arkadaşlar acil bir soru elimde thermaltake armor a90 midtower var 290 mm destekliyor kart en fazla Sapphire 6850 toxic kac mm acaba ? nette bulamadım sıgarmı acaba Radeon HD 6850 Boy 20 cm bu linkte 20 cm demiş ama doğrumu başka kaynak bulamadm :S çöp gibi oldu konu belki ama yazacak bir yer bulamadım kusura bakmayın.
arkadaşlar acil bir soru elimde thermaltake armor a90 midtower var 290 mm destekliyor kart en fazla Sapphire 6850 toxic kac mm acaba ? nette bulamadım sıgarmı acaba Radeon HD 6850 Boy 20 cm bu linkte 20 cm demiş ama doğrumu başka kaynak bulamadm :S çöp gibi oldu konu belki ama yazacak bir yer bulamadım kusura bakmayın.
hocam iyi hoşta sapphire degilki ?? kusura bakma cahilligime verin
pcb ler markalara gore cok nadir degısır oda en fazla 1 cm belkı senın kasa 29 cm desteklyorsa sorun cıkmaz
quote:
Yüksek performanslı soğutucular konusunda sektörün saygın isimlerinden biri olan Arctic Cooling'in üç fanlı Acceler Xtreme soğutucusunu kullanan Yeston Radeon HD 6850 Game Master, referans tasarımından farklı olarak Kırmızı yerine Yeşil renkli baskılı devre kullanıyor. 25.7cm standart modellere göre daha uzun olan ekran kartı, 8+1+1 fazlı gelişmiş güç tasarımıyla hız aşırtmacılara da göz kırpıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ocean Mist
quote:
Orijinalden alıntı: PariaH
quote:
Orijinalden alıntı: PariaH
arkadaşlar acil bir soru elimde armr a90 tt var 290 mm destekliyor kart en fazla Sapphire 6850 toxic kac mm acaba ? nette bulamadım sıgarmı acaba Radeon HD 6850 Boy 20 cm bu linkte 20 cm demiş ama doğrumu başka kaynak bulamadm :S
yokmu bilen arkadş
Normal Readeon HD6850 : 23 CM ama Shappire HD6850 Toxic 25 veya 26 cm olması lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme