Merhaba, benim sorum recovery alanıyla ilgili fabrika görüntüsünü aldım sonra formatta recovery i sildim bunu tekrar oluşturmak için nasıl bi yol izlemem lazım samsung recovery solution admin tool 5 pek işime yaramadı
Denedim imajı başarılı bi şekilde yerleştirdim hatta ama yükleme yapıcakken bişey görmedi alanda
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
quote:
Orijinalden alıntı: samsung_teknikeri
quote:
Orijinalden alıntı: EternalFK
Merhaba. Samsung NP700 G7C sahibiyim. Space tuşuna 1 damla kola döküldü ve bu da yapışıklık yarattı. Space tuşuna basmakta zorlanıyorum. Temizlemem gerek fakat tuşu nasıl çıkaracağımı ya da nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum, korkuyorum da açıkcası. Temizlemek için hangi ürünü tavsiye edersiniz köpük ya da sprey olarak? Tuşu kırmadan çıkarabilmem mümkün mü? Bi' yolu yordamı var mıdır? Teşekkürler, kolay gelsin...
tuşu temizlemek için yağsız temizleyici kullanınız. tuşu sökmek içinde önden geriye dogru hafif kaldırın ve bir cımbız yardımıyla kitleme yataklarından kibarca tuşu çıkarabilirsiniz. korkmayın yaparken ve alttaki hareketli mekanizmaya dikkat edin ve kırmamaya çalışın. kırılırsa ben size hediye olarak yollarım parçalarını kargoyu siz ödersiniz ama :)
Ben bir pm attım size. Ya da buraya da yazayım, bana aynı modelin Enter tuşu lâzım, ben de temizlerken kırdım tuşu. Ücreti ne ise verebilirim, mümkün müdür böyle bir işlem/iyilik yapmanız?
merhaba tabiki bana resimini çekip yollarmısınız ona göre size yardımcı olabilirmiyim bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: berkaytunali
Merhaba, benim sorum recovery alanıyla ilgili fabrika görüntüsünü aldım sonra formatta recovery i sildim bunu tekrar oluşturmak için nasıl bi yol izlemem lazım samsung recovery solution admin tool 5 pek işime yaramadı
merhaba
sadece adm tols 5 ile çözebilirsiniz :D
internette kullanımıyla ilgili bir cek döküman var inceleyin mutlaka yasrdımı olacak
quote:
Orijinalden alıntı: kepenk
eğer siz de d: ye yedeklediyseniz, d: deki SamsungRecovery klasörünü harici hdd ye atıp yukardaki çözümü bir deneyin bakalım
yanlıs yönlendirme yapmışsınız
ilk olarak adm tools kullanmadan önce f4 ile recovery bölümünü dostan çalıştırıyorsunuz sonrasında ise sadece servislerin bildiği f10+ctrl+al yaparak şifre kısmına geliyorsunuz ve şifreyi ***** giriyoruz. sonra export yada import ile recovery alanındaki yansımayı dışarıya aktarıyorsunuz..
quote:
Orijinalden alıntı: EternalFK
Merhaba. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Pc açılırken Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key hatasını veriyor. Ve ne yaptıysam biosa hiç bir şekilde ulaşamadım. Biosu açmanın bi yöntemi mi var da ben bilmiyorum? Bu hata donanımsal değildir değil mi? Çünkü cihazı normal kapattım...
merhaba
öncelikle diskten kaynaklanan bir sorununuz olma ihtimali cok yuksek diyebilirim. biosa ulaşamadıysanız ram yataklarının altında resetleme swichleri var şase yaptırınız ve bios sıfırlanarak kucagınıza düşecek sonra ilk yapacagınız iş segeate hdd test programı ile disk üzerinde test yapmak olsun. disk testinde aldıgınız hata kodunu bana yollayın size ne yapmanız gerektiini soyleyim.
Merhaba;
Bende de bir kaç gündür pc'nin her açılışında ve aynı zamanda "support center" proğramını çalıştırdığımda aşağıdaki uyarıyı alıyorum. İlgili proğramı kadırıp yeniden yüklemiştim, ama aynen sorun devam etti. Hatta geçen gün format atmıştım, ama aynı sorun yine devam ediyor.
Samsung windows 8 li note booklarında hdd leri yapılandırırken gpt disk formatını kullanmış ve gpt disklerde farklı bir recovery programı kullanmış sürümü farklı bu programı paylaşır mısınız.recovery solution 4 ve 5 te hdd gpt disk yapılamıyor bununla birlikte recovery alanı oluşturulmuyor.Son çıkan bu recovery solution 6 sürümünün tool olanını paylaşarak bir iyilikte bulunursanız çok memnun olurum.recover solution 6 olması lazım sadece gpt disk ler için kullanılıyor.
Merhabalar , size birkaç sorum olacak . SAMSUNG NP700 G7C S02-TR kullanıcısıyım . İlgili baslığı okuduğumda ilk sayfada ekran kartının aşırı derecede ısınması ve "w,a,s,d " tuşları ile ilgili bir problem belirtilmiş. Aynı şekilde ben bu problemi yaşıyorum çeşitli programlarla ısıyı test ettiğimde 87'lere kadar cıktığını görüyorum. Açıkçası bu durumdan çok rahatsızım arkadasın da dediği gibi cihaz daha 1 ay dolmadan böyle ısınıyorsa bir yıl sonra durum nasıl olacak ?
İkinci olarak wireless problemim var online oyun oynuyorum 2-3 bazen 5 dakikada bir ping'im aşırı derecede yükseliyor doğal olarak oynadığım oyundan hicbirsey anlamıyorum . Direk ethernet kablosu üzerinden oynadığımda herhangi bir problem yok.Wireless ı baska bir bilgisayar ile denediğimde herhangi bir problem yaşamadım aynı şekilde.
Son olarak ta hdd'den geldiğini düsündüğüm sanırım kafa atması problemi . Belirli süre aralıklarla ses geliyor tık tık şeklinde.Bu sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum .
merhaba benim çözemediğim sorun....NP550P5C-S04TR bu cihazı üç aydır kullanıyorum... bizim ufaklık kızınca tuşlara basmıştı ordamı bişe oldu ayarlarda bilemiyorum...num lock tuşları acık hepsi çalışıyor bu insert tuşu 0 tuşu şimdi basmıyor bir türlü bu sorunu çözemedim acaba tuşmu bozuldu 0 basınca ger al kopyala yapıştır seçeneği geliyor... normal googleden arama motoruna 0 yazmaya kalksam Unicode karekterlerini ac ime ac falan diyor... sorun basit bi ayarlamamı yoksa tuşmu bozuldu cvbnızı bekliyorum hoşçakalın
quote:
Orijinalden alıntı: buzkan
merhaba benim çözemediğim sorun....NP550P5C-S04TR bu cihazı üç aydır kullanıyorum... bizim ufaklık kızınca tuşlara basmıştı ordamı bişe oldu ayarlarda bilemiyorum...num lock tuşları acık hepsi çalışıyor bu insert tuşu 0 tuşu şimdi basmıyor bir türlü bu sorunu çözemedim acaba tuşmu bozuldu 0 basınca ger al kopyala yapıştır seçeneği geliyor... normal googleden arama motoruna 0 yazmaya kalksam Unicode karekterlerini ac ime ac falan diyor... sorun basit bi ayarlamamı yoksa tuşmu bozuldu cvbnızı bekliyorum hoşçakalın
Merhaba FN LOCK tuşu var klavyede bu tuş ON konumunda OFF konumuna getir düzelir.
quote:
Orijinalden alıntı: sinan0421
quote:
Merhaba FN LOCK tuşu var klavyede bu tuş ON konumunda OFF konumuna getir düzelir.
sinan kardeşim hay senden allah razı olsun bu kadar basit bişeyi çözemedim ya.işin garip tarafı hadi ben cahilim ulan 2 bilgisayarda teknik servise sordum yok su döküldü yok tuş bozuldu hıyar herifler bide pc topluyorlar orda bi b......dan anladıkları yok işin garip tarafı googlede arattım bu konuya bi cvbda bulamadım]neyse teşekkürler 3 4 gündür sinirlerim bozuluyordu şimdi düzeldi
samsung ürünleri konusunda teknik olarak bilgim çok iyidir bişey olursa yazarsn sewinirim
Sayın hocam Samsung NP530U4B-S02TR 16GB ssd + 1TB hdd var tüm sürücülri tanıttın expresscahce dahil. sık sık (her 1-2 dk da bir) aşağıdaki hatayı veriyor. bir türlü çözüm bulamadım. yardım ederseniz sevinirim.
Sayım tekniker beyefendi, Acaba su 675m ekran kartlı g7 serisini onerirmisiniz. Fiyatıda bana oldukca makul geldi. Bunlardan kronik problemler varmı. Nette okuduklarım hep olumlu yonde oldu ama sizin yorumunuz baska tabii. Kolay gelsin.
selam samsung r525 model leptobumun alt kasası hasar gördü ekrandada leke var 2 adet yeşil şeklinde alt kasanın bi tarafı az birşey çatladı bu garantiye girer mi teşekkürler.
kırılma olan kısım garanti haricindedir kardesim. fakat yeşilolarak belirtiğin arıza garanti içine alınabilir yinede genel olarak incelemek lazım resimlerini bana yollarmısın
ARKADASLAR BURADA YAZILI OLAN HİÇ BİR SEYDEN KİMSE VEYA FİRMA SORUMLU DEĞİLDİR TAMAMEN SAHSİ KİŞİSEL YAZILARIMDIR. LÜTFEN GENELLEME YAPMAYINIZ.
quote:
Orijinalden alıntı: jubeii
Sayım tekniker beyefendi, Acaba su 675m ekran kartlı g7 serisini onerirmisiniz. Fiyatıda bana oldukca makul geldi. Bunlardan kronik problemler varmı. Nette okuduklarım hep olumlu yonde oldu ama sizin yorumunuz baska tabii. Kolay gelsin.
MERHABA
iss arıza vermiş kardesim komple kaldırıp dos üstünden yeniden biçimlendirmelisin. tamamen ham duruma getirip settin programını kaldırıp yeniden yuklemen sana ilaç gibi gelecektirç baktın olmuyor lütfen bana cihazınızı yollayın anakart değişimi gerekebilir
quote:
Orijinalden alıntı: aratcankut
selam samsung r525 model leptobumun alt kasası hasar gördü ekrandada leke var 2 adet yeşil şeklinde alt kasanın bi tarafı az birşey çatladı bu garantiye girer mi teşekkürler.
merhaba
arastırmış olduğunuz cihaz 10 numara bir cihazdır. güvenle alabilirsiniz.kronik arızalardan korkmayınız. zaten bu cihazdada yok. olsada dev bir firma arkasında emin olunuz yarı yolda bırakmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: sinan0421
quote: