fiyatı 235$+kdv kutusunda da ekstra hiç bir şey yokmuş herkes bu kartı tavsiye ediyo sizce nasıl?
zaten diğer 9800pro lara göre fiyatı biraz ucuz olması birazda kutu içeriğinin az oluşundan. mesela ben Gigabyte 9800pro aldım 300+kdv sapphire 9800pro nun fiyatı şu anda çok uygun ve kartta iyidir yanlız alırsan (samsung çipli remi olanı )almanı tavsiye ederim. fiyatta çok uygun saygılar.
kaçırma derim çok memnunum 865penin dediği gibi ramlerinin samsung olmasına dikkat edersen daha iyi olur
+1 865PE
iyi
Bu konuyu arratırsan son zamanlarda bi çok topic açıldı çok daha fazla bilgi bulabilirsin. İmkanın varsa kaçırma bencede [bandt]
evet yav her topic artık 9800pro kaynıyor ne hikmet.[bandt] fiyat iyi gerçekten iyi. almayı düşünenler varsa bence hiç düşünmesinler ama yukarda belirttim [bye] SAMSUNG çipli [bye]olanını tercih edin saygılar.
Alan aldı simdi 230$ dan 9800proları cok yakında ikinci elde karaborsa. Nıhaahhaha!.. [evlol][evlol]
evet heralde bu gidişle 9800pro lar bitecek [bandt]
Zaten saphire artık 256bit 9800pro üretmiyecek artk alan aldı 256bit leri fazlada kalmazlar heralde piyasada...
en son exa dan pers. gunu aldım 2 tane kalmisti ellerinde.
bitmeden al
Ark lar bulamayan warsa Sapphire 9800 pro dert etmesin ... bir iki haftaya kadar satıcam galiba, 350 $ + kdw ye [bandt].... shaka bi yana, ark amerikadan X800 XT getirebilirse satıyorum [bgdnc2]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme