Şimdi Ara

sapphire x1950gt lcd tv yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sapphire x1950gt ekran kartım var ve lcd tv almayı dusunuyorum.Benim sorunum hangi lcd tv almalıyım onu bılmıyorum.Benım istediğim hem baglantı kurup oyun oynayabılmek hemde 1280/720 p filmleri ekran kartından lcd tv ye baglayıp izleyebılmek.Bu konu hakkında hiç bir bilgim yok hangi lcd tv almalıyım hangi baglantı kablolarını kullanmalıyım bilen birisi yardımcı olursa sevinirim 1000tl-1700tl arası fıyat aralıgında lcd tv arıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkurler

• arkadaşım lcd tv derken monitör istemiyorsun anladığım kadarıyla. max fiyat 1700 ise, sana tavsiyem full hd yani 1920x1080 olan modellere bakman. hd reay i bize zamanında hd diye sattılar, ama gerçek hd full hd olandır şuan için en ideal lcd tv ler 82 ekran olanları. sana tavsiyem 82" ve full hd olan modellere bak.

SAMSUNG LE32A553 32'' FULL HD LCD http://www.hepsiburada.com/samsung-le32a553-32-full-hd-lcd-televizyon/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsamle32a550

kablo olarakta SPIDER ALTIN UÇLU 2MT HDMI TO DVI KABLOhttp://www.hepsiburada.com/spider-altin-uclu-2mt-hdmi-to-dvi-kablo/productDetails.aspx?categoryid=157410&productid=evspiderhdmi2dvi
    bilgisayarla tv arası fazlaysa bu kablonun ihtiyacına göre olanını alabilirsin. piyasadan daha ucuzunu bulabilirsin lcd tv nin, güvenilir oolması açısından hepsiburdayı önerdim.

• konuyu buraya taşımışlar
  • Arkadaşım ürünü inceledim gaye guzel çok teşekkur ederım bu ve buna benzer urunleride inceleyecegım yardımın ıcın cok tesekkur ederim
  • bişey deil arkadaşım. bende lcd tv alacağım, alırsamda 82 ekran ve full hd olan modellere bakıyorum
  • forumu hiç incelemediniz galiba 32'' lcd için full hd gereksiz arkadaşlar hd ready bu iş için gayet yeterli ben 2600xt ile bağladım hdmi'dan gayet iyi bir görüntü alıyorum kart şu an servisde ama olsun kullandığım tv'de lg 32lg3000 aldığıma çok memnunum xbox360'da bağlı oyun oynamak çok keyifli bu tv'de sen 32'' hd ready bir tv al 1000-1200tl paran cebinde kalsın keyfine bak yok ben full hd istiyorum dersen 42'' bir tv bak 1900tl falan kampanyalarla çok daha ucuza alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.