Bildirim
| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (187. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
150 Liraya satıyorum Sanyo'mu. İsteyen olursa gittigidiyor dan ya da buradan alabilir. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Ya da msn: d@degobilisim.com -
-
Ankara'da sıfır şekilde E60 bulma şansımız var mıdır? Bildiğiniz stoğunda kalmış bir yer vs. Kendim kullanıyorum, hocam için bir tane daha almamız gerekti, ancak 2. ele de pek sıcak bakmıyor. Ancak ankara'da çok temiz ikinci el varsa da irtibata geçebiliriz. -
gittigidiyorda bu makinayı inceliyordum 130 dan yukarı cıkamıyor .
forumda 150 ytl ye satan bir arkadaşın acık arttıması 132 de kaldı .
sıfırını bulursam fiyatıda uygun olusa atlarım direk :) -
Ankara eryamandayım
150 liraya verebilirim cihazı.Cihaz sadece makro çekim için kullanıldıgından çok temizdir -
-
-
değerli arkadaşlar merhaba..2.el temiz bir sanyo xactı S6 aldım...E6 ile aynı özelliklere sahip olduğunu farkettim...yaklaşık diyelim...sizin makinaların azda olsa üstünlükleri bariz...
bu topiği takip edicem...size sormak istediğim enerki olayını nasıl çözüyorsunuz...
yani paket olarak satılan şarj cihazıyla birlikte pillerden hangisini önerirsiniz...piyasa gp ile dolu...ama detayları siz kullananlardan öğrenmek isterim...saygılar... -
Mete..bizim e6 yada e60 kendi şarjlı sanyo pili var..
sizinkiler ise ayrı-şarj edilen pille çalışıyor.
bence gp nin 2800-2900 mah pillerini gp şarj aleti alarak kullan..... -
-
-
-
E60 ile E6 arasındaki fark nedir acaba. 2. el E6 buldum da. Ayrıca satmak isteyenlerden alabilirim -
E6 ilk çıktı hemen sonrada E60 çıktı.
fazla fark yok gönül rahatlıgı ile alabilirsin..
Görsel açıdan lens yanında bir çıkıntı var E60 da..
-makinada 16 - 32 MB bellekle geliyor.
-sanırım birde kırmızı göz önleme farkı vardı..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X