Şimdi Ara

Sarı puan (ACİL YARDIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İphone 5s almak istediiğimi söyledim turkcellden fakat bana sarı puanın 2000 dediler ve 5s almak için 2400 olması gerekiyormuş onun yerine 5c 5 alabilirsin dediler
    İphone 5s almak istiyorum
    sarı puan her ay 300 olarak geliyor fakat acilen almam gerekiyor çünkü eski telefonum kırıldı her hangibi bir telefon kullanamıyorum hat annemin 10-15 senedir aktif faturalı hat
    400-500 puan için transfer yapabilir mi veya avans puan olabilir mi detaylı bir bilgi verirseniz çok sevinirim müşteri hizmetleri ile 2-3 kere görüştüm önündeki kağıttan okuyorlar sanki aynı şeyleri tekrarlıyorlar pek yardımcı olmadılar açıkcası teşşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinfulpastor -- 7 Eylül 2014; 14:04:30 >

• Sarı kutu puanı ile iPhone alınmıyor ki. Öyle alınsa bile iPhone 2000 puan olmaz, Turkcell T50 bile 9000 puan telefonun fiyatı ise 699 TL.
  • Bana 2400 sarı puanım olunca kampanya taahhüt'üne girebileceğim söyledi yani bu telefonu almak için 6 ay boyunca fatura da ödediğim tutar 250 TL olması gerekiyormuş bunlardan yana hiç bir sıkıntımız yok sadece 400 puana ihtiyacım var sorduğum sorulara cevap vermedikleri için buradan sormak istedim kısacası 400 puan avans çekebilme ihtimalim var mı acaba turkcellden 1 daha beklemek istemiyorum çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Sarı kutu puanı ile iPhone alınmıyor ki. Öyle alınsa bile iPhone 2000 puan olmaz, Turkcell T50 bile 9000 puan telefonun fiyatı ise 699 TL.

9000 puan olan T40 idi, T50 için sadece pek yakında dendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: parodist

quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Sarı kutu puanı ile iPhone alınmıyor ki. Öyle alınsa bile iPhone 2000 puan olmaz, Turkcell T50 bile 9000 puan telefonun fiyatı ise 699 TL.

9000 puan olan T40 idi, T50 için sadece pek yakında dendi

Sanırım fırsatı kaçırmışsınız 2 gün öncesine dek alınıyordu. İlk 450 kişi alma hakkına sahip oldu zaten, şimdi siteden kaldırılmış ama Turkcell Forumda yazıyor.
  • Yok öyle trasfer filan olunmuyor puanlar avans filanda yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinfulpastor

-Merhaba arkadaşlar
    İphone 5s almak istediiğimi söyledim turkcellden fakat bana sarı puanın 2000 dediler ve 5s almak için 2400 olması gerekiyormuş onun yerine 5c 5 alabilirsin dediler
    İphone 5s almak istiyorum
    sarı puan her ay 300 olarak geliyor fakat acilen almam gerekiyor çünkü eski telefonum kırıldı her hangibi bir telefon kullanamıyorum hat annemin 10-15 senedir aktif faturalı hat
    400-500 puan için transfer yapabilir mi veya avans puan olabilir mi detaylı bir bilgi verirseniz çok sevinirim müşteri hizmetleri ile 2-3 kere görüştüm önündeki kağıttan okuyorlar sanki aynı şeyleri tekrarlıyorlar pek yardımcı olmadılar açıkcası teşşekkürler

hocam sen puanları birbirine karıştırmışsın :) ya da sana anlatan bayi karıştırmış. sarı kutu puanı ile cihaz kampanyasından faydalanman için gerekli olan kampanya kriter puanları farklıdır. birbirine karıştırmamak lazım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.