Şimdi Ara

sapphire 7870 görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben sapphire 7870 oc li bir ekran kartı aldım pc yi açtığımda sıkıntı yoktu gayet iyidi fakat ekran kartının driverını yüklediğimde ve pc reset atıp baştan açtığımda windows açılma yerini kadar geliyo windows doluyo pc tam açılcekken ekrana kırmızı noktalı çizgili şeyler kaplıyo öyle kalıyo görüntü gelmiyo o şekilde kırmızı siyah çizgili noktalı bi ekranda kalıyo driverı yüklediğim zmn böyle bi problemle karşılaşıyorum sorun nedir sizce? güvenli mod da açtığımda düzgünce çalışıyo tek sıkıntım driverı yükleyince oluşuyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonero41 -- 10 Kasım 2012; 14:58:47 >

• sistemi geri yükle düzelir
  • çizgiler dikey çizgilerse ekran kartında sorun olabilir.genelde bozulduğunda böyle şeyler oluşur . Driveri yüklemeden tam aktif hale gelmiyor e.kartı yükleyince de sorun olduğu için açılmıyor.

Belki Power Supply yetmiyor olabilir.

Ekran kartının yanında ki besleme kablolarını da takıyorsun değilmi ?
  • Yanlış driver yüklemiş olma ihtimalini değerlendirdin mi?
  • farklı bir driver sürümü dene. malum amd driver yönünden sabıkası bayağı kabarık bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTERD

çizgiler dikey çizgilerse ekran kartında sorun olabilir.genelde bozulduğunda böyle şeyler oluşur . Driveri yüklemeden tam aktif hale gelmiyor e.kartı yükleyince de sorun olduğu için açılmıyor.

Belki Power Supply yetmiyor olabilir.

Ekran kartının yanında ki besleme kablolarını da takıyorsun değilmi ?

pus 600w lık bi pus yetersiz olduğunu düşünmüyorum diğer pc mede taktım aynı sorun onda da oluşuyo... çizgiler dikey şekilde değil yatay şekilde...ekran kartının yanında 2 tane 6 pinlik besleme girişleri war...powerımda o girişlerden mevcut onlardan takıyorum olmuyor ayriyetten ekran kartının yanında gelen dönüştürme apartıyla deniyorum gene olmuyor aynı sorun dewam ediyor... windows 7 home basic kurdum olmadı home premium kurdum olmayı home professional kurdum gene olmadı aynı sorun tekrar ediyo.. garanti veren firmayı arıyorum pazar günü olduğu için onlarada danışamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Yanlış driver yüklemiş olma ihtimalini değerlendirdin mi?

onuda denedm internetten farklı bi driver indirdim gene aynı sorun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Driverları silince görüntü veriyor mu peki?

Bir de şöyle dene, driverlarını sil (nası siliniyor ben de bilmiyorum program ekle kaldırdan yapabilriisn sanırım)

Aygıt Yöneticisini açıp >görüntü bağdaştırıcıları>AMD Radeon HD 7800 Series'e çift tıklayıp "sürücü güncelleştir" deyip kendi güncellemesini sağlamasını dener misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Driverları silince görüntü veriyor mu peki?

Bir de şöyle dene, driverlarını sil (nası siliniyor ben de bilmiyorum program ekle kaldırdan yapabilriisn sanırım)

Aygıt Yöneticisini açıp >görüntü bağdaştırıcıları>AMD Radeon HD 7800 Series'e çift tıklayıp "sürücü güncelleştir" deyip kendi güncellemesini sağlamasını dener misiniz?

ben şu şekil yaptım pc yi formatladm win7 profsynl yükledm anakart driverını kurdum geri dönüşüm noktası oluşturdum sorun oldumu oraya döndürüyorum falan şimdide windows uptt. den güncelleştirmeyi denicem driverı sonucunu bildirirm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.