorisi dediğiniz nedir ?

işlemci p6100 dü aynı grupta anakartın desteklediği i3 380 işlemci takıldı diyelim,bu durumda sorun olrumu?

birde yukarıdaki imleç atlama sorunu ile ilgili pad değişince sorun kalkacakmı bari..çünkü touchpadde bir hata yok hata elimizi koyduğumuz yerin tamamını pc touchpad olarak algılıyor?

MERHABA

toucpad değişimi dedğimizde üst kapak komple değişiyor zaten o yüzden bazen hasasiyet sorunu oluyor oda değişim ile düzeltilebilir. sonçta cihazınız garantili ve hakkınızı almalısınız.

işlemci değişimi içinde dediğim gibi bize yolladınız mesela cihazı bizde size uygun olacak işlemcileri söyleriz ve seçim yaparsınız.bu kadar basit değişim garantili bir şekilde yapılmış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

öncelikle böyle bir hizmet verdiğiniz için teşekkür ederim sizde bilirsiniz ki lap top alan bir kişinin ilk aklına gelen ssd taktırma konusu oluyor şimdi bende laptobumu alalı 2 ay oldu şimdi soruma gelirsek
    1-ssd taktırmak için garanti bozulmasın diye uyumlu parça olması gerektiğini söylemişsiniz örnek verebilirmisiniz ana kartla uyumlu bir ssd olması yetmez mi ?
    2-ssd yi nereye takacaksınız hdd yi söküp eski yerinemi yoksa dvd rw yerine isteğe göre takabiliyormusunuz
    3-böyle bir isteğimiz olsa kargo ücreti ni bizmi ödüyoruz
    Aklıma gelen sorular bunlar teşekkür ederim.

kargo ücretinde gönderim ücreti sizden alım ücreti bizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

sevgili arkadaslarım samsung ürünleri ile ilgili garanti durumları çok geniş yelpazeye sahiptir ve kullanıcı açısından oldukça avantajlı durumları vardır. tabi son 2 aydır yeni bir uygulama geldi ürünlerin değişimi gerekir ise garanti harici durumlar için bile dahil garanti belgesinin kaşeli imzalı ve faturasının ibrazı istenmektedir.

ör: 4 sene önce almış olduğunuz bir fotograf makinesinin lcd paneli kırıldı.servisimize yolladınız. biz sizi arayıp ücretin 30 tl olduğunu fiyatının onayını istediğimizi söyledik.sizde kabul ettiniz. ben parçayı temin edemedim Koreden dahil parçanın temin edilemediğinin mailini aldığım an sizin için çok avantajlı bir duruma dönüşüyor. nedir bu avantaj..

panel temin edilemiyor eski cihazınız bizde kalıyor ve size parça fiyatını ödemenizi yani o parça 30 tl demiştik 30 tl ödemenizi istiyorum ve yerine size sıfır yeni model bir cihaz veriyorum. yeni uygulamaya göre de sizden faturasını ve garanti belgesini istiyorum. biraz gereksiz gibi görünüyor ama uygulama şartı budur. bu yüzden cihazlarınızın mutlak belgelerini saklayınız,

diğer konular için;

piksel adeti sayısı garantiler için önemli değildir. 1 tane olsun yeter.
    garantiniz son gününe kadar geçerlidir. çoklu parça değişimlerinde belki problem olabilir oda batarya ve adaptör için yani aksesuarlar
    sıvılı- darbeli ve yetkisiz mudehale kesinlikle kabul edilemez

Bu durum çok iyiymiş. Öğrendiğim çok iyi oldu..

unutmayın yanlız bu durum laptoplar için geçerli monitorler tv lerde prosedür farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowman-35

merhaba bu model nezaman türkiyede olur bilginiz var mı?
    Samsung Series 7 Chronos 770Z5E

gecen yılın nisanından beri şatışta zaten türkiyede satışta hatta mikrofonun bulunduğu kısımda kabarma olan bir ürün değişim olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theadmi

quote:

quote:

quote:

MERHABALAR

SAMSUNG R525 WİN8 YAPSAK SORUN OLURMU (ACİL CEVAP LÜTFEN)

sorun olmaz kardeşim kurabilirsin belki sürücü bulmakta sıkıntı yaşarsın. win7 sürücüleri kurarak bu durumu çözebilirsin.takıldığın yerde yardım isteyebilrsin. buralardayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EternalFK

Merhaba. Samsung NP700 G7C sahibiyim. Space tuşuna 1 damla kola döküldü ve bu da yapışıklık yarattı. Space tuşuna basmakta zorlanıyorum. Temizlemem gerek fakat tuşu nasıl çıkaracağımı ya da nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum, korkuyorum da açıkcası. Temizlemek için hangi ürünü tavsiye edersiniz köpük ya da sprey olarak? Tuşu kırmadan çıkarabilmem mümkün mü? Bi' yolu yordamı var mıdır? Teşekkürler, kolay gelsin...

tuşu temizlemek için yağsız temizleyici kullanınız. tuşu sökmek içinde önden geriye dogru hafif kaldırın ve bir cımbız yardımıyla kitleme yataklarından kibarca tuşu çıkarabilirsiniz. korkmayın yaparken ve alttaki hareketli mekanizmaya dikkat edin ve kırmamaya çalışın. kırılırsa ben size hediye olarak yollarım parçalarını kargoyu siz ödersiniz ama :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EternalFK

Merhaba. Samsung NP700 G7C sahibiyim. Space tuşuna 1 damla kola döküldü ve bu da yapışıklık yarattı. Space tuşuna basmakta zorlanıyorum. Temizlemem gerek fakat tuşu nasıl çıkaracağımı ya da nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum, korkuyorum da açıkcası. Temizlemek için hangi ürünü tavsiye edersiniz köpük ya da sprey olarak? Tuşu kırmadan çıkarabilmem mümkün mü? Bi' yolu yordamı var mıdır? Teşekkürler, kolay gelsin...

tuşu temizlemek için yağsız temizleyici kullanınız. tuşu sökmek içinde önden geriye dogru hafif kaldırın ve bir cımbız yardımıyla kitleme yataklarından kibarca tuşu çıkarabilirsiniz. korkmayın yaparken ve alttaki hareketli mekanizmaya dikkat edin ve kırmamaya çalışın. kırılırsa ben size hediye olarak yollarım parçalarını kargoyu siz ödersiniz ama :)

Tamam teşekkür ederim deneyeceğim ama tuş SPACE tuşu olunca biraz zor olucak gibi görünüyor :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.