< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 5 Haziran 2023; 5:54:23 > |
Sapphire RX 6800 Gaming 16GB GDDR6 256-Bit Ekran Kartı [12.200 TL]
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2k'da harika bir kart. 16gb olması büyük avantaj, uzun süre götürür.
Çıktığında rtx3080'in çok altındaydı şu an driver güncellemeleriyle kafa kafayadır yada geçmiştir. 2k için gözü kapalı alabilirsiniz.
6800xt'den daha az ısınıyordu öyle hatırlıyorum. mining zamanında çok kurmuştum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 5 Haziran 2023; 10:42:32 > -
bu fiyattan daha pahalıya 3060ti satıyorlar, bedava
-
bende 6750xt var. doğru driveri bulsanız bile anlık droplar oluşuyor. bu fiyata rtx 3060 almayı yeğlerim en azından akıl sağlığımı korumuş olurum.
-
satıcı nasıl
-
9 Mayıs'ta Amazon'dan Rtx 4070 almıştım 26 Mayıs'ta sebepsiz iptal ettiler. Benim de canım çok sıkıldı fiyatlar artmadan bir ekran kartı alayım dedim. Saphire 6700xt almıştım Hepsiburada'dan cumartesi geldi. Battlefield 1 ve Battlefield 5 oynarken pc defalarca dondu resetlemek zorunda kaldım. 2016'da aldığım tek fanlı 3 gb'lik Msi gtx 1060 ekran kartım bile yıllardır bilgisayarı hiç dondurmadı. Şimdi Nvidia bakıyorum 3060ti,3070 veya 4060ti alacağım. Yazılım olarak Nvidia bin kat daha iyi. Yeni topladığım pcde işlemcim 5600x hiçbir şirketin fanı değilim.
Edit: Aldığım 6700xt kartı bugün iade ettim.
Önemli edit: bilgisayarımın donması ekran kartından değilmiş. Yeni aldığım RTx 4060ti ekran kartıyla da aynı sorun devam etti. İşlemcimi undervolt yapmıştım. 70 küsür derecelerden 55-56 dereceye inmişti. Ama oyunları 2k çalıştırırken pc donuyordu. İşlemciyi undervolt yapmam yüzündenmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profecco -- 12 Haziran 2023; 18:41:24 > -
DDU ile eski driverlarını sildiniz mi? MSI 3070den XFX 7900xt geçtim, 1 ay oldu geçeli hata vs hiçbir hata almadım.Sadece 1-2 kere PC kapanmıştı ondada PSU kablolarını yanlış bağladığım içinmiş onuda düzeltince sıfır hatayla devam ediyoruz yolumuza.20GB Vram ile keyif yapıyorum, yapmaya devam edeceğim.Nvidia ya yok yere zengin etmişiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 5 Haziran 2023; 14:20:19 > -
Undervolt ile harika oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
9 Mayıs'ta Amazon'dan Rtx 4070 almıştım 26 Mayıs'ta sebepsiz iptal ettiler. Benim de canım çok sıkıldı fiyatlar artmadan bir ekran kartı alayım dedim. Saphire 6700xt almıştım Hepsiburada'dan cumartesi geldi. Battlefield 1 ve Battlefield 5 oynarken pc defalarca dondu resetlemek zorunda kaldım. 2016'da aldığım tek fanlı 3 gb'lik Msi gtx 1060 ekran kartım bile yıllardır bilgisayarı hiç dondurmadı. Şimdi Nvidia bakıyorum 3060ti,3070 veya 4060ti alacağım. Yazılım olarak Nvidia bin kat daha iyi. Yeni topladığım pcde işlemcim 5600x hiçbir şirketin fanı değilim. Edit: Aldığım 6700xt kartı bugün iade ettim. Önemli edit: bilgisayarımın donması ekran kartından değilmiş. Yeni aldığım RTx 4060ti ekran kartıyla da aynı sorun devam etti. İşlemcimi undervolt yapmıştım. 70 küsür derecelerden 55-56 dereceye inmişti. Ama oyunları 2k çalıştırırken pc donuyordu. İşlemciyi undervolt yapmam yüzündenmiş. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X