Şimdi Ara

Sapphire 1950gt AGP performans sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bir ekran kartı aldım son güncellemesini yaptım ama performansı çoğu kişinin anlattığının altında. Mesela bakıyorum bu kartı kullananlar crysis i 1024*768de mediumda 30 fps civarlarında rahatça oynayabiliyorken ben en düşük seviyede 800*600de rahatça oynayamıyorum. Sürekli fps düşüşleri ve ara sıra takılmalar yaşıyorum. Bioshocku full oynayabiliyorum ama oyun içinde kısa süreli takılmalar son derece fazla. En son splinter cell double agent i yükledim. Eski oyundur kesin full oynarım derken en düşük seviyede herşey kapalı bile ortalama 20-25 fps alıyorum. Bazen 10lara kadar düşüyor. Anlayamadığım bir nokta var. Bu ekran kartına bu kadar para verdim 10fps için mi??! Veya birşeyler yanlış mı da ben bilmiyorum. Sistemim p4 3.2 pres. 1gb 400mhz ram 80gb+250gb harddisk ve en son olarak Sapphire 1950gt 256mb ekran kartı! Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar...

• Bi kere 1gb ram Crysis için zor yetiyor. Ayrıca işlemci bu karta darboğaz. Yüksek fpsleri alan arkadaşların işlemcileri de güzel. Hiç üzülme, karttan değil yani...
  • Sen gene iyisin ben 5.6 lardayım ama karttan değil Ram olabilir.CPU olabilir Ama ekran kartında değil.
  • ram ve işlmeci kesinlikle yetmiyor bir core2 ve 2gb ram ile 1024x768 çözünürlükte medium detaylardaçok rahat oynarsın crysis'i
  • rami çözebilirim ama anakart yeni işlemcileri desteklemiyor. Malesef intel anakart olduğu için overclockta olmuyor. Ne yapacam bilmiyorum bu konuda çünkü benimde dikkatimi çeken bir nokta mesela splinter cell de her ayarı low yapıyorum sonra değiştiriyorum bütün herşeyi full yapıyorum fps değerinde çok az bir oynama oluyor 1-2fps falan. Çözünürlük değişiminde ise hiçbir fps farkı oluşmuyor. Yani double agent ı oynarken 800*600 low ile 1024*768 high arasında fazla bir fps farkı oluşmuyor 2-3 fps falan en fazla. Dediğim gibi 1gb ram alırım ama bu cpu sorununu nasıl çözebilirim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratbaba

Arkadaşlar ben yeni bir ekran kartı aldım son güncellemesini yaptım ama performansı çoğu kişinin anlattığının altında. Mesela bakıyorum bu kartı kullananlar crysis i 1024*768de mediumda 30 fps civarlarında rahatça oynayabiliyorken ben en düşük seviyede 800*600de rahatça oynayamıyorum. Sürekli fps düşüşleri ve ara sıra takılmalar yaşıyorum. Bioshocku full oynayabiliyorum ama oyun içinde kısa süreli takılmalar son derece fazla. En son splinter cell double agent i yükledim. Eski oyundur kesin full oynarım derken en düşük seviyede herşey kapalı bile ortalama 20-25 fps alıyorum. Bazen 10lara kadar düşüyor. Anlayamadığım bir nokta var. Bu ekran kartına bu kadar para verdim 10fps için mi??! Veya birşeyler yanlış mı da ben bilmiyorum. Sistemim p4 3.2 pres. 1gb 400mhz ram 80gb+250gb harddisk ve en son olarak Sapphire 1950gt 256mb ekran kartı! Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar...

İmzamda 1950GT İncelemem var, işlemcimiz aynı bana kalırsa Ram miktarı ile alakalı bir sorun yaşıyorsunuz. Zaten yaptığım testlerdede Ekran kartı performansı ile alakalı olarak işlemci darboğazı yaşadığım bir gerçek

• yalnız benim psu biraz düşük değerde acaba o performansta düşüklük yaratır mı? Psu Feel 460watt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hd 4770 oc sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Feel PSU değerleri gerçek olmadığı için güvenilir bir ürün değil, ancak ben sorunun bundan kaynaklandığına inanmıyorum. Bana kalırsa Çift çekirdekli işlemci ve Toplamda 2 Gb ram performasn artışına olumlu yönde etki edecektir diye düşünüyorum
  • Dediğim gibi 2gb ram tamam onu sağlayabilirim fakat anakartım çift çekirdekli bir işlemciyi destekleyemez durumda şu an. Anakartıda değiştiremem çünkü hem o kadar para yok hemde ekran kartını agp aldım. Değiştirecek olsam pci alırdım. Son bir sorum olacak:Peki bu rami 2gb yapsam istediğim performans artışını sağlar mıyım? Yani SC:Double Agent i mesela şu an ortalama 20fpslerde oynuyorum full ayarlarda. 2gb ram olduğunda bu ortalama 30 fps olur mu?
  • Ram takviyesi FPS artışından ziyade genel performans açısından artı yönde etki edecektir. FPS artışı için daha ziyade çift çekirdek işlemci etkili olacaktır.
  • psu + cpu + ram ini değiştir bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.