Şimdi Ara

SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 2GB GDDR5 PN 288-1e114-100sa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PN 288-1e114-100sa seri numaralı kartın biosu lazım aynı kartı kullanan gpu-z den yedeğini alıp gönderebilir mi bana zahmet olmazsa en fazla 1 mb tutar.techpowerup sitesindeki hatalı bios bir tane var 2 gb için.

İnternette araştırdım yok kendi sitesinede mail attım ingilizce olarak henüz dönüş yapmadılar işin ironik yanı atiflash tool var vopar-x in sitesinde kartın driver bölümğnde ama biosu yok.windows cd sinin sadece formata yarayıp sistem yüklememesi gibi saçma bir durum var yani.

KARTIN RESMİDE BU:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallmark1730 -- 26 Aralık 2012; 13:53:06 >

• güncel yardım edecek yokmudur ?
  • Hayır Bu Olmuyor Dediğim Gibi Denedim Bunu O Sitede uyumlu Olan Yok Yabancı Bir Sitede Daha Var İsteyen Oda Denemiş Olmamış Gerçekten İhtiyacım Var KArt Pert durumda Şu an Bios Yüzünden Yardımcı Olana Gerçekten Minnettar Olurum

BAhsettiğim Site:
    http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=142050
  • kolay çözülecek bi iş seninki ama işte bu kartı kullanan birini bulmak lazım
  • Bende Onu Arıyorum Ama Sahibi**** sitesinde satan bir arkadaş buldum aradım atabilirse atacak ama Kullanan biri 5 dakika ayırım yarım mb bile tutmayan dosyayı atabilirse gerçekten çok memnun olurum bu arada no1321@hotmail.com mail adresim.
  • Sende benim kartın aynından var. Ben 6 ay kadar once bios attım da güncelleme gelmemişti uğraş olsun diye attım. Hatta ilk once yanlış bios atmışım sonra Allahtan anakart üzerinde 2adet akran kartı girişi varmış diğerine eski ekran kartımı takarak burdaki arkadaşın söylediği biosu attım düzeldi. Gerçi sende bu konuyu 3 sene evvel açmışsın işin kalmamıştır artık da ben yinede yazayım dedim. Şimdide bilgusayar acilirken ekran kartı error ışığı yanarken fan yuksek hızda dönüyor ve ekran gelmiyor. Kasayı açıp kabloları bizikladigim zaman açılıyor anlamadım gtti yine bios atsakmi bilemdim kaşınıyorum yine herale

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.