Şimdi Ara

Saphire Gitti Palit Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3dfx ölmüştü nvidia denen bi firma vardı yeni;ama çok güçlü bir şeyle çıkmıştı ortaya "geforce" !
    Nvidia geforce 2 diye bi çip üretti.Tam 3 yıl sırf bu çiplen idare etmiştik hatırlayanınız vardır o zamanları.Tnt ler de vardı az çok.geforce 3 gf2 nin update edilmiş halidir.Neyse, işte o zamanlar en çok giden kartlar leadtek ti iyi hatırlıyom.Sonra Ati radeonları üretmeye başladı.Nvidia hemen yusufladı kazık fiyata sattığı(400 dolar) geforce 3 lerin çoğunu toplattı.Radeon 9800 ile nvidia tam yusufladı.Ati his ile girdi piyasaya ama benim bile bilmediğim nedenlerden histen vazgeçip saphire denen dandik bi çin markasına geçti.Neyse işte saphire son iki senedir aldı başını gidiyordu.9800 lerle başlayıp x1600 pro lara kadar türkiyede satılan tüm ekran kartı satışının %65 ini ele geçirmişti.Şimdi bakıyorum da galiba aynı taktikle Türkiyeye giren palit de patronu nvidia sayesinde bu sonic moniclerle pazarı eline geçiriyor.Haksız mıyım ?

• Kardeş umarım palit de saphire gibi sapıtmaz sonradan
  • palit önceleri dandik markaydı fan tasarımı berbat ama hep iyi ram koyup ramler iyi o.c oluyor diye baya bi sattı şimdide fanlarıda iyi genel olarakda iyi o.c oluyor ama palit daha çok iş yapar
  • Palit Sonic serisi kartlarla baya bir iş ve ün yaptı. İnşallah sonları Saphire gibi olmaz.
  • Sapphire'e çin markası demişinde Palit'i öve öve sanki memlekette üretiliyor gibi bi hava yapmışın fakat konuda açıkladığın durumlar gerçekten doğru

Ayrıca Sapphire kolay pes edecek bir dirma değil ben bu DX10 serilerinde göreceğimize eminim

Palit'e elince eskiden dandik bir markaydı herkesin bunu kabul etmesi lazım fakat bu sonicler le işi bayağı bi götürdü (götürmesinin sebebi adamlar sonic kartlarda tasarıma değil kartın değerlerine yatırım yaptılar buda onları sonic modellerle bayağı götürdü kimsenin bakmadığı Palit şimdi bizim Palit oldu.)

Deep Note : Değinmeden geçemicem Sapphire kartların bayağı bir fanı(yanlış anlamayın havalandırma fanı değil) var adamalar çamur yapsa satıyor fakat Palit hastalığı olan o kadar nvidia cı arkadaşımızın 8800 serilerinde Sparkle ve MSI'a yüklendiğini gördüm (Şahsen bende MSI aldım) Palit alan tek tük yanlışmıyım?

• Sanırım bunun nedeni insanların çok para verirken kendini daha iyi ispatlamış, bilinen markaları tercih etmesi. Bir diğer nedeni de paltin genelde orta seviye kartlarda değişik özellikler sunması. Eğer sonic modelleri olmasa palitin asla bu kadar satacağını sanmıyorum ben.
  • Palit in önü açık o\c zaten 7600GS modeli ile adını duyurdu baktı tepkiler iyi dediler böle gidelim sonunda güzel işlere adım attı hep öle gider inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywer

Palit in önü açık o\c zaten 7600GS modeli ile adını duyurdu baktı tepkiler iyi dediler böle gidelim sonunda güzel işlere adım attı hep öle gider inşallah

olurmu ya palit adını ddr2 bellekli 9550 ile duyurdu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.