Şimdi Ara

Sapphire X1900GT yerine kart lazım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bilgisayar almak istiyordum ancak aradığım Sapphire X1900GT ekran kartını bulamıyorum. Sadece ekran kartı için de beklemek istemiyorum. Şu an fiyatı da 290$ + kdv civarında. Aynı fiyatlara başka önerebileceğiniz bir kart var mı fazla beklemek istemiyorum. Daha iyi bir kartta olur ama fazla çıkamam 350$ da veririm ama performansı fazla olması lazım tabii ne öeririsiniz yoksa bekleyimmi Sapphire i ???

• istanbuldaysan eksa da 279 usd ye var shappire x1900gt güzel karttır default 2k5 ten 10k alıyomuş ayrıca çok iyi oc oluyormuş
  • sapphire 256MB X1800XT : 320$ civarında
    leadtek 256MB 790GT: 330$ civarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

sapphire 256MB X1800XT : 320$ civarında
    leadtek 256MB 790GT: 330$ civarında

+1 bunları öneririm bende
  • 1800xt nin ve 7900gt nin güzelliğine lafım yokta 1900gt eğer 300 doların altında ise kesinlikle 1900gt alınmalı..hoş aynı fiyat olsa yine 1900gt alınmalı bence..
  • 1900gt hepsiburada da var gözüküyo ama malesef siparis vren arkadasıma kalmadı dediler ve sipariş iptal oldu 7900gt olabilir olnun yerine
  • 7900gt olabilir tabiki. Ama OC-hız aşırtma ile arası pek iyi olmayan bir karttır. Özellikle GPU su sapphire marka bazı ati kartlar gibi problem yaratabiliyor.

Ben ne önerebilirim diye düşünüyorum ama cevabı 7900GT veya sapphire hariç x1900 modellerinden biri olabilir.
  • hız aşırtmada o kadar kotu oldugunu bilmiyodum ama 1900xt de bu fiyat aralıgında bulunabilirse aslında buda bir secenek olabilir
  • bence bulana kadar dewam et.. iyi bir kart çünkü
  • Çok canım sıkılıyor ya seçiyorsun binbir çileyle kesin eminsin kart yok meydanda Mavide de yoktu nette var yazıyor doğru değil. Gittim sordum yok adamlarda.
  • Hic dusunme,Leadtek 7900GT al 256 Mb.Ben aldim,extreme bios attim,canavar gibi.Kart ufak,sogutucusu ufak,agir degil.Performansi da yuksek.Full load en fazla 55-60 derece.Most Wanted Full Graphics 1280x1024 50 fps altina dusmuyo....Tavsiyem....
    http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=31550
    Burda Gainward 7900GT ve Powercolor x1900GT kiyasladilar.Bi bak....7900GT'yi 540/1430 yaptim bios mod ile...
  • Teşekkürler çok beklemektense 7900 GT yi tercih edebilirim. Yoksa bir kart takılacak bilgisayara sonra gelince Sapphire le değiştireceğim. Netten de almam bilgisayar parçası. 7900 GT ile ilgili bir konuşayım.
  • MSI 7900 GT alacağım inşallah zaten bir sıkıntı var stoklarda doğru dürüst kart yok ne biçim iş anlamadım.
  • 7900 GT o para bence bukarta verilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: EviLL

MSI 7900 GT alacağım inşallah zaten bir sıkıntı var stoklarda doğru dürüst kart yok ne biçim iş anlamadım.

bulabilirsen leadtek ya da gigabyte al
    ama en uygun fiyatlı GT, MSI'ın tabiki
  • Beyler ben geçen hafta Exa'dan 249 dolar + kdv ye aldim Sapphire X1900GT i.
    Sanirim fuar nedeniyle kampanya mi ne vardi, baska kart almaya gittim Sapphire le ciktim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msari

Beyler ben geçen hafta Exa'dan 249 dolar + kdv ye aldim Sapphire X1900GT i.
    Sanirim fuar nedeniyle kampanya mi ne vardi, baska kart almaya gittim Sapphire le ciktim.

çok ballısın, o fiyata nasıl buldun yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

çok ballısın, o fiyata nasıl buldun yaw

öyle böyle değil resmen bal damlıyo arkadaştan o fiyat mütiş bence
  • quote:

Tüh fuara giden birine sipariş verseydim bir tanede bana alsaydı çok uygun fiyat hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.