Şimdi Ara

Sarıyı Gördüm .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çift sarılı görenler var yine haline şükret.
  • Eheheh lan ölülerin ardından konuşmak gülüşmek de saygısızlık olur ama, bu tarz konularda esen mizah havasını seviyorum beyler

Allah evlat acısı vermesin...
  • kardeş geçmiş olsun seni bi müddet göremiyeceğiz psn'de galiba, benimde 40gb'lik fat kasa vardı garanti bittikten 1 ay sonra 430 tl'ye satıp hemen aynı gün gidip slim almıştım kendi kendime bu makina gitmeden ben bunu elden çıkarayım demiştim ne iyi etmişim
  • Reyiz başka sarılara yönel derim,ben de zamanında ulu sarı ışığı gördüm,kadim arkadaşımı elim bir ışık kazasında kaybettim.

Sarıyı Gördüm ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Eğer ilk çıkan 80-60 veya 40 GB lık makina varsa biran önce satın,yeni bir slim PS3 alın.Makina bozulursa 100-150 TL ye bile zar zor elinizden çıkartırsınız.Biz tamir edersek fişşek gibi olur diyenlere de inanma,2-3 hafta sonra yine bozulur.

2007 Temmuz'da aldığım konsol halen taş gibi sanıyorum ki Ps3 ün ilk yada 2. partisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 12 Ocak 2011; 22:20:52 >
  • Cidden bu black opstan bende korkuyorum.Kasılmalar donmalar derken kaldır çöpe at durumu olmasın.Bir de slimlerde sarı ışık oluyor mu dedim kimse sallamadı
  • Benim Allahtan sarıyı görmedi ama black ops yüzünden yeni bir makineye sahip oldum.Saholsun gümletti benim makineyide sarısız bir şekilde.
  • beyler psnden silmeyin bare kısa zamanda dönücem yarın makineyi satmaya gidicem artık 1 aya kadar bir slim makine alırım , herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Reyiz başka sarılara yönel derim,ben de zamanında ulu sarı ışığı gördüm,kadim arkadaşımı elim bir ışık kazasında kaybettim.

Sarıyı Gördüm ..

TAPDK yönetmeliğinin 24. maddesinin (2.u) bendine göre alkollü içki reklamlarında, alkollü içkinin, diğer gıda maddelerinin tüketiminin vazgeçilmez bir tamamlayıcısı olduğunu ima eden içerik kullanılamayacak.
    Rakı-balık, rakı-meze, şarap-yemek uyumu vb. her türlü içki ve yemek görselinin bir arada kullanılması yasaktır.

Şimdi şikayet etsem yatarsın 2 yıl

Bana da mükafat verirler hemen iş bulurum valilikten ispiyonladım diye...

Bu arada bugün dinledim alem de akşam koyduğun resmi görünce aklıma geldi gerçekten durum vahimmiş araştırdım..

• 60 GB PS3 vardı.Sarı ışık gördü.Saç kurutma makinesiyle tamir ettim.2 gün gitti..Sonra 50tl ye ısı tabancasıyla tamir ettim 1 aydan fazladır çalışıyor.Tamir etmeye değer bence çünkü 100tl çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 13 Ocak 2011; 0:15:33 >
  • Sony Yetkili Servisleri tamir etmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

quote:

Reyiz başka sarılara yönel derim,ben de zamanında ulu sarı ışığı gördüm,kadim arkadaşımı elim bir ışık kazasında kaybettim.

Sarıyı Gördüm ..

TAPDK yönetmeliğinin 24. maddesinin (2.u) bendine göre alkollü içki reklamlarında, alkollü içkinin, diğer gıda maddelerinin tüketiminin vazgeçilmez bir tamamlayıcısı olduğunu ima eden içerik kullanılamayacak.
    Rakı-balık, rakı-meze, şarap-yemek uyumu vb. her türlü içki ve yemek görselinin bir arada kullanılması yasaktır.

Bu arada bugün dinledim alem de akşam koyduğun resmi görünce aklıma geldi gerçekten durum vahimmiş araştırdım..

• Ben zamanında söyledim COD Black Ops için blue ray i çok yorduğunu ve hatta bozabileceğini ama pek sallayan olmadı sözlerimi =) Black Ops ps3 ü mahvetmek için yapılmış yegane eşssiz bir oyundur. Microsoft ile anlaşma yaptıktan sonra Ps3 ü öldürmek için herşeyi yaptıklarını gördüm Black ops ile oyunu taktığın andan itibaren kabus başlıyor. Blue ray deli gibi çalışıyor mp de takılmalar party sorunları vs. vs.

ALMAYAN ALDIRTMAYIN BU OYUNU

Activision un dediğini yapın COD OYNAYACAKSAN XBOX ALACAKSIN.

• geçmiş olsun dostum seninki yine iyi benimki 2. sarıdan kırmızıyla oyun dışı oldu şimdi 250 gb lik ps3 geliyo akşama
  • quote:

quote:

Sarıyı Gördüm ..

Sarıyı Gördüm ..

• quote:

quote:

quote:

Sarıyı Gördüm ..

Sarıyı Gördüm ..

• Fat kasalar sarı ışık verebiliyor, Slim kasalar çabuk ısınıyor. Hangisini kullanıcaz kardeşim biz de ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eneswego

Sony Yetkili Servisleri tamir etmiyor mu?

ediyorda bir ara 250-300 liradan bahsediliyordu,sıfırını al daha iyi
  • Bende bu aralar Black Ops almayı düşünüyordum GT5 artık level atlama saçmalığı yüzünden bayma noktasına geldi. Ara vermek iyi olur diyordum sarı ışık varsa biraz düşünmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 13 Ocak 2011; 11:26:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: Eneswego

Sony Yetkili Servisleri tamir etmiyor mu?

ediyorda bir ara 250-300 liradan bahsediliyordu,sıfırını al daha iyi

Bu tamir değil,toplama makine veriyorlar,1 sene garanti veriyorlar.Gerçekten insanı salak yerine koymaya çalışıyorlar herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.