Bildirim
| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (186. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu topik beni öldürecek ya...
yaprak kımıldamıyor... -
Merhaba arkadaşlar bizim yokluğumuzda makinemizin grubu yalnız kalmamış. Kayda değer pozlarımız olmadığından katılım yapamıyoruz ama her daim takipteyim. Müdür arkadaşım yıldız'ın yerini sağlam aldı -
hocam ben becremiyorum ama sanyo dan böle bi kare beklemezdim
şaşırdım
-
-
-
uzun zamandan sonra hepinize merhaba arkadaşlar maşallah
fotolar süper yokluğumuzda baya klas fotolar çıkmış ortaya.
içinizde batarya derdi çeken varsa derman olmaya geldim.
SANYO DBL20 (3.6V 720mAh Li-Ion) batarya 30 lira arkadaşlar.
daha bitmedi,
USB 8-Pin Sanyo kablo (1.5-Meter) 10 lira,
ve tertemiz SANYO E6 makinamıda, ölü piksel dahi yok 200 liraya vereceğim her ile kargo yapılır.
ürünlerin kargoları bendendir ayrıca kargo ücreti yok.
pil ve kablo yurt dışından geleceği için isteyenler 15 gün beklemek durumundalar.
hepinize bol paylaşımlar.
isteklerinizi pm den yollayın lütfen. -
-
Çok teşekkür ederim 123e....
fotografını begendim.
ya odaklamada biraz hata var..(alttaki yapraga sanki..) yada croplamadan kaynaklanıyor.. -
Merhaba arkadaşlar.Bende sizler gibi E6 sahibiyim artık.
Birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1.En fazla kaç gb hafıza kartı destekliyor?
2.Şu "Extrem III" denilen hızlı sd kartlardan alsam uyar mı?
3.Video formatında HQ diye bişey var.640x480 kayıt yapıyor ama sadece 35 saniye.Diğer 640x480 formatı(sanırım standart) kart doluncaya kadar kayıt yapıyor.Hangi format daha iyi?Ve HQ formatı neden 35 saniye kayıt yapıyor?
4.6 MP-S ve 6 MP-H diye iki tane format var.Bunlardan hangisi daha iyi?
5.Dokunmatik sensör çok acayip bişey.Normal çekim ile sensörlü çekim arasında ne fark var?
6.Son olarak ben bu makineyi gg'den 150 liraya aldım.Almadan önce pek araştırmadım.Ama bir arkadaşım Panasonic almamı tavsiye etmişti.Onlarda LEİCA lens varmış ve titremeyi önleyici düğme varmış o yüzden çok daha iyimiş.Sizce Panasonic'ler mi daha iyi yoksa E6'mı?Ayrıca E6 hangi lensi kullanıyor?
Biliyorum biraz uzun oldu ama makineyi yeni aldığım için öğrenmeye çalışıyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
-
quote:
Orjinalden alıntı: Salih
3.Video formatında HQ diye bişey var.640x480 kayıt yapıyor ama sadece 35 saniye.Diğer 640x480 formatı(sanırım standart) kart doluncaya kadar kayıt yapıyor.Hangi format daha iyi?Ve HQ formatı neden 35 saniye kayıt yapıyor?
5.Dokunmatik sensör çok acayip bişey.Normal çekim ile sensörlü çekim arasında ne fark var?
6.Son olarak ben bu makineyi gg'den 150 liraya aldım.Almadan önce pek araştırmadım.Ama bir arkadaşım Panasonic almamı tavsiye etmişti.Onlarda LEİCA lens varmış ve titremeyi önleyici düğme varmış o yüzden çok daha iyimiş.Sizce Panasonic'ler mi daha iyi yoksa E6'mı?Ayrıca E6 hangi lensi kullanıyor?
Biliyorum biraz uzun oldu ama makineyi yeni aldığım için öğrenmeye çalışıyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
1-Bildigim 4 GB destekliyor.
2-Bence gerek yok öyle hızlı kartlara.para vermeye..arka arkaya fotograf çekip hızlı kayıt için gereklidir de...sanyoya.....ama uyar.tabi ki....
3-Kesintisiz video çekimi için en iyisi 640*480 standart en iyisidir.
4-Makina 6 MP dir.Ama HQ ise kendi içerisinde işlemci ile bunu 10 MP yapıyor.Aynı videoda oldugu gibi.Sanki 3x optik zoom İLE 4x digital zooma benzetebilirsin.Birisi gerçek yakınlaştırma digeri ise bilgisayarda bile yapacagın sanal yakınlaştırmadır.Kaliteyi dijital yakınlaştırma bozar.
5-Dokunmatik sensör hemen odaklama yapıp çekim için birebirdir..ama ben genelde normal çekimi kullanıyorum ki..odaklamayı kontrol edebiliyorum.
6-aldıktan sonra bence o mu iyi bu mu iyi diye düşünme..fotografı insan çeker...makina degil...helede makro düşkünü biri için sanyo inanlımazdır..titresim önleyici yoktur.
-
-
SANYO xacti VPCE6/E60 modellerinde sadece 2Gb'a kadar destekliyor.
Ben bizzat denemiştim. -
quote:
Orjinalden alıntı: müdür
quote:
Orjinalden alıntı: Salih
1-Bildigim 4 GB destekliyor.
2-Bence gerek yok öyle hızlı kartlara.para vermeye..arka arkaya fotograf çekip hızlı kayıt için gereklidir de...sanyoya.....ama uyar.tabi ki....
3-Kesintisiz video çekimi için en iyisi 640*480 standart en iyisidir.
4-Makina 6 MP dir.Ama HQ ise kendi içerisinde işlemci ile bunu 10 MP yapıyor.Aynı videoda oldugu gibi.Sanki 3x optik zoom İLE 4x digital zooma benzetebilirsin.Birisi gerçek yakınlaştırma digeri ise bilgisayarda bile yapacagın sanal yakınlaştırmadır.Kaliteyi dijital yakınlaştırma bozar.
5-Dokunmatik sensör hemen odaklama yapıp çekim için birebirdir..ama ben genelde normal çekimi kullanıyorum ki..odaklamayı kontrol edebiliyorum.
6-aldıktan sonra bence o mu iyi bu mu iyi diye düşünme..fotografı insan çeker...makina degil...helede makro düşkünü biri için sanyo inanlımazdır..titresim önleyici yoktur.
sağol dostum.
-
-
-
sanyo e6 ya veda ettim arkadaşlar bakalım
yeni aldığım kodak v610 ile aynı tadı alabilecekmiyim.
isteyen arkadaş olursa elimde v570 modelide var sıfır kutusunda.
arasındaki tek fark 570 de bluetooth yok ve 5.1 megapiksel.
fiyatı 430 lira
KODAK V610 ile çekilmiş bir makro.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 20 Şubat 2009; 19:00:49 > -
arkadaşlar fiyatını abartmamak şartıyla e6 yada e60 arıyorum.tekifleriniz için p.m atabilirsiniz.... -
sshibinden.com. ve gitti gidiyor com.a bakarsan bulabilirsin.yada Robinhood satıyordu.yukarda yazısı var.. -
quote:
Orjinalden alıntı: moon74
arkadaşlar fiyatını abartmamak şartıyla e6 yada e60 arıyorum.tekifleriniz için p.m atabilirsiniz....
Eğer düşünürsen 200 liraya verebilirim cihazımı.
Satma sebebim ise fotoğrafçılığa pek fazla vakit ayıramıyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X