Şimdi Ara

Sapphire Radeon RX570 Pulse ITX 4GB Sinerji 1.076 TL'den 1162 TL'ye yükseldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci el piyasasının uçtuğu ve kart sıkıntısı çekilen şu günlerde ihtiyacı olanlar için iyi fiyat.

1076 liradan 1162 TL'ye yükseldi.
    www.sinerji.gen.tr
    Sapphire Radeon RX570 Pulse ITX 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx570-pulse-itx-4gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu410780

inventus
    SAPPHIRE 11266-34-20G Radeon RX570 PULSE ITX PCI-E16 3.0, 4GB/256bit GDDR5, DVI-D, HDMI, DisplayPort Ekran kartı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9826
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bir zamanlar 600 liraya kadar düşmüştü bu kart
  • Sene 2003 aycell'de 87tl ye satılmıştı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede bir şey eskidikçe değeri artar. 700 tlye alacakken acelem yok, beni idare ediyor diye almadım. Üstüne modeller çıktı ama fiyatı yine arttı. Bir şeyi alabiliyorsan alacaksın yoksa bu ülkede bi daha alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepton355 -- 2 Mayıs 2020; 4:34:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfırını 2 yıl önce 832 tlye almıştım. Fiyatı 600 tlye gerilemişti bir ara.
    Fiyat 700-800 lira arası gitti geçen yıl. Bu dolar kurunda normal fiyat bence. Performansı da iyidir. Isınma ve ses sorunu yaşamadım hiç. Fan sesi rahatsız etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 2 Mayıs 2020; 4:29:33 >
  • şu fiyatın bile sıcak fırsat olarak paylaşıldığını gördük ya... bir şeyi beklettin mi fiyatı artıyor, üçüne beşine bakmadan alacaksın... ah bir de 8GB olsa...
  • 700 liraya alıp iade ettiydim hey gidi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi saka mi bu 570 nerdeyse 1.100 lira diye sicak firsat paylasilmis fiyatlar bu kadar arttimi ya oha

• 1050ti ikinci el fiyatlarını düşününce çok anormal değil. Ben normal 570 biosu atıp kullandım, çokta memnundum, 1080p için f/p kartı bence.

• Fırsat değil ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    1.site güvenirliği nasıldır?
    2. Sistemim yeterli mi?
    Asus M5A97 LE R2.0 anakart
    İşlemci fx6100 amd
    8 ram
    600w x calibre 80plus power var

Asus r7 265 ekranda çizgiler çıkıyor ve 20 dk sonra ekran kararıyor yerine almak istiyorum düşüncelerinizi rica ederim

Teşekkürler

www.sinerji.gen.tr
    Sapphire Radeon RX570 Pulse 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx570-pulse-8gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu417377

İkame olarak 1375₺ bu nasıldır sizce
    @jeormormont
    @Quartamin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokoci35 -- 2 Mayıs 2020; 11:58:1 >

• ih 888 e satmıştı:
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokoci35

Merhaba
    1.site güvenirliği nasıldır?
    2. Sistemim yeterli mi?
    Asus M5A97 LE R2.0 anakart
    İşlemci fx6100 amd
    8 ram
    600w x calibre 80plus power var

Asus r7 265 ekranda çizgiler çıkıyor ve 20 dk sonra ekran kararıyor yerine almak istiyorum düşüncelerinizi rica ederim

Teşekkürler

https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx570-pulse-8gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu417377
    İkame olarak 1375₺ bu nasıldır sizce
    @jeormormont
    @Quartamin
    İşlemci darboğaz yapacaktır muhtemelen, bence almamanız daha mantıklı olur. Sinerji bilindik bir firma, şimdi ne durumdadır bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quartamin

İşlemci darboğaz yapacaktır muhtemelen, bence almamanız daha mantıklı olur. Sinerji bilindik bir firma, şimdi ne durumdadır bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam bir tane ekran kartı almam lazım
    Asus R7 265 256 bit dengi bir kart satın almam lazım fakat anakart eski işlemci ona keza onları değiştirecek onlara ayırdığım bir bütçem yok değerli düşüncelerinizi rica ederim

• kokoci35 kullanıcısına yanıt
    Evet o ayarda bir kart ile işinizi görün bence, gt1030, gtx1050, 750ti gibi kartlarda makul ayarda oyun oynatır. Ben olsam bunlardan birini alırdım. Hd7850, 7870 yine gayet iş görüyor, artık hangisi bütçeye uygun olursa. Ama tabi bunların çoğu eski kartlar, alırken iyi incelemek lazım.

• Quartamin kullanıcısına yanıt
    Asus r7 265 benim eski kartım ekranda çizgiler çıktı ve ekranda kararma oluyor sizin önerdiğiniz kartları inceleyeceğim şimdi inşallah bulurum Sapphire Radeon RX570 Pulse ITX 4GB Sinerji 1.076 TL'den 1162 TL'ye yükseldi. Sapphire Radeon RX570 Pulse ITX 4GB Sinerji 1.076 TL'den 1162 TL'ye yükseldi.

Oldu ki bulamadım önerdiğiniz kartları.

Rx570 8 GB yerine 4 GB seçmen işlemciye binecek yükü azaltır mı?

• kokoci35 kullanıcısına yanıt
    İşlemciye yük binince birşey olmuyor kardeşim bakma sen bunlara :)

Alacağın rx570i tam güç kullanamazsın performans alırsın sorun yok orda

Ama ileride toptan güncelleme yapacağın için rx560 bak istersen ikinci el sıfır vs. Sıfır baktım ben 560 ama fiyatlar pek iç açıcı değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

İşlemciye yük binince birşey olmuyor kardeşim bakma sen bunlara :)

Alacağın rx570i tam güç kullanamazsın performans alırsın sorun yok orda

Ama ileride toptan güncelleme yapacağın için rx560 bak istersen ikinci el sıfır vs. Sıfır baktım ben 560 ama fiyatlar pek iç açıcı değil :)
    Ya açıkcası 2. Ellere pek güvenmiyorum. İşlem görmüş olabilir ve fiyatlar da sıfır ürünlerle çokta farklı değil gibi baktıklarımda.
    Yeni sistem kısa vadede çok mümkün olmayabilir. Amacım bozulan kartımdan daha kötü olmasın. Döviz kurlarının malum hareketliliği sebebiyle fiyatlar yüksek.
    Sistemime Uygun makul fiyatlarla bir ürün almak linkte ki üründe dikkatimi çekti
    Trendyol da Asus rx 560 128bit olanı 1089 ₺
    Hb 1099₺

Bende 256bit olan bu ekran kartı işime yarayabilir sanıyorum . aldıktan sonrada iade olmaz falan elimde patlamasın diye dikkatle sormak istiyorum mazur görün
    Teşekkür ederim değerli destekleriniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: kokoci35

Ya açıkcası 2. Ellere pek güvenmiyorum. İşlem görmüş olabilir ve fiyatlar da sıfır ürünlerle çokta farklı değil gibi baktıklarımda.
    Yeni sistem kısa vadede çok mümkün olmayabilir. Amacım bozulan kartımdan daha kötü olmasın. Döviz kurlarının malum hareketliliği sebebiyle fiyatlar yüksek.
    Sistemime Uygun makul fiyatlarla bir ürün almak linkte ki üründe dikkatimi çekti
    Trendyol da Asus rx 560 128bit olanı 1089 ₺
    Hb 1099₺

Bende 256bit olan bu ekran kartı işime yarayabilir sanıyorum . aldıktan sonrada iade olmaz falan elimde patlamasın diye dikkatle sormak istiyorum mazur görün
    Teşekkür ederim değerli destekleriniz için

Alıntıları Göster
    Bozulan kartından daha kötü değil.
    Piyasa konusunda haklısın.
    İleride güncelleme yapsan bile 570 çöp olmaz (bozulmazsa) hem satabilir hem kullanabilirsin baya iş görür

Darboğaz her türlü vardır neyin darboğaz yaptığı önemli

İşlemci darboğaz yapar ekran kartı darboğaz yapar ram yapar ssd yapar yapar da yapar yani :)

Fiyat olarak değerlendir.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Ve son olarak başınızı ağrıtıyorum 8gb olan modeli tercih etsem
    Vereceğim farka değer bir performans artışı olur mu?
    4gb1076₺
    8gb 1375₺
    Çok teşekkür sağolun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.