Bildirim
| | SANYO E-6 & E-60 Grubu & 84 Üye | | (185. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
123e ..eline saglık.
F.K daki portfolyona baktım da...sanyo ile çok güzel kareler yakalamışsın...tebrikler... -
sağol ismail abi teşekkür ederim. senin portfolyondaki fotoğraflarda güzel nede olsa emek veriliyor güzel olmalı saygılar. -
evet üstadlar eleştirileri alalım
-
quote:
Orjinalden alıntı: müdür
quote:
Orjinalden alıntı: cemceminay34
e60 da vıdeo seyredebılen yok mu hıc
Kendi çektigi videoyu haliyle seyredersin.
Yok..eger pc den veya başka kaynaktan alınan bir görüntüyü seyretmek istersen o zaman ,
aynı video formatına getirip aktarırsan (video dönüştürücü programlarla) seyrederesin diye biliyorum..
ben e pey bı formatta ugrastım ama hıc bır sekılde gostertemedım.yapabılen arkadas varmı acaba -
prens19 ..birinci fotograf güzel..yalnız kenarlar ya bilerek yada pozlamadan dolayı karanlık...olmasaydı daha güzel olurdu.
Ben 2.fotografını daha çok sevdim.Güzel bir kadraj var.Keşke HDR yapsaydın..bu tür fotograflar güzel hdr olur da. -
quote:
quote:
quote:
e60 da vıdeo seyredebılen yok mu hıc
Kendi çektigi videoyu haliyle seyredersin.
Yok..eger pc den veya başka kaynaktan alınan bir görüntüyü seyretmek istersen o zaman ,
aynı video formatına getirip aktarırsan (video dönüştürücü programlarla) seyrederesin diye biliyorum..
ben e pey bı formatta ugrastım ama hıc bır sekılde gostertemedım.yapabılen arkadas varmı acaba
İnan hiç denemedim.
Yada fotograf makinasında hiç video seyretme geregi duymadım...
-
quote:
prens19 ..birinci fotograf güzel..yalnız kenarlar ya bilerek yada pozlamadan dolayı karanlık...olmasaydı daha güzel olurdu.
Ben 2.fotografını daha çok sevdim.Güzel bir kadraj var.Keşke HDR yapsaydın..bu tür fotograflar güzel hdr olur da.
hocam , hdr işini becremiyorum şuan için
ilk karenin karanlığını ben yaptım biraz abartı gibi oldu cok eleştiri aldım bu konuda ama karanlık fotoğrafları daha cok seviyorum
belki biraz daha açsaydım daha iyi olabilirdi
teşekkür ediyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: prens19
quote:
Ben 2.fotografını daha çok sevdim.Güzel bir kadraj var.Keşke HDR yapsaydın..bu tür fotograflar güzel hdr olur da.
hocam , hdr işini becremiyorum şuan için
ilk karenin karanlığını ben yaptım biraz abartı gibi oldu cok eleştiri aldım bu konuda ama karanlık fotoğrafları daha cok seviyorum
belki biraz daha açsaydım daha iyi olabilirdi
teşekkür ediyorum
Bana hdy yapmak istedigin bir fotoyu orijinale yakınını gönderirsen hdr yapıp göndereyim....
-
-
bunu hatırlıyorum abi gerçekten iyi cesaret.. helal sana.. -
hocam , inanamıyorum sanyo ile böle bir kare
-
-
-
harikasın abi.. iştebu -
Yok yok.Ahmet .. ..Ben harika degilim yaw....
Makina makina harika.. -
Croplanmış helikopter...
-
Sarsılmazın modellerinden güzel bir tabanca...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X