Şimdi Ara

Sapphire Nitro+ veya Powercolor RX480 ne zaman çıkacak ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bekledik bekledik 1 ay geçti herhangi bir custom modeli bile ortaya çıkmadı,ne olacak bunun hali ne zaman çıkacak bu kartlar ?

• AMD benim gözümde bitti artık. Orta seviye gpu yapıp dvi koymamak nedir? Budget king yapıyorsun 2 ay sonra customlar anca beliriyor. Vatandan ya da ebrardan gidip 1060 ı alacağım paşa paşa.
  • Sinerjiye mesaj attım perşembe günü haftaya stokta olması bekleniyor dedi aslında başka satış sitelerinde satılıyor sapphire rx 480 nitro hatta novabilgisayarda msi rx 480 de satılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravelyn

AMD benim gözümde bitti artık. Orta seviye gpu yapıp dvi koymamak nedir? Budget king yapıyorsun 2 ay sonra customlar anca beliriyor. Vatandan ya da ebrardan gidip 1060 ı alacağım paşa paşa.

Custom modellerinde dvi çıkışı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O satılan yerlerde stok yok yani satılmıyor. Stoğa girincede gördük novanın ne yaptığını fiyatları 300 kağıt yukarı çekti üçkağıtçı firma . Ayrıca 2 ay sonra gelen customu napayım ben
  • jokictr J kullanıcısına yanıt
    Novabilgisayarda her ne kadar gösterse de sadece gösteriyor hani stokta falan hiçbir şey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus'un tasarım yıkılıyor resmen. Diğer kartların yanında direkt gel beni al diyor
  • İyi hoş da Türkiye'ye ne zaman gelecek yahu ?! Bir aydır sabrettim bir custom modeli çıksın diye fakat referans modeli bile hala ülkemizde çok nadir satılıyor arkadaş var mı böyler birşey ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.