Şimdi Ara

Sapphire 2900 Pro 1 GB 3dmark06 puanı: 12237 (Güncellendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Grafik kartı açısından 3dmark puanı karşılaştırmanın anlamlı değeri bence SM3 skoruna bakmak. CPU ve SM2 skoru %95 CPU'ya bağlı çıkıyor.

Timinglerin düşük olması her zaman daha iyidir. Ama grafik performansını pek etkileyeceğini sanmıyorum.

@Hastrombol

Üretimden kalkan bir kartı almaktansa onu rahatlıkla katlayan bir kartı almanız tabii ki daha doğru olacaktır.

Catalyst 16xAA testi de eklendi. Başka test isteyen ?

Teşekkürler...
  • Merhaba,

Benimde yüksek hızlarda stabilite için umutla beklediğim 8 pin kablosu aslında yalanmış.

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=36036&page=2

Teşekkürler,

Hicks
  • quote:

Orjinalden alıntı: master yoda

@şoray uzun yolda

Grafik kartı açısından 3dmark puanı karşılaştırmanın anlamlı değeri bence SM3 skoruna bakmak. CPU ve SM2 skoru %95 CPU'ya bağlı çıkıyor.

Timinglerin düşük olması her zaman daha iyidir. Ama grafik performansını pek etkileyeceğini sanmıyorum.

@Hastrombol

Üretimden kalkan bir kartı almaktansa onu rahatlıkla katlayan bir kartı almanız tabii ki daha doğru olacaktır.

Catalyst 16xAA testi de eklendi. Başka test isteyen ?

Teşekkürler...

Hocam nereye ekledin testi ya?
  • Yanlış yazmışım, "yapacağım test listesine eklendi" demek istemiştim :)

DX10,
    World in Conflict,
    Catalyst 16xAA

testlerini akşam yapıp eklemeye çalışacağım.

listeyi uzatmak isteyen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: master yoda

@şoray uzun yolda

bende 1000 puan gibi bir oynama yaptı 3dmark05 de.
  • quote:

Yanlış yazmışım, "yapacağım test listesine eklendi" demek istemiştim :)

DX10,
    World in Conflict,
    Catalyst 16xAA

listeyi uzatmak isteyen?

Merhaba,

Mümkünse call of juarez dx10 testini de ekleyebilir misiniz?

Bir de yine mümkünse ccc den 16xaa yı açmadan, sadece oyun içi aa ve af değerlerini açarak test yapabilirseniz memnun olurum, zira 16xaa çok abartılı bir rakam, performansı önemli ölçüde gereksiz yere baltalayacaktır...
  • quote:

Yanlış yazmışım, "yapacağım test listesine eklendi" demek istemiştim :)

DX10,
    World in Conflict,
    Catalyst 16xAA

listeyi uzatmak isteyen?

Hocam Half life2 Yeni çıkanınıda test etme imkanınız warmıdır ? Atini AA teknolojisini destekleyen yeni bi oyun bakalım neler yapabilecek...
  • Vay 2900PRO 1GB yardırmış COH'da. 1GB olmasından mı kaynaklanıyor acaba 2900XT den daha yüksek avg fps almış

İmkan varsa daha fazla oyun testlerini bekliyoruz (özellikle World in Conflict merak ediyorum) Ayrıca 16xAA 'lı HL2EP2 testlerinide bekliyoruz.

Tüm testler içinde teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 15 Ekim 2007; 16:35:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

Vay 2900PRO 1GB yardırmış COH'da. 1GB olmasından mı kaynaklanıyor acaba 2900XT den daha yüksek avg fps almış

İmkan varsa daha fazla oyun testlerini bekliyoruz (özellikle World in Conflict merak ediyorum) Ayrıca 16xAA 'lı HL2EP2 testlerinide bekliyoruz.

Bu arada HD2900 lerde 16xAA yok malesef. En yüksek 8xAA MSAA var.

Gerisi ise shader bazlı AA dan dolayı custom AA ve tam olarak desteklendiği durumda 24x e kadar çıkıyor...

Bu arada 16xAA tam bir saçmalık...

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Vay 2900PRO 1GB yardırmış COH'da. 1GB olmasından mı kaynaklanıyor acaba 2900XT den daha yüksek avg fps almış

Bu arada HD2900 lerde 16xAA yok malesef. En yüksek 8xAA MSAA var.

Gerisi ise shader bazlı AA dan dolayı custom AA ve tam olarak desteklendiği durumda 24x e kadar çıkıyor...

Bu arada 16xAA tam bir saçmalık...

Hocam seninde yeni kartın hayırlı olsun.

16xAA zaten gereksiz ama test açısından fena olmazdı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 15 Ekim 2007; 21:35:40 >

• quote:

Hocam seninde yeni kartın hayırlı olsun.

16xAA zaten gereksiz ama test açısından fena olmazdı yani

saol.

Dediğim gibi 16xAA HD2900 lerde yok malesef...
  • AA

Bende testleri bekliyorum çünkü sonuca göre ya hd2900pro ya da 8800gt alacağım.Elimdeki 8800gts i 2. elden satarken kâr bile edebilirimSoultrap nedir durumlar, XT ile ne gibi farklarını gördün?Isı,o/c,performans,stabilite?Hepsini ilk aldığında yazmıştın ama üzerinden zaman geçti gözle görülebilir hale gelmiştir artık farklar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

AA

Bende testleri bekliyorum çünkü sonuca göre ya hd2900pro ya da 8800gt alacağım.Elimdeki 8800gts i 2. elden satarken kâr bile edebilirimSoultrap nedir durumlar, XT ile ne gibi farklarını gördün?Isı,o/c,performans,stabilite?Hepsini ilk aldığında yazmıştın ama üzerinden zaman geçti gözle görülebilir hale gelmiştir artık farklar...

Tüm bu soruların yanında birde 2900XT den 2900Pro ya geçmenin özel bir sebebi varmı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

AA

Bu kart(2900pro) 1gb olduğu için eski 512mb HD2900XT den biraz daha iyi oc oluyor. Fan hızları elden geçirildiği için daha soğuk çalısıyor. Performans ise aynı saat hızlarında HD2900XT ile tamamen aynı (benim kullandığım 1440x900 çözünürlükte, yüksek çözünürlüklerde 1gb daha hızlı olacaktır).

Şuan için fiyatı uygun olduğu için gayet alınabilir bir kart HD2900pro.

Ama 8800GT 112sp çıkar ve 850mhz civarı core hızına oc olursa 8800Ultra dahil ortada kart bırakmaz. Çünkü 850mhz core hızı 2000mhz civarı shader hızı yapıyor...

Ama ben yinede tercihimi bundan itibaren ATI den yana kullanmayı düşünüyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Aşırı güç tüketimi var o kartın.

HD2950Pro alıp CF yapmak en güzeli diyorum başka bişey demiyorum. 2 tane HD2950 bir tane HD2900 kadar güc cekmiyor. Hatta bir tane 8800GTS kadar bile güc cekmiyor. Gerisini siz hesap edin işte
  • beyler benim 512mb lik nin core speed i 740 yaptim sadece sistemde baska oc yok ve 3dmark06 dan 11183 aldim sizce iiii mi ?
  • kardeş bi link koyarmısın nası oluyor bu esrarengiz olay daha hızlı ve aşırı düşük güç? anladm kadarıyla bir 7900gs ile aynı elektriği yaklacak ve 24 cm lik kart ??
    quote:

Orjinalden alıntı: Langona

Aşırı güç tüketimi var o kartın.

HD2950Pro alıp CF yapmak en güzeli diyorum başka bişey demiyorum. 2 tane HD2950 bir tane HD2900 kadar güc cekmiyor. Hatta bir tane 8800GTS kadar bile güc cekmiyor. Gerisini siz hesap edin işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo1209

kardeş bi link koyarmısın nası oluyor bu esrarengiz olay daha hızlı ve aşırı düşük güç? anladm kadarıyla bir 7900gs ile aynı elektriği yaklacak ve 24 cm lik kart ??
    quote:

Orjinalden alıntı: Langona

Aşırı güç tüketimi var o kartın.

Şimdi arama yapmakla ugrasamam cünki bu forumun arama özelligi berbat. Ama Fx57 nin yaptıgı RV670 haberlerinden birinde geciyordu

HD2950Pro 104W TDP
    HD2950XT 130W TDP

Degerlerine sahip

• Buyrun beyler bendende birazcık bişeyler. 2900PRO ile aramda 100puan var

inanmayanlar için:
    http://www.techpowerup.com/gpuz/kx5r8/
    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=255633

• İyide birader adam o puanı C2D ile almış sen Quad işlemci ile almışsın. SM2 ve SM3 skorlarını karşılaştırırsan 8800GTS nin en azından 3D06 ve 05 te HD2900 e rakip olamayacagını görürsün.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.