Şimdi Ara

Sapphire Radeon HD 6850 işlevi bitti boy sorunu başladı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil bir soru elimde thermaltake armor a90 midtower var 290 mm destekliyor kart en fazla Sapphire 6850 toxic kac mm acaba ? nette bulamadım sıgarmı acaba Radeon HD 6850 Boy 20 cm bu linkte 20 cm demiş ama doğrumu başka kaynak bulamadm :S çöp gibi oldu konu belki ama yazacak bir yer bulamadım kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PariaH

arkadaşlar acil bir soru elimde thermaltake armor a90 midtower var 290 mm destekliyor kart en fazla Sapphire 6850 toxic kac mm acaba ? nette bulamadım sıgarmı acaba Radeon HD 6850 Boy 20 cm bu linkte 20 cm demiş ama doğrumu başka kaynak bulamadm :S çöp gibi oldu konu belki ama yazacak bir yer bulamadım kusura bakmayın.

elinde kart olan yokmu :) yada bilen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/yeston-en-kasli-radeon-hd-6850-modelini-duyurdu-game-master.htm

hocam iyi hoşta sapphire degilki ?? kusura bakma cahilligime verin
  • pcb ler markalara gore cok nadir degısır oda en fazla 1 cm belkı senın kasa 29 cm desteklyorsa sorun cıkmaz

quote:

Yüksek performanslı soğutucular konusunda sektörün saygın isimlerinden biri olan Arctic Cooling'in üç fanlı Acceler Xtreme soğutucusunu kullanan Yeston Radeon HD 6850 Game Master, referans tasarımından farklı olarak Kırmızı yerine Yeşil renkli baskılı devre kullanıyor. 25.7cm standart modellere göre daha uzun olan ekran kartı, 8+1+1 fazlı gelişmiş güç tasarımıyla hız aşırtmacılara da göz kırpıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

quote:

quote:

arkadaşlar acil bir soru elimde armr a90 tt var 290 mm destekliyor kart en fazla Sapphire 6850 toxic kac mm acaba ? nette bulamadım sıgarmı acaba Radeon HD 6850 Boy 20 cm bu linkte 20 cm demiş ama doğrumu başka kaynak bulamadm :S

yokmu bilen arkadş

Sapphire Radeon HD 6850 işlevi bitti boy sorunu başladı !!

• Normal Readeon HD6850 : 23 CM ama
    Shappire HD6850 Toxic 25 veya 26 cm olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.