Şimdi Ara

Sarı gömlekli çocuk Kırmızı Ayakkabı görevi!Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Arkadaşlar Bişey buldum~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

11. Quest [Unknown // 6 symbols & (3 symbols)]: A) Talk to Takashi@Yokohama/Houses. B) Keep one of the Small Fried Eggs from the Fried Eggs I Quest and give 1 of them to Takashi@Yokohama/Houses. [Req: 10. Quest (Fried Eggs I) completed]
    13. Quest [Unknown // 7 symbols]: A) Talk to Takashi@Yokohama/Houses. B) Talk to Satsuma@DATS HQ/Centre. [Req: 16. Quest (Boy - 6 symbols & (3symbols)) completed.]

Anlıyacağınız gibi 12.Görev yok 11.görevde çocukla konuşun diyo bida konuşun diyo 13.görevde çocukla konuş sonra satsuma(samson)la konuşun diyor

ve bu görev 2sinin arasındaydı

Sanırsam görevi daha yapmadılar(Mastersı yapanlar yapmadı biz değil)

ama Feyyaz abinin bulduğuna göre özel bir yumurta bulmamızı istiyor çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JicxMan -- 22 Temmuz 2009; 19:34:51 >

• Valla özel biriyim ama yumurta değilim

Güzel paylaşım sağolasın
  • tam ne yumurtası bulcaz bi sürü yumurta çıakrdık daha ne istiyor parlak yumurtada var
  • Ya görev Uncomplete yani tamamlanmamış forumda buldum (rpg sitesinde) Sanırım tamamlanınca Neyden çıkacağı sölenir ama kesin hediye paketinde çıkar
  • ewt oda olabilir saol
  • lan ben görmedim sen nerden gördün???
  • bnde bakınıyom göremedim ama olsun bu kadarıda yeter hiç deilse görevin yarısını anladık gibi oldu

• 12. Görevi Yapmamışlarmı Ne Saçma Ya xS
  • Yok yapmışlardıda çözemedik rpg forumu bile çözememiş..Feyyaz abi bulur bunuda
  • yav 1 tanede ceket görevi vardı. bayagı cok exp falan veriyodu. O görevi nasıl yapcaz ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.