Şimdi Ara

Sapphire HD4870 1 GB mı yoksa Zotac gtx260 amp2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde sapphire hd4870 1 gb lık olanından var fakat kartımdan memnun değilim.Onu zotac gtx260 amp2 ile değiştirmeyi planlıyorum.

Sizce oyunlarda daha iyi bi performans alırmıyım sapphirenin aksine?

• nVidia destekli oyunlarda örn : crysis 3-4 fps daha fazla alacağınızı tahmin ediyorum.

Bence gereksiz eğer driver vpu recover gibi bir sorununuz yoksa , performans açısından gereksiz bence
  • Karttan ne yönden memnun değilsiniz? GTX260'ın da performansı o karttan hiç farklı değilki.

Eğer işlemci imzanızda yazdığı gibiyse, ilk iş onu değiştirmelisiniz. Hangi kartı alırsanız alın o işlemci ile performans beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 19 Ocak 2009; 17:54:29 >
  • İşlemciniz imzanızdaki ise ekran kartınızı değiştirmek yerine işlemciyi değiştirin.Ayrıca rami 2gb yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 19 Ocak 2009; 18:26:25 >
  • Gtx260 derim ben hocam
  • opps XD izmayı değiştirmeyi unutmuşum

sistemim:intel e8400
    ram:2 gb 1066 mhz kıngston hyperX
    hdd:maxtor 320 gb
    anakart:asus p5q-e
    kasa:recom x-force
    psu:recom gaming engine 1050 watt
    ekran kartı:sapphire hd4870 1 gb

sorun vpu recover. ve bunun gibi birçok sinir eden sorun..Eğer aynı güçtelerse nvidia ya geçmeyi planlıyorum.
  • gtx260 a gecerseniz sadece belli oyunlarda performans farkını gorusunuz..Bence 2.el gtx280 alın
  • e 8400 işlemci yeterli değil mi yani.
  • vpu recover sorunu sapphire'lere has ve donanımsal bir sorundur genelde. değiştirmek yerine garantiye yolla, yenisini yollasınlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: coupant

e 8400 işlemci yeterli değil mi yani.

intel d 2.8 yazıyordu değiştirmeden önce.
  • af buyurun, ben bilmiyorum.

"vpu recover sorunu" nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

af buyurun, ben bilmiyorum.

"vpu recover sorunu" nedir?

vpu recovery'de ekran kartı kendisini resetliyor. işi bilgisayar'a bırakmıyor kendisi hallediyor.
    Genelde overclock yapıldığında, kart yüksek hızları kaldıramayıp takıldığı zaman bilgisayarı resetlemekten kurtaran bir sistemdir.
    Overclock yapılmadan bu hata alınıyorsa eğer kart fabrikadan hatalı çıkmış olabilir,garantiden değiştirilmesi tavsiye edilir
  • Benim sözlerim araklanmış sanki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Benim sözlerim araklanmış sanki...

insanlara birşeyler öğretebildiysen ne mutlu sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: wizi_emre

quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Benim sözlerim araklanmış sanki...

insanlara birşeyler öğretebildiysen ne mutlu sana

Eee padişahlık nası babadan oğula geçiyorsa eskiden, şimdilerde de bilgiler hocalardan öğrencilere geçiyor Hocam hehe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.