Şimdi Ara

Sapphire 2900 Pro 1 GB 3dmark06 puanı: 12237 (Güncellendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heretic1503

Güzel inceleme hayırlı olsun kartın

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: master yoda

Amacım benim kartım seninkini döver tartışması yaratmak değil. Sakın yanlış anlaşılmasın. Sadece aynı ayarlar açısından karşılaştırma yapmak.

İşte değerler: Avg. 157, Max 277.7, Min 73 Fps.

Yorum hoşuma gitti ayrıca kartın hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Bir nevi 8800 az yük taşıyan çok hızlı araba, HD2900 ise çok yük taşıyan yavaş arabadır.

Örnek tam olmuş bide atinin AA teknolojisini destekleyen Half life ın testlerini yapan birileri olsa ne güzel olur ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XIII

Örnek tam olmuş bide atinin AA teknolojisini destekleyen Half life ın testlerini yapan birileri olsa ne güzel olur ...

Netten indiremiyorum malesef. Ama oyunu alırsam birkaç sonuç paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: XIII

Netten indiremiyorum malesef. Ama oyunu alırsam birkaç sonuç paylaşırım.

walla sizden önce biri davranırmı bilmiyorum ama en çok merak ettiğim şey bu kartlar hakkında bu oyun şuanda söyleneni verebiliyormu merak ediyorum ve bu konudaki görüntü kalitesi acısından fark yaratacakmı ? 8800 ve 2900 arasında ...

• half life 2 rapid linkleri bende var isteyenler pm atsin

• quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

@Kumandan ın paylaştığı testleri vereyim size, içlerinde half life da var

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/pc_hd2900pro/4.html (tf2 var)

http://www.tweaktown.com/reviews/1189/4/page_4_test_system_setup_and_3dmark05/index.html (HL2 testi burada)

http://www.extrahardware.cz/recenze-sapphire-radeon-hd-2900-pro?page=0%2C2

http://www.revioo.com/articles/a10573_3.html

link için tşkler ama oradaki "Half Life 2 Episode 1" ben yeni çıkan Ceo nun sslerini veridiği " Half Life 2 Episode 2 " oyununu kastetmiştim ve bide 7.10 driver ile olursa iyi olur

• Tahmin etmiştim ama bunlarla yetinin canım sizdeZaten options bölümünde açıkça Ati kullanın deniliyor yüzsüzlüğün bu kadarı
  •  Sapphire 2900 Pro 1 GB 3dmark06 puanı: 12237 (Güncellendi)

al benden de bu kadar!! 1280 e 1024 detaylar high da..
  • quote:

Orjinalden alıntı: malitecimer

Sapphire 2900 Pro 1 GB 3dmark06 puanı: 12237 (Güncellendi)

al benden de bu kadar!! 1280 e 1024 detaylar high da..

niye bu kadar kastirdin ki

print screen denen tus var
  • o nası oluo kardes bi öğretsene yavv. fotoğraf çekiom kalitesiz çıkıo!!
  • quote:

o nası oluo kardes bi öğretsene yavv. fotoğraf çekiom kalitesiz çıkıo!!

abi yazicak bisi bulamiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

Anlamadım gitti son kullanıcının alamayacağı fiyata nasıl alıyor herkes

Herkeste bir 007 james bond ayagı var ama çözemedim.Eger kampanya falan varsa CF yapalım hemen

Düzeltme:Smile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.C -- 14 Ekim 2007; 20:08:33 >
  • ben test yaptığımda guest hesabı açık media player ile film izliyorlarmış bende farketmeden kendi oturumuma geçmiştim foruma bir gözatayım diye testi o şekilde yapmışım. Sonradan farkedip yeni test yaptım ama mesajı editlediğim sırada forum bakıma alındı

normal test sonucu aşağıda

Sapphire 2900 Pro 1 GB 3dmark06 puanı: 12237 (Güncellendi)

min : 68
    max : 341
    avg : 150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 14 Ekim 2007; 20:20:42 >

• quote:

o nası oluo kardes bi öğretsene yavv. fotoğraf çekiom kalitesiz çıkıo!!

F12 tuşunun yanında Print screen tuşu var.Screenshot alacağın ekrenda printscreen tuşuna basıyorsun.Masaüstüne geri dönüp mspaint i açıyorsun.
    Düzen sekmesine basıp yapıştır a tıklıyorsun.Resim karşına geliyor.Sonra Dosya sekmesine basıp farklı kaydete tıklıyorsun.
    Sonrada buraya simage komutuyla resmi ekliyorsun ki sayfa rahat açılsın. (Bilmeyenler olabilir diye biraz ayrıntıya girmiş olabilirim.Yanlış anlaşılma olmasın sakın)

Kartlarınız hayırlı olsun bu arada.Güle güle kullanın.Ben de sistem toplama arifesindeyim.Kasım ayında bir fırtına bekleniyormuş.Fırtına bir geçsin ondan sonra netleştireceğim inşallah sistemi.

• Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Diğer oyunları da indirip test yapmaya çalışıyorum. Maksat kartın ne mal olduğu ortaya çıksın . (Gerçi aldık artık gitti ama!!! :) )

Min Fps kaç olmuş, Avg fps kaç olmuş düşüncelerini veya merakını bir kenara bırakırsak da kartın ürettiği efektler ciddi anlamda başarılı. Özellikle bazı patlama veya yansıma efektleri nvidialarda görüntülenemiyor diye duymuştum.

Eskiden monitörler küçüktü ama grafik göremiyoruz diye kart değiştirirdik. Şimdi monitörler küçük kaldı kartlar fazlasıyla yetiyor ama bu seferde çözünürlük küçük kaldı diye monitör değiştirmeye başladık. İşte bu anda yine başa döndük. Yüksek çözünürlükte max grafik detayı manyaklığı.

Yaf otur paşa paşa oyna oyununu geç bitir. Test yapmaktan bitirmem gereken en az 7 tane oyun çıktı karşıma ki ben oyunlarda çok seçiciyimdir daha ne oyunlar var.

Bu böyle sürüp gider ne ben ne de siz oynadığınız oyunda grafiklere bakmaktan oyunu anlarsınız

Teşekkürler, iyi eğlenceler (özellikle bana)...

• Bu 7.10 hakikaten epey iyi geldi HD2900 lere sanırım. Kartlar, ULTRA ile yarışıyor...

Bu arada Catalyst den 16xAA acıp birde öyle test eder misinz acaba ?
  • bu kartlar bi ultra ile yarışıyor bide bakmıssın 8800gts lerin gerisinde bi stabil değer veremediler

bide 8800gts almak mı daha mantıklı şu durumda yoksa 2900pro almakmı?
    Düşünceleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastrombol -- 15 Ekim 2007; 10:42:19 >
  • bellek tminglerini düşürürsen puan bayagı farkediyor bendeki ramleri yüksek tming le 950mhz de çalıştırdım 3dmark puanım felaket azaldı ramleri 756mhz e aldım tmingleri düşürdüm baya bi puan farkı çıktı ortaya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.