Merhaba arkadaşlar,2007 1.4 tdi fiesta aracımda sarı tırtıklı yuvarlak içerisinde ünlem işareti çıktı ve araç 2000 devri geçmiyor.. yardımcı olabilir misiniz? |
Sarı yuvarlak içinde ünlem
-
-
Merhaba forumdaş,
Hoş geldin öncelikle. Ama neden Google'da aramadın:
www.google.comSarı yuvarlak i�inde �nlem - Google'da Arahttps://www.google.com/search?q=Sar%C4%B1+yuvarlak+i%C3%A7inde+%C3%BCnlem- Foruma üye olmak için bilgileri yaz
- Onay mailini/sms'ini al
- Yeni Konu aç, doğru kategori seç.
- Başlığı belirle
- Konuyu yaz, ekran görüntüsü koy.
Ben gerçekten anlamıyorum. Başlığı olduğu gibi Google'a yazsan göreceksin işte, hangi motivasyonla bunu başarabiliyorsunuz. Belki de forum sahipleri sonuçlara girmek için içerik üretiyor ama sanmıyorum.
-
ilgine teşekkürler ama senin kadar ben de google da aramayı çoktan yaptım ve araç makineye bağlandı ve hala çözülemeyen bir sorun var.…
bilgisi olan var ise yardım rica ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nebi özden -- 25 Mart 2024; 20:49:33 > -
Hocam pardon, cevapla yapmadığın için bildirim gelmemiş bana, tesadüfen gördüm.
Sana şunu önereyim burada seni görmezler. Forumda şöyle bir kategori var:
Alıntı
metni:Otomobil Yardım ve Sigorta işlemleri Çözülemeyecek sorun yoktur. Yeter ki işin ehli kişilerle konuşun Oraya yaz. Ve mutlaka dikkat çekici başlık olsun,
Örnek başlık:
Sarı Dişli Ünlem Lambası Bir Türlü Gitmedi: Her Yolu Denedim
Ayrıca yapılan her şeyi detaylıca yaz ki fikir yürütebilsinler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X