Şimdi Ara

SAR değeri normal - uzun batarya ömürlü - müzik için telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben SAR değeri çok yüksek olmayan ve şarj süresi uzun olan 2. el telefon bakıyorum.
    Bilgisayarımsı telefonlara merak sardım nokia ve symbiandan kaçıyorum. PDA cinsi tavsiyeler daha yararlı olur.
    Telefonda bu ikisi hariç kesinlikle olmalı dediğim bir özellik yok.
    Sürekli batarya zayıf uyarısı ve her akşam şarja takma olayı KESİNLİKLE olmamalı. Dolayısıyla nokialardan soğmuş durumdayım.
    Dokunmatik telefonlara garezim olsa da PDA tarzı yeni nesil cihaz tekliflerine açığım ama bilgim yok. Tavsiyesi olan lütfen bildirsin.
    Telefonda müzik dinleyeceğim için hafıza da önemli bir faktör.
    Slide ya da joystick olmamalı. Ya dokunmatik ya da klavye düşünüyorum. Bastırmatik olmasındansa klavye tercihimdir.
    Forumda 2. el kısmında HTCler yaygın ama daha önce hiç kullanmadım tavsiye eder misiniz?
    Kullanmayacağım milyon tane özellik yığını yerine telefon, mesaj, 3g ve müzik özellikleri yeterli düzeyde olan kullanışlı bir cihaz arıyorum.
    Bilinen bir OS kullanması da tercih sebebidir çünkü kişiselleştirilebilen bir cihaza ihtiyacım var.

Bütcem 500tlye kadardır. (+50 sorun teşkil etmez) 2. el teklfilere açığım.
    Donanımhaber 2. el kısmından tavsiye ve tekliflere, istanbul içi elden teslim 2. el tekliflere açığım.
    Ayrıca elimde Nokia N80 IE mevcut. Onu da 200 liraya elden çıkarmayı düşünüyorum ya da kabul eden olursa alışverişe de dahil edilebilir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Benzer bir konu var arkadaşım, istersen bir incele, belki sorularına cevap bulabilirsin...

"Sar değeri düşük, batarya süresi uzun bir telefon arıyorum. "
    http://forum.donanimhaber.com/m_38669022/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38669022
  • N79 tavsiye edebilirim sar degeri dusuk mp3 kalitesi iyi batarya suresi tatmin etmekten fazlasini yapiyor. full mp3 ile en az 2 gun gidiyor. kendim kullaniyorum ayrica fm transmitter ozelligi sayesinde arabada evde mp3leri radyo uzerinden dinleyebiliyosun dusunursen satabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.