Şimdi Ara

saphire ati 9800pro nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyatı 235$+kdv kutusunda da ekstra hiç bir şey yokmuş herkes bu kartı tavsiye ediyo sizce nasıl?

• zaten diğer 9800pro lara göre fiyatı biraz ucuz olması birazda kutu içeriğinin az oluşundan. mesela ben Gigabyte 9800pro aldım 300+kdv sapphire 9800pro nun fiyatı şu anda çok uygun ve kartta iyidir yanlız alırsan (samsung çipli remi olanı )almanı tavsiye ederim. fiyatta çok uygun saygılar.
  • kaçırma derim çok memnunum 865penin dediği gibi ramlerinin samsung olmasına dikkat edersen daha iyi olur
  • +1 865PE
  • iyi
  • Bu konuyu arratırsan son zamanlarda bi çok topic açıldı çok daha fazla bilgi bulabilirsin.
    İmkanın varsa kaçırma bencede [bandt]
  • evet yav her topic artık 9800pro kaynıyor ne hikmet.[bandt] fiyat iyi gerçekten iyi. almayı düşünenler varsa bence hiç düşünmesinler ama yukarda belirttim [bye] SAMSUNG çipli [bye]olanını tercih edin saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alan aldı simdi 230$ dan 9800proları cok yakında ikinci elde karaborsa. Nıhaahhaha!.. [evlol][evlol]
  • evet heralde bu gidişle 9800pro lar bitecek [bandt]
  • Zaten saphire artık 256bit 9800pro üretmiyecek artk alan aldı 256bit leri fazlada kalmazlar heralde piyasada...
  • en son exa dan pers. gunu aldım 2 tane kalmisti ellerinde.
  • bitmeden al
  • Ark lar bulamayan warsa Sapphire 9800 pro dert etmesin ... bir iki haftaya kadar satıcam galiba, 350 $ + kdw ye [bandt].... shaka bi yana, ark amerikadan X800 XT getirebilirse satıyorum [bgdnc2]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.