Şimdi Ara

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.010
Cevap
5
Favori
215.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prens19 ..iyi bir kadraj olmuş..sanırım ps ilede ters görüntü vermişsin.
    Keşke ışık patlaması olmasaymış ..ama yinede güzel...

farukcgl ..yakın çekim modunda bebek çekimi olur.yalnız bir şeyi unutma flaşı kapalı tutmalısın..
    Yada menuden portre fotusunu seçili yap.o da etkili olur..flaş yakın çekimde bazan aşırı parlama yapar..zaten çektigin fotoyu ekranda 2-3 sn görürsün o an begenmezsen yani parlama v.s varsa hemen flaşsızı dene...
    unutma dijital makinalarda çekilen foto bedava...istedigin kadar çek..begendigini seç..ya filmli olsaydı şu yaptıkların..

• teşekkür ederim hocam,

aslında kötü bir kareydi silcektim ps de biraz oynayım dedim en güzeli buydu zamanla daha iyi olur umarım:)
  •  | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |
  •  | | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |
  • Ohhhh be..uyanalım.....

Topik yine kış uykusunda...

| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | |
  • hocam bu ilk yaprak fotosu nasıl bu kadar net?

bu makine bende 1 seneyi gecti ben okadar net bir kare cekemedim

?

nasıl bir ayar yapmalıyım?

hangi ayarları nerelerde kullanmalıyım?
  • Çok basit..
    Şimdi..makinada.
    Çekim modu=MAKRO(Çiçek figürü) seçili olacak.
    Fokus methot =S..AF (spot fokus)
    Exp measure = spot olacak.
    İSO=100 ..
    Beyaz ayarı =AWB..otomatik beyaz ayarını
    Pozlama telafisi =0 pozlama telafisini seçili yapacaksın.
    Touch sensör= off
    6MP....olacak..
    .
    çekim sırasında nefesini tutup -deklanşöre yarım basıp ekranda yeşil bir kare çıkıncaya kadar bekledin.
    yeşil kare çıkınca yarım basmanı devam edip elin titremeden deklanşöre tam basmayla fotonu çekiyorsun.
    yada bir yerden destek alıp-makinayı üzerine koyup çekersen...net çıkar..
  • Yukarıda anlattıgım makro çekim içindir.
    Diger çekimlerle ilgili anlatımlar bir önceki sayfada idi.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama gurubunuz beş para etmez ve herkes çektiği resimleri yayınlama derdinde kimse sorunları çözmeye yardımcı olmaktan yana değil.
  • nie beş para etmezmiş?

belki cok ilgi görmüyor olabilir ki 62 sayfa gecmiş yazılanlar çizilenler olmuş paylaşımlar olmuş herkes elinden geldğince yardımcı oluyor böle ''beş para etmez '' lafı yakışmıyor sana....
  • KrikoKemal...
    bu sözüne alındım...
    neden mi ??
    belki ilk belkide 2.defa topigimize ugramışsın.Bir yardım istemişsin bunun cevabını alamayıncada "beş para etmez bu topik " diye suçlamışsın.
    İnan her soru sorup cevap alamayan bu gibi suçlama yapsaydı bu forumlarda hiçbir topik kalmazdı..
    Bence topigimize bir göz gezdirecek olsan hemen hemen bütün sorulara cevap bulabilirsin..
    bi zahmet topikte bir arat..mutlaka bulursun.
    benim elimden gelse inan cevaplardım..
    seni de fotograflarınla bekleriz ftopigimize..
  • e60 da vıdeo seyredebılen yok mu hıc
  • Benda sanyo ca8 modelini almak isityorum beni cezbeden yönü ise su altında video kaydı yapmasıdır sizden isteğim ise bu kamerayla cekilmiş bir resim varmı birde su altında cekim yapabilen buna muadil hangi makineyi tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemceminay34

e60 da vıdeo seyredebılen yok mu hıc

Kendi çektigi videoyu haliyle seyredersin.
    Yok..eger pc den veya başka kaynaktan alınan bir görüntüyü seyretmek istersen o zaman ,
    aynı video formatına getirip aktarırsan (video dönüştürücü programlarla) seyrederesin diye biliyorum..
  • Alıştık artık...

bu topik yaşayacak..

• sanyoyu bana sevdiren karelerimden biri....

büyüklügü 2-3 mm kadar küçücük bir kırçiçekcigi....

• müdürüm ilk karen gercekten güzel

demek bende var problem bu aletle böle güzel kareler oluyormuş ben hep slr deyim hep onlar iyi kareler ceker diye düşündüm ama bu karen gerçekten yanılttı beni tebrik ederim

benimde bir karem var yorumunu esirgeme lütfen eleştirilerin önemli benim için
    hocamsın..

bursa/gemlik aralık 08

• prens19 ..bu makina ile " sadece makro çekilir " fikrini en iyi bu gibi kareler yalanlar..

Bana göre çok güzel bir kare olmuş...tebrikler...eleştiri babında degilde tavsiye olarak yatay kadrajda çekip fotografın bir köşesinde agaç-dal v.s sıkıştırsaydın....tekdüzelik giderdi...
  • hocam, mekan olarak ta sıkıntılı bir yerdi dediğiniz gibi ağaç dal vs. olsa daha farklı olabilirdi

teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: prens19

kadıkoy 2008

süper
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.