Şimdi Ara

SAPPHIRE HD7770 Nasıl bir kart ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAPPHIRE HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

nasıl bi kart arkadaşlar bilgisi olan var mı 1gb gddr3 256 bit bir ekran kartım vardı memnundum. bu sizce daha mı iyi olacaktır. yoksa bit hızı etki eder mi ?

• ben kullanıyorum cok güzel f/p kralı bence düşünmeden al derim
  • YAA ? TEŞEKKÜRLER . PEKİ NASIL BF4 FELAN CIKTI BEN DDR3 KARTLA BILE OYNUYODUM ULTRADA. FAKAT 256 BİTTİ KART. BU 128 BİT ACABA OYNATIR MI
    VE ÖLÇULERI KAC CM BANA BI CETVELLE ÖLÇUP YAZAR MISIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_f

YAA ? TEŞEKKÜRLER . PEKİ NASIL BF4 FELAN CIKTI BEN DDR3 KARTLA BILE OYNUYODUM ULTRADA. FAKAT 256 BİTTİ KART. BU 128 BİT ACABA OYNATIR MI
    VE ÖLÇULERI KAC CM BANA BI CETVELLE ÖLÇUP YAZAR MISIN

Bu devirde ekran kartı alacaksan oyun için 256 bit olmalı 7000 serisinden 7850 yi öneririm.7770 in ömrü kısa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz730 -- 1 Kasım 2013; 22:10:19 >

• asıl ogrenmek ıstedıgım ddr3 256 bıt mı yoksa ddr5 128 bıt mı onemlı olan bu
    artık yenı nesıl oyunlar zaten abartı ozellıkler ıstememeye basladı
  • mehmet_f kullanıcısına yanıt
    iyi karttır senin ddr3 ekran kartından iyidir 256 bit olamsına bakmayın herşey bit olayı degil
  • peki bit mi yoksa gb mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiye kadar f/p lideri idi, yeni kartlar da çıkınca ucuzlayıp iyice artmıştır f/p oranı.

Önemli olan: (bit) x (frekans) x (bellek kullanımının ne kadar verimli olduğu) x (oyunların bu kart ile uyuşumu ya da optimizasyonu) x (sürücü kalitesi) / senin beklentin

GB( çikobayt :) ) olayı da senin beklentinin sınırını belirler yani kartın işini zorlaştırır(tabi çok çok iyi bir gpu yoksa).

Abartıp çok az GB da almayın. Dengeli olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 1 Kasım 2013; 22:36:05 >
  • 128bit bu segmentin kartlarini doyurur ve bellek olarak sorun yaratmayacaktir zaten gpu gucu belli. 6850 den az birsey kotudur, kaliteli 400-450watt lık psu ile calisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 1 Kasım 2013; 22:45:24 >
  • 18 cm kart ufak tefek monitörün çözünürlük olarak 1080 p değilse ultra hastaligin yoksa gayet ttatminkar bf4 single oynatir.
    1440x900 de tüm ayarlar HIGH tatminkar sonuç aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun battlefield degil ben onu ddr3 1gb 256 bit kartla da ultrada oynuyodm. Onemli olan bu karta 238 lira deger mi

• quote:

Sorun battlefield degil ben onu ddr3 1gb 256 bit kartla da ultrada oynuyodm. Onemli olan bu karta 238 lira deger mi

9600gt ile ultrada oynuyorsan bu kart sana 10 sene gider
  • Eyw sagolun bilgiler icin :)

• mehmet_f kullanıcısına yanıt
    sana şöyle birşey deyim bende hd 6850 vardı 256 bit ddr 5 bozuldu yerine aldım hd 7770 i aralarında en az 5 fps fark var oynadığım oyunlarda test ettim 7770 önde ve oc potansiyeli hd 6850 den daha iyi eğer bitlerin bir önemi olsaydı 128 bitlik bir ekran kartı 256 bitlik ekran kartını geçemezdi değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibosna_34 -- 2 Kasım 2013; 12:11:27 >
  • Haklisin aldim 7770i cidden guzel kart kullaniyorum. Gözüm gibi bakarim ben ona

• quote:

SAPPHIRE HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

nasıl bi kart arkadaşlar bilgisi olan var mı 1gb gddr3 256 bit bir ekran kartım vardı memnundum. bu sizce daha mı iyi olacaktır. yoksa bit hızı etki eder mi ?

hocam ben 1280x1024 çözünürlükte metro last nıghta very hıgh---- af 4----- physx----- kapalı----- ssao kapalı ----Tessellation hıgh yaklaşık 45-50 fps alıyorum tabi 7700 oc lu gpu=1175 bellek hızı=1500
  • Ben memnun kaldım. Süper kart :)

• Ekran Kartı kullandığınız ekran ile alakali olarak tatminkar yada yetersiz olabilir ..1080p de hd 7770 yetersiz kalabilir ama 1366x768 ekranda tüm oyunları çiçek gibi oynatir ......

• Samsung monitor kullaniyorum full hd sıkıntı ykk :)

• 1920x1080 ilerisi için biraz sıkıntılı gözüküyor ama biraz düşürdünmü sorun olmaz herhalde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.